Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με LG

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.εχω εδω και 4 χρονια μια 19αρα LG οθονη για το πισι μου.

αλλα εδω και λιγες μερες αναβοσβηνει συνεχεια και δε μπορω να πατησω το κουμπι να την κλεισω.

ειναι βασικα σαν καποιος να παταει το κουμπι και να την αναβοσβηνει συνεχως.

αξιζει να τη παω για φτιαξιμο;

αν ναι,που ειναι η αντιπροσωπεια,εχεις κανεις στοιχεια;

Δημοσ.

Yπαρχει περιπτωση να σου βγει μεγαλυτερο το κοστος επισκευης, απο την αξια της ιδιας της οθονης αυτη τη στιγμη.

Κατ'εμε παρτο αποφαση οτι οι δρομοι σας χωριζουν μετα απο 4 χρονια και διεθεσε ενα μεγαλυτερο ποσο για να αναβαθμιστεις σε κατι καλυτερο και μεγαλυτερο (αρα πιο ξεκουραστο για τα ματια σου κυριως). Εαν παλι δεν διαθετεις ευχερεια, τοτε τι να σου πω, πηγαινε την για επισκευη, αν επισκευαζεται κιολας και δεν πληρωσεις εργασια μονο και μονο για να σου πουν στο τελος οτι "χαλασε και δεν φτιαχνει".

Παντως αν παρεις την αποφαση να την αποχαιρετησεις, πριν την πεταξεις-παροπλισεις ριχτης μερικα χτυπηματακια στο σημειο του κουμπιου, γιατι φαινεται οτι χανει επαφη για μερικα χιλιοστα καποιο καλωδιακι εκει γυρω απτο power button. Μπορει να φτιαξει, μπορει και να καταστραφει τελειως.

Οσον αφορα την αντιπροσωπεια της LG παρε σε κανα πλαισιο τηλεφωνο και ζητα να σου δωσουν αριθμο να επικοινωνησεις, η τελος παντων στο καταστημα που την αγορασες.

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να την πας στην εταιρεία. Έχεις πολλές πιθανότητες το κόστος να είναι μικρό και

να αξίζει να την φτιάξεις. Τα service των εταιρειών συνήθως αλλάζουν ολόκληρες πλακέτες

και δεν επισκευάζουν εξαρτήματα όσο απλή και να είναι η βλάβη με αποτέλεσμα το κόστος

να είναι μεγάλο (χώρια το καπελάκι που βάζουν ορισμένες). Κοίτα σε κάποιο-α μαγαζί της περιοχής σου που επισκευάζει τέτοια πράγματα και αναλόγως κρίνεις.

Δημοσ.

Μάγκες δεν ξέρω αλλά και εγώ αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα με 19αρα LG. Είμαι τόσο απογοητευμένος που δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή αν έχει γίνει πλέον πολιτική των εταιριών να κατασκευάζουν οθόνες με μέσο όρο ζωής που δεν ξεπερνά τα 4 βαριά 5 χρόνια....

Δημοσ.
Μάγκες δεν ξέρω αλλά και εγώ αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα με 19αρα LG. Είμαι τόσο απογοητευμένος που δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή αν έχει γίνει πλέον πολιτική των εταιριών να κατασκευάζουν οθόνες με μέσο όρο ζωής που δεν ξεπερνά τα 4 βαριά 5 χρόνια....

Δεν είναι θέμα μόνο πολιτικής αλλά και κόστους. Θα μπορούσαν να τις κάνουν πολύ πιο αξιόπιστες αλλά αυτό θα είχε αντίκτυπο την τελική τιμή του προιόντος. Πότε στο παρελθόν

αγόραζες οθόνη με 100 ευρώ; Θυμάμαι που σκάγαμε κατοστάρες χιλιάδες δραχμές για ένα μόνιτορ την εποχή που αγόραζες οικόπεδο με αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Μάλλον έχει δίκιο αδερφέ τι να πω..... Από τη μία μας βολεύει γιατί "γινόμαστε μάγκες" με χαμηλό κόστος από την άλλη είναι λίγο σπαστικό όταν έρχεται η βλάβη αλλά μάλλον πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με αυτό.

Δημοσ.

Mεταξυ μας, αν αναλογιστουμε κοστος/διαρκεια ζωης, μαλλον συμφερει να αγοραζουμε οθονες των 150 ευρω που θα χαλανε ανα 4-5 χρονια, απο το να ειχαμε οθονες των 1000 ευρω με διαρκεια ζωης μια 10ετια+.

Ετσι εχουμε προσβαση στις νεοτερες τεχνολογιες πιο τακτικα. Παλια επαιρνες μια tv και ελεγες θα βγαλω μια 15ετια με αυτην. Και οταν βγαιναν καινουργιες πιο προηγμενες τεχνολογικα εμπαινες στην πριζα, αλλα δεν τολμαγες να τις αγορασεις γιατι ειχες σκασει 300.000 για αυτην που εχεις και επρεπε να σκασεις αλλες 300.000δρχ για να παρεις μια νεα.

Τωρα μεσα σε 5 χρονια πηγαμε απο τις 17ρες tft στις 24ρες, πλεον παμε απο τα TN panel στα IPS/VA, συντομα ερχεται και το LED και ολα αυτα μπορουμε να τα αποκτουμε με μικρο σχετικα κοστος :-)

Θα μου πεις πολλοι δεν εχουν την ευχερεια να σκανε 150 ευρω καθε 4 χρονια για οθονη, αλλα δυστυχως η πληροφορικη ειναι σπορ που κοστιζει αν θες να το ακολουθησεις. Τοσα ηλεκτρονικα υποσυστυματα, τοσα κυκλωματα, τοσα πολλα πραγματα, δεν γινεται α σε βγαλουν απροβληματιστα και ανεξοδα παραπανω απο 5 χρονια, εκτος αν εισαι υπερτυχερος.

Δημοσ.

5 χρόνια για προιόν πληροφορικής είναι αιώνας. Και να μη χαλούσε θα ήθελες να το αλλάξεις. Γενικά πάντως θα μπόρουσαν να προσέχουν λίγο παραπάνω τη ποιότητα κατασκευής κι ας το χρέωναν. Μπορεί οι κανούριες οθόνες να έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά συνήθως η ποιότητα κατασκευής τους είναι μέτρια.

Δημοσ.

Επιπλέον, (αν το τραβήξουμε από τα μαλλιά...) ένα τελευταίο θετικό στοιχείο που μπορούμε να εξάγουμε από την όλη υπόθεση είναι ότι καταρρέει η εικόνα που είχαμε δημιουργήσει για κάποιες μάρκες και αναγκαστικά μεταφερόμαστε αλλού διευρύνοντας την εμπειρία μας πάνω στο θέμα! Ουδέν κακόν αμιγές καλού!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...