Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις 2 dell??

NikMet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι τιποτα τιποτα το παραμικρο κ η συσκευασια δεν ειχε ανοιχτει καθολου σφραγισμενη απο DELL....

Δημοσ.
Πήγα στο e-shop και μου βγαινει με 6 δόσεις περίπου 500ευρώ. Δυστυχώς όμως δε ξέρουν τι rev. είναι. Το καινούργιο είναι το Α01 ετσι δεν είναι??

Πώς μπορω να σιγουρέψω οτι θα έχει αυτο?? Υποθέτω δεν το γράφει απ'εξω στο κουτι ε?

a01 η 2311, a02 η 2410.

Και τα 2 τα εχει η msystems:-)

ok Εννοώ απο προβλήματα η οθόνη κομπλε ετσι? (καμμένα pix., χτυπημένη συσκευασία κτλ.)

θελει και λιγη τυχη αυτο

Δημοσ.

Αν εχεις χωρο καλη καρτα γραφικων (αν θελεις να παιζεις games τα οποια ειναι απαιτητικα) για να σηκωσεις την αναλυση που θελει πρεπει να εχεις κατι ανααλογο....

Γενικα παντως εγω εχω μεινει ικανοποιημενος με την 24 με 27 θα βγαλω τα ματια μου.... :P :p :P

Δημοσ.
Ψηνομαι και γω για αγορα.Την θελω κυριος για games φιφα 11 κλπ απο θεμα μεγεθους αξιζει η παω για την 27 ?

Προτιμησε την 24ρα εφοσον την θες για games, μιας και η 27ρα παρα το γεγονος οτι ειναι οθοναρα δε τα παει και τελεια με το input lag

input_lag1.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι πάντως και τόσο τρομακτικό το input lag της U2711, η 2408WFP-HC είχε το υπερδιπλάσιο αν θυμάμαι καλά :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...