katdim2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέο μέλος. Έχω μπει αρκετές φορές, βρίσκοντας πολλές απαντήσεις σε προβλήματα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω χρειαστεί κάτι επείγον. Τώρα όμως πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια. Έσβησα από I mac (περιβάλλον Mac OS X 10.6.2) σημαντικά αρχεία που τα δούλευα πέντε μήνες τώρα. Πήρα κατα λάθος αντί για ένα ντοσιέ που ήθελα να πετάξω, το ντοσιέ με τις εργασίες μου και πάτησα empty trash. Όταν κατάλαβα τι έκανα από τον αριθμό των αρχείων που διέγραφε πάτησα στοπ αλλά ήδη είχα χάσει μια πολύ σοβαρή δουλειά. Τι μπορώ να κάνω για να ανακτήσω τα αρχεία; Σας παρακαλώ όποιος έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα ή ξέρει τι μπορώ να κάνω ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
pan-pan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 http://www.macupdate.com/info.php/id/16097/filesalvage δοκίμασε το αν και δεν ξέρω αν κάνει δουλειά...
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέο μέλος. Έχω μπει αρκετές φορές, βρίσκοντας πολλές απαντήσεις σε προβλήματα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω χρειαστεί κάτι επείγον. Τώρα όμως πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια. Έσβησα από I mac (περιβάλλον Mac OS X 10.6.2) σημαντικά αρχεία που τα δούλευα πέντε μήνες τώρα. Πήρα κατα λάθος αντί για ένα ντοσιέ που ήθελα να πετάξω, το ντοσιέ με τις εργασίες μου και πάτησα empty trash. Όταν κατάλαβα τι έκανα από τον αριθμό των αρχείων που διέγραφε πάτησα στοπ αλλά ήδη είχα χάσει μια πολύ σοβαρή δουλειά. Τι μπορώ να κάνω για να ανακτήσω τα αρχεία; Σας παρακαλώ όποιος έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα ή ξέρει τι μπορώ να κάνω ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν χρησιμοποιείς Time Machine είναι παιχνιδάκι. Αν όμως όχι, τότε κατέβασε κανένα file recovery πρόγραμμα... και καλή τύχη.
kfoynt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος, καλύτερα να μην κάνεις πολλές "εγγραφές" στον σκληρό σου, μέχρι να χρησιμοποιήσεις κάποιο filerecovery ή να το πας σε κάποιο service.
katdim2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέο μέλος. Έχω μπει αρκετές φορές, βρίσκοντας πολλές απαντήσεις σε προβλήματα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω χρειαστεί κάτι επείγον. Τώρα όμως πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια. Έσβησα από I mac (περιβάλλον Mac OS X 10.6.2) σημαντικά αρχεία που τα δούλευα πέντε μήνες τώρα. Πήρα κατα λάθος αντί για ένα ντοσιέ που ήθελα να πετάξω, το ντοσιέ με τις εργασίες μου και πάτησα empty trash. Όταν κατάλαβα τι έκανα από τον αριθμό των αρχείων που διέγραφε πάτησα στοπ αλλά ήδη είχα χάσει μια πολύ σοβαρή δουλειά. Τι μπορώ να κάνω για να ανακτήσω τα αρχεία; Σας παρακαλώ όποιος έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα ή ξέρει τι μπορώ να κάνω ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ. http://www.macupdate.com/info.php/id/16097/filesalvage δοκίμασε το αν και δεν ξέρω αν κάνει δουλειά... Ευχαριστώ πολύ! Το filesalvage βοήθησε. Ανάκτησα 3 από τα 6 αρχεία, δηλαδή την μισή δουλειά πέντε μηνών. Θα χαρώ να βοηθήσω στο μέλλον κι εγώ αν χρειαστεί και πάλι ευχαριστώ!!! ---------- Προσθήκη στις 21:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:31 ---------- Αν δεν κάνω λάθος, καλύτερα να μην κάνεις πολλές "εγγραφές" στον σκληρό σου, μέχρι να χρησιμοποιήσεις κάποιο filerecovery ή να το πας σε κάποιο service. Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα ως ένα βαθμό με το filesalvage. ---------- Προσθήκη στις 21:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ---------- Αν χρησιμοποιείς Time Machine είναι παιχνιδάκι. Αν όμως όχι, τότε κατέβασε κανένα file recovery πρόγραμμα... και καλή τύχη. Δεν έχω Time Machine αλλά θα πάρω οπωσδήποτε!!! Τελικά λύθηκε ως ένα βαθμό το πρόβλημα με το filesalvage! Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!!!
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Στα σημαντικα αρχεια κανουμε παντα backup!
kpartsi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς καταλαβαίνουμε την αξία του Time Machine μόνο αφού έχει γίνει η ζημιά! Και δεν είναι μόνο το θέμα του delete κατά λάθος αλλά και βλάβης του σκληρού δίσκου...
atheatos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ! Το filesalvage βοήθησε. Ανάκτησα 3 από τα 6 αρχεία, δηλαδή την μισή δουλειά πέντε μηνών. Θα χαρώ να βοηθήσω στο μέλλον κι εγώ αν χρειαστεί και πάλι ευχαριστώ!!! ---------- Προσθήκη στις 21:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:31 ---------- Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα ως ένα βαθμό με το filesalvage. ---------- Προσθήκη στις 21:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ---------- Δεν έχω Time Machine αλλά θα πάρω οπωσδήποτε!!! Τελικά λύθηκε ως ένα βαθμό το πρόβλημα με το filesalvage! Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!!! Timemachine έχεις... αρκει να βάλεις έναν εξωτερικό σκληρό για να δουλέψει...μην το μπερδεύεις με το timecapsule...
ts9thanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 μηπως μπορειτε να μας εξηγησετε ακριβως τι γινεται με το time machine?
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 μηπως μπορειτε να μας εξηγησετε ακριβως τι γινεται με το time machine? http://www.apple.com/macosx/what-is-macosx/time-machine.html http://support.apple.com/kb/ht1427
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 μηπως μπορειτε να μας εξηγησετε ακριβως τι γινεται με το time machine? Χονδρικά, συνδέεις έναν εξωτερικό δίσκο και τον αφιερώνεις στο Time Machine. Αυτό με τη σειρά του κρατάει συνεχώς backups των αρχείων του συστήματος, και μάλιστα με χρονική σειρά (π.χ. αν γραφεις ένα doc, το Time Machine θα σου κρατήσει τις τελευταίες κόπιες χρονικά, και όχι μόνο την πιο πρόσφατη), με αυτόματο τρόπο, και ανα πάσα στιγμή που θα χρειαστείς κάτι μπορείς να το κάνεις restore πανεύκολα. Φυσικά αν κλατάρει όλο το σύστημα μπορείς να το επαναφέρεις από το Time Machine.
ts9thanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 καλη χρονια σε ολους με υγεια και αγαπη! ρε παιδια εγω εχω κανει backup με το time machine σ'εναν εξωτερικο σκληρο δισκο, αλλα οταν τον ανοιγω για να δω τι εχει κανει backup παρατηρω οτι photos, music και καποια αλλα αρχεια μου οπως εργασιες δεν τα εχει κανει backup η τελος παντων οταν ανοιγω το δισκο δεν τα εχει μεσα. τι εχω κανει λαθος? σασ παρακαλω βοηθηστε με!
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μην ανοίγεις χύμα τον δίσκο. Άνοιξε την εφαρμογή Time machine και κάνε browse τα αρχεία σου με την μπάρα ημερομηνίας στα δεξιά.
ts9thanos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου για το χρονο σου! τελικα εβγαλα ακρη! θελω να ρωτησω κατι ακομα.... ασ πουμε οτι αλλαζω υπολογιστει και στον καινουριο κανω restore απο το time machine, εκτος απο τα αρχχεια μου θα μου κανει restore και τα προγραμματα που εχω εγκαταστησει? ελπιζω να ειμαι κατανοητοσ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.