Προς το περιεχόμενο

Μου δωσανε μεταχειρισμενο σκληρο ???

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα πηγα στο plaisio στο Συνταγμα γιατι ηθελα να παρω εναν σκληρο του 1Tb να τον βαλω σε ενα docking station που χω και μου δωσανε αυτον

Εβαλα τον σκληρο στη θηκη , τον ανοιγω και βλεπω μεσα οτι ειναι ηδη χρησιμοποιημενος και γεματος . Με ξεγελασαν η οντως τα προιοντα αυτα που ειναι απο καταστημα ειναι μεταχειρισμενα ?

64fqz9.jpg

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από ότι φαίνετε είναι μεταχειρισμένος αφού έχει μέσα ακόμη και τα windows.Για μενα πήγαινε τον πίσω και ζήτα να σου δώσουν άλλο η τα χρήματα σου

Δημοσ.

ισως επειδη ειναι βασει του λινκ που εδωσα απο πανω ειναι διαθεσιμος μονο σε καταστημα , ισως ειναι απο τα προιοντα αυτα που ειναι μεταχειρισμενα και τα ξεστοκαρουν .

μολις του πατησα ενα format !!!

Δημοσ.
ισως επειδη ειναι βασει του λινκ που εδωσα απο πανω ειναι διαθεσιμος μονο σε καταστημα , ισως ειναι απο τα προιοντα αυτα που ειναι μεταχειρισμενα και τα ξεστοκαρουν .

μολις του πατησα ενα format !!!

Οχι τα μεταχειρισμένα προϊόντα είναι στο stock house αυτά πρέπει να είναι όπως λένε και στο site Εκθεσιακό κομμάτι! όχι μεταχειρισμένο

Για τρέξε και το διαγνωστικό της western digital να δουμε :-)

Δημοσ.

Kαλά η κατάσταση με το Πλαίσιο έχει καταντήσει αηδία πια...

Πήρες έναν δίσκο WD Green 1Tb (εκθεσιακό) μεταχειρισμένο, αμφιβόλου κατάστασης, στα 49,00 ευρώ με 1 έτος εγγύηση για ποιό ακριβώς λόγο?

Το θεώρησες ευκαιρία?

Τη στιγμή μάλιστα που αντίστοιχος δίσκος WD Green 1Tb (με 64mb cashe) κάνει καινούργιος / σφραγιστός 55,00 ευρώ με 3 έτη εγγύηση? (59,00 με τα μεταφορικά σπίτι σου).

Να προσέχουμε τις επονομαζόμενες προσφορές.

Φιλικά πάντα. :-)

H κατάσταση έχει ξεφύγει. Δηλαδή αν προβούν σε ανακαίνιση κάποια στιγμή θα πουλάνε και τα πόμολα, τις πόρτες, τα φωτιστικά κλπ στο site τους? :lol:

Δημοσ.

εγω πηγα φιλε και του λεω θελω εναν Caviar Green του 1Tb και του λεω μαλιστα οτι θυμαμαι απο το site να εχει κοντα στα 65 ευρω . κοιταει μου λεει εχω αυτον στα 49 τελευταιο κομματι , του λεω πλακα κανεις φερτον .

δεν μου ανεφερε τιποτα για εκθεσιακο κομματι και απο οτι ειδα ολοι οι σκληροι που ειχαν ηταν σε ενα μεγαλο πλαστικο διαφανες κουτι και οχι στη κλασσικη θηκη που ειναι σαν φακελος και σφραγισμενος . τον ρωταω γιατι δεν ειναι ετσι η εστω γιατι δεν ειναι στην θηκουλα αυτη με τα μπιλακια που σκανε και μου λεει για λογους προστασιας (αντικλεπτικους)

fc1w7n.jpg

Δημοσ.
εγω πηγα φιλε και του λεω θελω εναν Caviar Green του 1Tb και του λεω μαλιστα οτι θυμαμαι απο το site να εχει κοντα στα 65 ευρω . κοιταει μου λεει εχω αυτον στα 49 τελευταιο κομματι , του λεω πλακα κανεις φερτον .

δεν μου ανεφερε τιποτα για εκθεσιακο κομματι και απο οτι ειδα ολοι οι σκληροι που ειχαν ηταν σε ενα μεγαλο πλαστικο διαφανες κουτι και οχι στη κλασσικη θηκη που ειναι σαν φακελος και σφραγισμενος . τον ρωταω γιατι δεν ειναι ετσι η εστω γιατι δεν ειναι στην θηκουλα αυτη με τα μπιλακια που σκανε και μου λεει για λογους προστασιας (αντικλεπτικους)

fc1w7n.jpg

Αφού έγιναν έτσι τα πράγματα ακόμα χειρότερα λοιπόν.

Για μένα τον πάς πίσω και μόνο για την κοροιδία καθώς ο συγκεκριμένος όπως τον περιγράφεις αφενός είναι used και αφετέρου όπως φαίνεται απο το link έχει 1 έτος μόνο εγγύηση (για αυτόν ακριβώς τον λόγο)

Απο κεί και πέρα είναι δικό σου θέμα. :-)

Δημοσ.

δεν μου ανεφερε τιποτα για εκθεσιακο κομματι...

Μα γι αυτό υπάρχουν τα fora.B)

Πριν την αγορά όμως...;)

Καλά σου λέει ο λεοντόκαρδος,γύρνα τον πίσω.:-)

Δημοσ.

πριν τον πας πισω,γεμισε τον με τσοντοφωτογραφιες

και γραψε σε ενα txt οτι τον ειχες αγορασει μεταχειρισμενο απο δευτερο χερι ηδη...

να δουμε ο τριτος πελατης τι θα κανει

Δημοσ.

εχετε δικιο και εγω αυτης της αποψης ειμαι να τον γυρισω αλλα μιας και του εκανα 2-3 τεστ και δειχνει οτι ειναι ΟΚ και απο το Sentinel οτι εχει δουλευτει μονο 3 ωρες λεω να τον κρατησω γιατι δεν εχω ορεξη να μπαινω σε ταλαιπωρια ενω και εγω αν συνεβαινε σε αλλον θα τον συμβουλευα να τον παει πισω !!!

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας .

Δημοσ.

ωχ τωρα με ταπωσες πραγματικα !!! γιατι οπως ανεφερα χωρις δευτερη σκεψη πηγα και εκανα format

αλλωστε εχω αυθεντικα windows 7 pro απο το msdn :P

Δημοσ.
εχετε δικιο και εγω αυτης της αποψης ειμαι να τον γυρισω αλλα μιας και του εκανα 2-3 τεστ και δειχνει οτι ειναι ΟΚ και απο το Sentinel οτι εχει δουλευτει μονο 3 ωρες λεω να τον κρατησω γιατι δεν εχω ορεξη να μπαινω σε ταλαιπωρια ενω και εγω αν συνεβαινε σε αλλον θα τον συμβουλευα να τον παει πισω !!!

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας .

Kάτι μου λέει ότι το πρόγραμμα δεν λέει πόση ώρα χρησιμοποιήθηκε αλλά πόση ώρα τον χρησιμοποιείς από την ώρα που άνοιξες το pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...