Προς το περιεχόμενο

Μου δωσανε μεταχειρισμενο σκληρο ???

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα αφου ρε συ το πηρα και ανοιξα τον υπολογιστη στης 11 και μετα απο 5 λεπτα περιπου ποσταρα το θεμα εδω οταν ειδα οτι εχει αρχεια μεσα .

επιπλεον δεν νομιζω να ειναι ετσι οπως λες γιατι στους αλλους 2 σκληρους που χω μεσα μου γραφει οτι δουλευουν σχεδον 100+ μερες , αλλα εγω τον υπολογιστη τον κλεινω και δεν τον αφηνω τις νυχτες ανοιχτο . οριστε και μια φωτο για να δεις

2usxyfr.jpg

π.χ αν βρηκες το κλειδι και σου δινω 100 ευρω

και θα αγοραζεις μια ssd ή 2tb.

επρεπε να μου ποσταρεις ποιο γρηγορα ωστε να σου εβρισκα το κλειδι να παρω τα 100 ευρω :P

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μα αφου ρε συ το πηρα και ανοιξα τον υπολογιστη στης 11 και μετα απο 5 λεπτα περιπου ποσταρα το θεμα εδω οταν ειδα οτι εχει αρχεια μεσα .

επιπλεον δεν νομιζω να ειναι ετσι οπως λες γιατι στους αλλους 2 σκληρους που χω μεσα μου γραφει οτι δουλευουν σχεδον 100+ μερες , αλλα εγω τον υπολογιστη τον κλεινω και δεν τον αφηνω τις νυχτες ανοιχτο . οριστε και μια φωτο για να δεις

2usxyfr.jpg

οκ πάω πάσο μάλλον εγώ έχω την ποιο παλιά έκδοση και μου γραφεί πόση ώρα λειτούργει από την ώρα που άνοιξα το pc.

Δημοσ.

το sentinel ειναι απλα το κορυφαιο στο ειδος του..τσεκαρε τον και εξωτερικα στις γωνιες και στα πλαστικα του και αμα ειναι οκ και εξωτερικα κρατα τον..

• Moderators
Δημοσ.

Κανε το full scan στο health στο προγραμμα HDtune pro και οχι speed test που εκανες. (θελει καπου 2 ωριτσες αλλα θα τσεκαρει την επιφανεια ΟΛΟΥ του δισκου, αν ειναι ολα πρασινα εισαι ΟΚ)

Μπορει να εχει bad sectors πχ.

Το θεμα ειναι οτι σου πουλησαν εναν μεταχειρισμενο δισκο ως "εκθεσιακο", τη στιγμη μαλιστα που με 4-5 ευρω παραπανω επαιρνες ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και πιο νεο μοντελο απο αυτον που εχεις ο οποιος μπορει να ειναι και με 4 πλαττερς αντι για 2 που εχουν οι νεοτεροι. Κοιτα πανω ημερομηνια παραγωγης και αν ειναι πιο παλιος απο 4-5 μηνες ειναι μπαγιατικος! (μικροτερη εγγυηση και περισσοτερα πλαττερς)

http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=1tb

αν θες και καλα WD http://www.priveshop.gr/product.php?code=91072060 αυτος ειναι νεο μοντελο κανει 57.99 εχει 2 πλαττερς και 64ΜΒ cache memory

Ωχ, τωρα ειδα στο λινκ που εδωσες οτι εχει 1 χρονο εγγυηση!

Πλακα κανεις οτι θα τον κρατησεις;;;;;; Να τον ειχες παρει 30 ευρω να πω οκ!

Δημοσ.

Ένας χρόνος εγγύηση; Και τον φορμάρεις καταστρέφοντας και τα πειστήρια της κοροιδίας μόνος σου.

Θέλεις να γλιτώσεις την ταλαιπωρία αλλά ουσιαστικά θα είσαι κι εσύ συνυπεύθυνος για τη επόμενη στραβή που θα κάνουν σε κάποιον άλλο. Να μην ήξερες φίλε και να την πάταγες πάσο αλλά από τη

στιγμή που ξέρεις εγώ τουλάχιστον δεν είμαι μαζί σου. Μόνοι μας χαλάμε την αγορά με το να μην απαιτούμε τα δικαιώματά μας.

Δημοσ.

δεν ηθελα να μπω σε διαδικασια να αγορασω δισκο online και αναμονης μεχρι να ερθει , ηθελα κατι αμεσο!!! ειχα ψαξει plaisio , eshop και κανενα 2 μαγαζια απο skroutz.gr και ειχα καταληξει να παρω τον WD10EVDS με τα 65 ευρω και πηγαινα για αυτον οταν μπηκα .

δυστυχως απο βλακεια μου οταν του ειπα θελω εναν Caviar Green 1Τb και μου απαντα εχω εναν τελευταιο στα 49 ευρω , δεν σκεφτηκα τι μπορει να ειναι ο σκληρος δηλαδη παλιος η μεταχειρισμενος καθως ολους τους δισκους στο μαγαζι τους ειχαν σε πλαστικο κουτι διαφανες με αντικλεπτικο , φαντασου κατι τετοιο το οποιο το χουν σε πολλα προιοντα , πχ antivirus , software , usb sticks

η βλακεια ηταν οτι παρασυρθηκα απο την τιμη και τον πηρα γιατι ηθελα να παρω κατι αμεσα για αποθηκευση και μιας και ηταν κοντα περασα απο το plaisio

απο την αλλη ισως να μου πουν οτι εν γνωση μου το αγορασα αφου ειναι εκθεσιακο κομματι (πλην του οτι στο λινκ στο plaisio ο σκληρος δεν φαινοταν να υπαρχει στο μαγαζι του Συνταγματος)

PS: εχετε δικιο για το οτι ειναι παλιος καθως αναγραφει απανω DATE : 19 OCT 2009

Δημοσ.
πηρες το κλειδι windows 7; :-D μετα θα κανεις format.

Είσαι σοβαρός; Αυτό το έχουν ήδη πουλήσει σε άλλον πελάτη :P

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχουν πολλα μαγαζια που εχουν διαθεσιμους δισκους. Δεν χρειαζοταν να τον περιμενεις με κουριερ οπως εννοεις. Νομιζεις οτι υπαρχει μονο πλαισιο και eshop οποτε δεν εισαι αμοιρος ευθυνων. Τον δισκο τον πουλανε ως εκθεσιακο ενω ειναι μεταχειρισμενος. Τον πας πισω και τελειωσε, δεν μπορουν να σου πουν κατι εκτος αν ντρεπεσαι...

Δημοσ.

δεν αμφιβαλω οτι εχετε ολοι δικιο και οτι το σωστο ειναι να τον παω πισω . αμφιβαλει ομως κανεις οτι μετα δεν θα τον πασαρουν σε αλλον ? ο αλλος που θα παει να τον αγορασει θα δει ηδη ενα φορμαρισμενο δισκο (απο εμενα δυστυχως) και μπορει καν να μην ρωτησει οχι μονο στο insomnia αλλα ουτε τον πωλητη η να μην του πουν και οι ιδιοι του καταστηματος οτι μας τον εφερε καποιος πισω και ποιος ξερει σαν τι θα του πουν οπως δεν ειπαν τιποτα και σε μενα παρα μονο οτι κοστιζει 49 ευρω.

ναι φταιω και δημιουργω προβλημα με το να μην διεκδικω τα δικαιωματα μου οπως αναφερθηκε αλλα οταν αυτοι θα τον δωσουν σε εναν αλλον ειτε μπορει να αγνοει οτι λεμε εμεις και να τον παρει οποτε το προβλημα παλι δημιουργειται για την ποιοτητα των προιοντων απο το plaisio ειτε να το παρει ενας που να ξερει και να τους τον ξαναπαει πισω μεχρι να τον παρει ενας που παλι δε θα κινηθει εναντιον τους , οποτε δημιουργειται ενας φαυλος κυκλος οπου καποια στιγμη καποιος θα ειναι ο κατοχος του γνωριζοντας το "ιστορικο" του δισκου ειτε οχι . ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω .

αυτη τη στιγμη του κανω ενα full test με το HDD tune pro και αν βγει ολο πρασινο θα τον κρατησω !!!

Δημοσ.

Καταρχήν μέσα σε 10 μέρες από οποιαδήποτε αγορά έχεις δικαιώμα επιστροφής των χρημάτων σου χωρίς να σου πρήξουν τα @@... Οπότε πας λες ότι δεν σε ικανοποιεί και παίρνεις πίσω τα λεφτά... Μετά πάνε δώσε 5€ παραπάνω και τσίμπα έναν καινούριο...

Άλλη φορά όταν σου κάθονται τέτοιοι σκληροί να τους ξεψαχνίζεις... αρχεία, licences, fotos... :P

• Moderators
Δημοσ.

Οπως ηδη σου ειπε αλλος πιο πριν, μπορεις να βαλεις μεσα αρχειο τεξτ που να αναφερει οτι ο δισκος ειναι μεταχειρισμενος κλπ... Ολα τα αλλα ειναι υπεκφυγες.

Αν εισαι οκ με 1 χρονο εγγυηση ενω αν επαιρνες με τα ΙΔΙΑ χρηματα καινουργιο θα ειχες 3 χρονια και με το ενδεχομενο οταν θα σου χαλασει μετα απο 13 μηνες να τον πεταξεις , τοτε ολα ειναι ανθηρα και μια χαρα!

Καλο απογευμα... :-)

Δημοσ.

Δικη μου αποψη ειναι να τον πας πισω τα παιδια εχουν δικιο με 5ευρω παραπανω παιρνεις κ μεγαλυτερη εγγυηση,πιστευω πως αυτο κ μονο φτανει κ θα ειναι κ ολοκαινουριος.

Δημοσ.

ενταξει παιδες ισως φυγω σε λιγο και παω στο καταστημα περιστεριου οπου ειναι πιο κοντα στο Καματερο που μενω απο το να παω παλι Συνταγμα

---------- Προσθήκη στις 18:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ----------

λοιπον μολις γυρισα απο το πλαισιο Περιστεριου . μου τον αλλαξαν κανονικα και πηρα τον WD10EARS 64MB πληρωντας βεβαια την διαφορα των 18 ευρω περιπου .

τους εδειξα σε φωτογραφιες που περασα στο κινητο μου οτι ο δισκος με το Sentinel οτι ειχε δουλεψει 3 μερες και την φωτογραφια που εκανε print screen στην αρχη οτι ειχε μεσα αρχεια windows !!!

τον αλλαξανε κανονικα , βεβαια μου πηραν στοιχεια και εβαλα υπογραφες σε 4-5 χαρτια (ουτε ξερω τον λογο βασικα γιατι τοσο γραφειοκρατια) :confused:. λετε να με φακελωσαν σε black list :P ?

ο δισκος ηταν σφραγισμενος σε ζελατινα κανονικα και μολις τον εβαλα επρεπε να του κανω format απο το disk management για να τον βρει στο My Computer . πιστευω πως τελικως εκανα την σωστη επιλογη καθοτι και το χαρτι απανω γραφει πλεον οτι εχω 3 χρονια εγγυηση .

PS: ο δισκο γραφει απανω DATE 11 OCT 2010 οποτε πρεπει να ειναι ολοκαινουργιος .

ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στο θεμα , τελικα τα εσκασα παραπανω ισως (67 ευρω) αλλα πιστευω οτι μπορω να εχω θεωρητικα ησυχο το κεφαλι μου καθοτι ο δισκος ειναι ολοκαινουργιος και με 3 χρονια εγγυηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...