Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με νεο εξωτερικο(βοηθεια)

panos9553

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια..θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι...

Εχω εναν νεο εξωτερικο σκληρο δισκο..(Transcend,500gb,storeget,2.5 inches)

Οταν προσπαθω να αποθηκευσω σε αυτον αρχεια οπως iso(games) ή mkv(movies) που ειναι πανω απο 4gb(περιπου) μου λεει πως ειναι αρκετα μεγαλο αρχειο για την μοναδα αποθηκευσης ενω υπαρχει free χωρος 350 gb.Γιατι συμβαινει αυτο??Λετε να φταιει ο δισκος?

Υ.Γ. Πριν ειχα εναν αντιστοιχο adata αλλα δεν υπηρξε ποτε τετοιο προβλημα)

Δημοσ.

Εννοούσε αν είναι FAT32 ή NTFS αν είναι σχετικά άδειος μετέφερα τα δεδομένα αλλού και κάνε διαμόρφωση σε NTFS αν πάλι έχεις αρκετά δεδομένα δες εδώ

Δημοσ.
Εννοούσε αν είναι FAT32 ή NTFS αν είναι σχετικά άδειος μετέφερα τα δεδομένα αλλού και κάνε διαμόρφωση σε NTFS αν πάλι έχεις αρκετά δεδομένα δες εδώ

Αυτό κι από μένα.

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια...τωρα κανω back up και μετα κανω διαμορφωση σε NTFS..απλα μου φενεται περιεργο να ηταν απο μονος του(ο σκληρος)σε FAT

---------- Προσθήκη 05-11-2010 στις 00:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 04-11-2010 στις 23:57 ----------

Παιδια σας ευχαριστω...ολα οκ...

1 ακομα ερωτηση..ο σκληρος εχει 1 καλωδιο usb με 2 απολειξεις στην ακρη του...τα συνδεω και τα 2?

Δημοσ.

πολλες εταιριες τους εχουν απο την μαμα τους fat32 γιατι οι περισσοτερες συσκευες (τηλεορασεις, media players.ps3.dvd usb) δεν αναγνωριζουν ntfs

Δημοσ.
πολλες εταιριες τους εχουν απο την μαμα τους fat32 γιατι οι περισσοτερες συσκευες (τηλεορασεις, media players.ps3.dvd usb) δεν αναγνωριζουν ntfs

Σωστος...δεν το σκεφτηκα...επισης συνδεω και τα 2 usb η αρκει μονο το 1?

Δημοσ.
1 ακομα ερωτηση..ο σκληρος εχει 1 καλωδιο usb με 2 απολειξεις στην ακρη του...τα συνδεω και τα 2?

Το έχουν για το ενδεχόμενο να μην δίνει αρκετό ρεύμα η μία θύρα USB,αν δεις ότι βγάζει προβλήματα και χάνεται ο σκληρός,βάλε και το δεύτερο.

Δημοσ.
Το έχουν για το ενδεχόμενο να μην δίνει αρκετό ρεύμα η μία θύρα USB,αν δεις ότι βγάζει προβλήματα και χάνεται ο σκληρός,βάλε και το δεύτερο.

Να σαι καλα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...