Uberalles_gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Έχω μεγάλο θέμα με τις ώρες λειτουργίες της κεντρικής θέρμανσης που έχει βάλει ο διαχειριστής. Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτόνομη θέρμανση... Συγκεκριμένα, το ανοίγει ώρες που δεν είμαι εγώ σπίτι από τώρα που δεν έχει και το τρομερό κρύο. Και σκέφτηκα να ζητήσω να μην έχω θέρμανση σπίτι και να την βγάλω με καμιά σομπίτσα.. Θα την παλέψω με τα κρύα που έρχονται?? Πιστεύω ότι θα κάνω και οικονομία... Το σπίτι είναι 60 τετραγωνικά..
nogoso Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αν θα την παλέψεις δεν το γνωρίζω αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι τόσο απλό. Δεν κλίνεις απλά τα σώματα και τους λες εγω δε θέλώ. Υπάρχει κάποιο ποσοστό που θα πρέπει να πληρώνεις έτσι κι αλλιώς κλπ κλπ. ψάξτο λίγο παραπάνω.
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Πρέπει να συμφωνήσει και να σου επιτρέψει να το κάνεις ένα ποσοστό των ενοίκων, το οποίο κανονικά αναφέρεται στο καταστατικό της οικοδομής. Πχ 70%. Και λογικά δεν θα σου το επιτρέψουν, γιατί δεν μπορεί να μπαίνει ο διαχειριστής στο σπίτι σου και να ελέγχει αν εσύ όντως έχεις κλειστά τα καλοριφέρ σου. Όμως ο διαχειριστής δεν ανάβει το καλοριφέρ όποτε του σηκωθεί. Αυτό θα πρέπει να γίνεται μετά από συνεννόηση και συμφωνία της πλειοψηφίας, εκτός και πάλι αν αναγράφεται στο καταστατικό ότι "το καλοριφέρ θα ανάβει από τάδε μέχρι τάδε τις τάδε ώρες μπλα μπλα".
Uberalles_gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ααα δηλαδή δεν είναι και τόσο απλό να πω εγώ ότι δεν θέλω θέρμανση.....
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 μπααα. Καλύτερα προσπάθησε να συνεννοηθείς μήπως και μπορέσετε να βρείτε κοινά αποδεκτές ώρες.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι μειονέκτημα να είναι αναμμένο οταν λείπεις απο το σπίτι. Το σημαντικότερο είναι οτι φεύγει η υγρασία κατι με το οποίο με μια σόμπα δεν νομίζω να το πετύχεις και ταυτόχρονα το σπίτι μένει ζεστό ακόμα και όταν κλείσει το καλοριφέρ. Σε μια πολυκατοικία είναι αδύνατον να ανάβει το καλοριφέρ όποτε είναι ο καθένας σπίτι του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.