Προς το περιεχόμενο

Μου δωσανε μεταχειρισμενο σκληρο ???

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το date το πρόσφατο το γράφει σε κανά άκυρο αυτοκόλλητο του Πλαίσιο ή πάνω στο σκληρό στην ετικέτα του την μανίσια? Όντως το Πλαίσιο έχει τόσο καινούριο Stock?

Δημοσ.
Όντως το Πλαίσιο έχει τόσο καινούριο Stock?
Αλλοίμονο αν δεν είχε...Εδώ πούλησαν μέχρι και τα σταχτοδοχεία τους...:P
Δημοσ.
Το date το πρόσφατο το γράφει σε κανά άκυρο αυτοκόλλητο του Πλαίσιο ή πάνω στο σκληρό στην ετικέτα του την μανίσια? Όντως το Πλαίσιο έχει τόσο καινούριο Stock?

ειναι αυτοκολλητο απανω στον σκληρο με το firmware του και γενικως ολα του τα στοιχεια .

ευχαριστω πολυ παιδια , τελικα βρηκαμε την ακρη , τωρα τι θα τον κανουν τον δισκο οι κυριοι δεν ξερω αν θα τον πασαρουν σε αλλον , που δεν παιζει να το καταλαβει εκτος αν τρεξει Sentinel και δει τις ωρες λειτουργιας του δισκου

• Moderators
Δημοσ.

Ολοι εχουν τοσο καινουργιο στοκ. Συνηθως κοντα στο μηνα παιζουν. Μιλαμε για την ημερομηνια του κατασκευαστη πανω στο αυτοκολητο το μεγαλο.

Μου εχει τυχει να παρω δισκο 8 ημερων! Ουτε αυγο "ημερας" να ηταν!

Τελος καλο, ολα καλα topic starter, καλοριζικος αν και τον εχουν πανακριβο (αισχροκερδια).

Φαντασου απλα (δεν λεω να εκανες αυτο αφου τον ηθελες αμεσα) οτι με 50 ευρω (πενηντα ευρω, δεν ειναι τυπογραφικο λαθος) σου ερχεται σπιτι απο Αγγλια κομπλε με μηδεν μεταφορικα ο ιδιος (1ΤΒ EARS)! Με 61 ευρω παιρνεις 1.5TB samsung F2EG.

http://www.amazon.co.uk/Western-Digital-Caviar-3-5-inch-Internal/dp/B002U1N95K/ref=sr_1_30?ie=UTF8&qid=1288881026&sr=8-30

Δημοσ.

να σαι καλα , αλλα δυστυχως δεν εχω την εμπειρια των online αγορων για αυτο πηγαινω στα καταστηματα , εστω και αν μου βγαινει πιο ακριβα στο τελος !!!

Δημοσ.

εχει ηδη παρει την θεση του απανω στο docking station και απο αυριο θα αρχισω να του περναω τις HD ταινιες που χω στον εξωτερικο 500αρι της Seagate , ο οποιος γεμισε για αυτο αναγκαστικα να παρω καινουργιον .

οταν παρω νεο υπολογιστη (οταν βγουν και οι Bullzoders) θα τον κανω εσωτερικο εκτος και αν βαλω στο χρεπι μου υποδοχη e-sata :P

ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα !!!

• Moderators
Δημοσ.
... θα τον κανω εσωτερικο εκτος και αν βαλω στο χρεπι μου υποδοχη e-sata :P

Μονο με 1 ευρουλακι αλλα με τις αγορες που λεγαμε! 1.45 το διπλο

http://cgi.ebay.com/SATA-SERIAL-ATA-eSATA-EXT-CABLE-PCI-BRACKET-/250563734329?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a56c32b39

http://cgi.ebay.com/2-Port-eSATA-SATA-Serial-ATA-Adapter-Bracket-Cable-/280438574383?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item414b710d2f#ht_3287wt_952

;)

Δημοσ.

αφησα μια φωτογραφια . ποιος ξερει τι θα του κανουν :P

με φακελωσαν κανονικα ουτε ξερω ποσες υπογραφες εβαλα και ποσες φορες περασε τα στοιχεια μου στον υπολογιστη :-)

θα βαλω εναν φιλο που εχει λογαριασμο ebay να μου αγορασει ενα τετοιο , γιατι στα διαφορα ελληνικα μαγαζια που εψαξα ειναι απο 20 ευρω και πανω .

σε ευχαριστω για τα λινκς

Δημοσ.

H κατάσταση έχει ξεφύγει. Δηλαδή αν προβούν σε ανακαίνιση κάποια στιγμή θα πουλάνε και τα πόμολα, τις πόρτες, τα φωτιστικά κλπ στο site τους? :lol:

XAXAXAXA!! Και όχι μόνο....!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...