Προς το περιεχόμενο

Υποπτες αγγελίες φορητων

deeph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Πριν από λιγο ριχνοντας μια ματια στην χρυση ευκαιρια για αγορα φορητου βρηκα μια εταιρεια στην Θεσσαλονικη με ονομα TOP HOUSE οι οποία εχει απιστευτες τιμες σε πολλα τελευταια μοντελα φορητων.Ενδεικτικα αναφερω ενα της toshiba το qosmio x500-12n το οποιο η αντιπροσωπεια της ideal το εχει ενδεικτικη τιμη 2499€ ,το βρηκα 1189€ και το 11u 1000€.Μου ειπε επισης οτι ειναι σφραγισμενα και οτι εχουν 3 χρονια εγγυηση της toshiba.

Λετε να ειναι μουφα?? Τους ξερει κανεις απο σας? Εχω σκοπο να παρω αυριο στην ideal και να ρωτησω αν ειναι πελατης τους.Αν γνωριζει καποιος κατι ας μου πει.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ισχυει και τι οχι αλλα μην κανεις το λαθος και βαλεις χρηματα στο λογαριασμο τους!τις ιδιες αγγελιες εχουν και στο aggeliopolis..και οχι μονο σε λαπτοπ,αλλα σε τηλεορασεις,βιντεοκαμερες κλπ.

ειχα παρει και εγω τηλεφωνο μιας και τοτε εψαχνα και εγω λαπτοπ..

του λεω πως ειμαι απο Αθηνα και μου ειπε πως θα μου το στειλει αφου πρωτα του κανω καταθεση.τον ρωταω που ειναι η αποθηκη και μου ειπε πως εχει πολλες..Θεσσαλονικη,Χιος,Πατρα..

εε σκεφτομαι και εγω,μιας και η κοπελα μου σπουδαζει Πατρα θα παω μια βολτα απο την αποθηκη και θα το παρω.Τον ξανα καλω και αφου του λεω θα παω ο ιδιος και να μου πει διευθυνση,τοτε μου λεει οτι δεν γινεται(αφου προηγουμενως μου ειχε πει οτι γινεται).

ΥΓ τοσο σου ειπε για το qosmio??

εμενα μου ειπε στα 900 ευρω!!

δηλαδη,αυξηθηκε η τιμη??

ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

Εμενα μου εδωσε διευθυνση στη Θεσσαλονικη και εχω σκοπο την αλλη εδβομαδα να στειλω καποιον απο κει να το δει.Με μια κοπελα μιλησα και μου εδωσε τις πληροφοριες.Το προβλημα μου ειναι το εξης:αντε και πηγε ο δικος μου απο κει.και ανοιγει το κουτι και βλεπει το laptop και λειτουργει.Υπαρχει περιπτωση να ειναι μαιμου toshiba??Οπως κατι κινητα που πουλανε τα οποια ομως φαινονται και εξωτερικα.

Δημοσ.
Εμενα μου εδωσε διευθυνση στη Θεσσαλονικη και εχω σκοπο την αλλη εδβομαδα να στειλω καποιον απο κει να το δει.Με μια κοπελα μιλησα και μου εδωσε τις πληροφοριες.Το προβλημα μου ειναι το εξης:αντε και πηγε ο δικος μου απο κει.και ανοιγει το κουτι και βλεπει το laptop και λειτουργει.Υπαρχει περιπτωση να ειναι μαιμου toshiba??Οπως κατι κινητα που πουλανε τα οποια ομως φαινονται και εξωτερικα.

μαιμου λαπτοπ?

τι να σου πω,δε νομιζω.πρωτη φορα ακουω για τετοια.:-)

σε περιπτωση παντως που ισχυει κατι τετοιο,δεν το συζηταμε καν οτι θα παρω κανενα -δυο για εμενα και τον αδερφο μου..:lol:

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έβαλε λεφτά σε ένα τέτοιο κατάστημα από το aggeliopolis πριν κανα μήνα και ακόμα το περιμένει... και ελπίζει να μην του τα έφαγαν. Ο τύπος μια απαντάει μία δεν απαντάει στο τηλέφωνο και απλά λέει ηλίθιες δικαιολογίες. Θα πρότεινα μακρυά!

Δημοσ.

Παιδια παντως θα το τσεκαρω εννοειται χωρις να βαλω χρηματα.Αυριο το πρωι θα παρω την ideal και θα ρωτησω και μετα θα στειλω τον φιλο μου απο κει να τα δει.Θα σας ενημερωσω...Και μενα δεν μου κολλαει παντως.Το μονο που σκεφτομαι επειδη δεν ξερω ποσο καιρο ειναι οι αγγελιες ειναι μηπως ο τυπος χρωσταει και τα δινει οσο οσο.Λεω μηπως...

Δημοσ.
Παιδια παντως θα το τσεκαρω εννοειται χωρις να βαλω χρηματα.Αυριο το πρωι θα παρω την ideal και θα ρωτησω και μετα θα στειλω τον φιλο μου απο κει να τα δει.Θα σας ενημερωσω...Και μενα δεν μου κολλαει παντως.Το μονο που σκεφτομαι επειδη δεν ξερω ποσο καιρο ειναι οι αγγελιες ειναι μηπως ο τυπος χρωσταει και τα δινει οσο οσο.Λεω μηπως...

Μα δεν ειναι ενα και δυο λαπτοπ αλλα δεκαδες!!

και σκεψου και το αλλο απλο..

αν ισχυαν οσα λεει,τοτε στο ινσομνια(και στο καθε ινσομνια) θα εβλεπες την εξης αγγελια:πωλειται σφραγισμενο λαπτοπ,μαρκας ταδε,απο 2500 στα 1500!!περιοχη Θεσσαλονικη..:lol:

Δηλαδη δεν θα το επιχειρουσε καποιο μικρο μαγαζι να παρει απο αυτον και να βγαλει τρελο κερδος?

απλα πραγματα..ΑΠΑΤΗ!!

Δημοσ.

Λοιπον ειχατε δικιο.Μεγαλη απατη το θεμα.Η ideal δεν τον ξερει καν και μαλιστα ειπε οτι θα το ερευνησει το θεμα για να δει τι θα κανει.Μακρια λοιπον και μεγαλη προσοχη πρεπει να εχουμε στο μελλον....!!

Δημοσ.

ας μας ενημερωσει και το παλικαρι ,που εβαλε ο φιλος του τα χρηματα,τι θα γινει.Μακαρι να μην του τα εφαγαν.

παντως-πιθανολογω-θα ειναι πολυ ευκολο πλεον να βρεις κατι τετοιους τυπους μιας και με την ταυτοποιηση των τηλεφωνων,ειναι πιο ευκολο απο οτι στο παρελθον.

Δημοσ.

Ναι το νούμερο που είναι καταχωρημένο στον Al Paque Mustafa Sexrazaaat είναι πανεύκολο να εντοπίσεις τον ιδιοκτήτη... Τόσα δηλωμένα σε ξένους πουλιούνται παντού, που πλέον μπορεί να μην είναι καν Ελλάδα αυτός που το δήλωσε...

Δημοσ.
Ναι το νούμερο που είναι καταχωρημένο στον Al Paque Mustafa Sexrazaaat είναι πανεύκολο να εντοπίσεις τον ιδιοκτήτη... Τόσα δηλωμένα σε ξένους πουλιούνται παντού, που πλέον μπορεί να μην είναι καν Ελλάδα αυτός που το δήλωσε...

Πρεπει να εισαι και καχυποπτος παντως σε ολα αυτα.:fear:

Δημοσ.

όπως είπε ο ντινάρας ή κλεμμένα ή παραεισαγωγής είναι..

τον κόβω να τον γ*μει η ideal..

απ τη μια λες απάτη είναι οκ.. απο την άλλη όμως.. μισή τιμή... σε 2500euro laptop.. είναι μια χαρά ευκαιρία..

Δημοσ.
όπως είπε ο ντινάρας ή κλεμμένα ή παραεισαγωγής είναι..

τον κόβω να τον γ*μει η ideal..

απ τη μια λες απάτη είναι οκ.. απο την άλλη όμως.. μισή τιμή... σε 2500euro laptop.. είναι μια χαρά ευκαιρία..

κλεμμενα ομως τοσα λαπτοπ?

και δεν ειναι ενας παιδια.ειναι τουλαχιστον 10ατομα(ειναι σε διαφορες αγγελιες).

και να πεις οτι μονο toshiba πουλαει..

ολες τις μαρκες εχει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...