Προς το περιεχόμενο

Υποπτες αγγελίες φορητων

deeph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιός είπε ότι είναι κλεμμένα;

μπορεί να μην υπάρχουν καν τα laptop. αέρας κοπανιστός.

σίγουρα θα την πατήσουν πολλοί.

είχε γίνει θέμα θυμάμαι εδώ στο insomnia πριν αρκετό καιρό για κάποιο eshop, νομίζω από την κέρκυρα που κορόϊδευε τον κόσμο. έπαιρνε τα λεφτά κι εσύ περίμενες....

και το αστείο ήταν πως υπήρχαν τόσα θύματα, πολλά από τα οποία είχαν αφήσει κριτικές στο site και παρόλο αυτά πολλοί αγόραζαν.

ρε παιδιά όταν βλέπετε ότι κάποιος πουλάει προϊόντα με μεγάλη διαφορά τιμής απ όλους τους άλλους δεν πονηρεύεστε λίγο;

να πω ότι είναι ένα μόνο για κράχτης οκ. αλλά όλα τα προϊόντα του σε τρελές τιμές;

καλά είμαι σίγουρος πως αν βάλω ακόμα κι εδώ αγγελία πως πουλάω iphone 4 στο κουτί του με απόδειξη στα 250€ θα βρεθούν πολλοί που θα κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό μου για να το παραγγείλουν και μάλιστα θα περηφανεύονται ότι με πιάσανε κορόϊδο.

Δημοσ.

Ουσιαστικά μπορείς να το κάνεις :) Πόσοι από αυτούς θα σου κάνουν μήνυση τελικά?

Όταν ψώνιζα πρώτο καιρό στο ebay, 2002-2003 περίπου είχα φάει 2-3 καλές από πράματα που δεν είχαν έρθει τελικά... Και παρόλο που ήμουν Γερμανία ούτε εκεί μπορούσες να κάνεις κάτι τελικά...

Δημοσ.

ας πηγενε ο φιλος σου απο κει να δουμε τι ειχε...

ειπαμε ποτε δεν κανουμε καταθεσεις για αγορα απο ιντερνετ.

moneybookers+καταθεσεις ειναι warning:P

Δημοσ.

Παιδιά είναι απάτη. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Αν πάρετε τηλέφωνο και αρχίσετε να ρωτάτε θα καταλάβετε τι εννοώ. Πήρα πάλι και το σήκωσε μια κοπέλα και αφού της είπα πως θα γίνει να πάω από κει να το πάρω ,άρχισα φυσικά τις ερωτήσεις για διεύθυνση επωνυμία και τέτοια , βγήκε ένας τύπος ξαφνικά στο τηλ και μου είπε "εσυ που μένεις και πως σε λένε " και μου το κλείνει. Ότι να ´ναι. Όση ώρα μιλαγαμε από μέσα γινόταν χαμός φωνές και τέτοια. Δεν νομίζω Ότι υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το θέμα. Είναι απάτη 100%. Αυτά από μένα. Ελπίζω να βοηθησα.

Δημοσ.
Παιδιά είναι απάτη. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Αν πάρετε τηλέφωνο και αρχίσετε να ρωτάτε θα καταλάβετε τι εννοώ. Πήρα πάλι και το σήκωσε μια κοπέλα και αφού της είπα πως θα γίνει να πάω από κει να το πάρω ,άρχισα φυσικά τις ερωτήσεις για διεύθυνση επωνυμία και τέτοια , βγήκε ένας τύπος ξαφνικά στο τηλ και μου είπε "εσυ που μένεις και πως σε λένε " και μου το κλείνει. Ότι να ´ναι. Όση ώρα μιλαγαμε από μέσα γινόταν χαμός φωνές και τέτοια. Δεν νομίζω Ότι υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το θέμα. Είναι απάτη 100%. Αυτά από μένα. Ελπίζω να βοηθησα.

εγω οταν τον ειχα καλεσει,(ηταν η τριτη φορα),αρχισα να κανω και εγω ερωτησεις και πεταγεται ξαφνικα ενας αλλος απο το τηλεφωνο και ακουγεται ενα ''γ@μ@ τον αυτον.κλεισ'του το!!''

εε τοτε ηταν που αρχισα και εγω να δινω ρεσιταλ!:mad:

Μακρια απο τετοιες καταθεσεις!!

Δημοσ.

φιλε μου μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο που παιρνεις και το σηκωνουν?

Ανηκω στην κατηγορια που ειδε το τυρι αλλα δεν ειδε την φακα.

έχει περασει πανω απο μηνας , τους παιρνω και δεν το σηκωνει κανεις....

Ακομα και με αποκρυψη.

Δημοσ.
φιλε μου μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο που παιρνεις και το σηκωνουν?

Ανηκω στην κατηγορια που ειδε το τυρι αλλα δεν ειδε την φακα.

έχει περασει πανω απο μηνας , τους παιρνω και δεν το σηκωνει κανεις....

Ακομα και με αποκρυψη.

αν μπεις στο aggeliopolis θα βρεις πολλα τηλεφωνα απο αυτους.

ουτε εμενα ειχαν στανταρ που το σηκωναν.

ελπιζω να μην εχεις βαλει πολλα χρηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...