thanos1916 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα θα ηθελα να μου απαντησετε σε ενα ερωτημα ποια εταιρια πιστευετε πως ειναι καλυτερη για αγορα σκληρου δισκου hdd .Επειδη αυτο το καιρο θελω να παρω ενα σκληρο και θελω να παρω γνωμες.Ευχαριστω.
beez Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 στο γραφειο εχω πανω απο 20 δισκους seagate και δεν εχει σκασει ουτε ενας. πριν μερικα χρονια που ειχανε 5 χρονια εγγύηση τους επερνα αποκλειστικα. απο εκει και περα το μαλακισανε με το προβλημα στο μπιος του 7200.11 και μειώσανε την εγγυηση στα 3 χρονια και στο τελος βγαζουνε και αυτους τους recertified. και απο τις δυο μάρκες πιστεύω υπαρχουν ορκισμενοι υποστηρικτές, εγω θα ελεγα να παρεις αυτον που εχει την μεγαλύτερη εγγύηση. επισης πργραμματακια του στυλ hdd health παρακολουθουνε τις παραμετρους του δισκου και σε πληροφορούνε οταν ειναι ετοιμος να σκάσει...
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 εγω θα ελεγα να παρεις αυτον που εχει την μεγαλύτερη εγγύηση Το αυτό, συν το ότι δεν μπορείς να βασιστείς σε κανέναν δίσκο. Οπότε το να έχεις αντίγραφα, είναι η μόνη "εγγύηση" (των αρχείων σου - η άλλη είναι για δωρεάν αντικατάσταση του υλικού). Να πάρεις τον φθηνότερο, ή μάλλον καλύτερα αυτόν που δίνει την καλύτερη αναλογία €/GB στα πέντε χρόνια εγγύησης. Το ιδανικό είναι να πάρεις ΔΥΟ τέτοιους, και να τους έχεις σε διάταξη "αυτόματου backup" (ό,τι γράφεται στον έναν, να αντιγράφεται στον άλλον. RAID-1 λέγεται, κι αρκεί να το υποστηρίζει η μητρική σου). Ξεφεύγει οικονομικά λίγο το ζήτημα βεβαίως (μιλάμε για κοντά στο 200άρι), αλλά για 5 χρόνια ΞΕΝΟΙΑΖΕΙΣ από την σκέψη "τί θα κάνω αν χαλάσει ο δίσκος". Και έτσι για να 'χαμε να λέγαμε, σς είναι Samsung (τα τελευταία χρόνια σα να το πάνε πολύ καλά το ζήτημα). Να είναι το τελευταίο κριτήριο όμως.
Pokemon640 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 και εγώ πλέον samsung θα εμπιστευόμουν (τους F3 1TB), από WD μόνο RE3 η RE4 η Raptor(γιατί οι green,blue,black είναι και λίγο για τα πανηγύρια)
tolis7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 washcloud raid-1 ειναι το αντιγραφο. raid-0 ειναι η ταχυτητα
kinq1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα πρότεινα οποιαδήποτε μάρκα, εκτός από western digital.
telis_petsotis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 κ εγω σεαγατε θα προτεινα... 3 εχω κ δεν εχουν παθει τιποτα 4 χρονια τωρα...
originalhoyas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εγώ μέχρι σήμερα έπαιρνα μόνο WD και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πήρα και έναν εξωτερικό seagate λόγω τιμής και όλα μια χαρά. Ο μόνος που μου κάνει νερά είναι ένας Samsung εξωτερικός που στους 6 μήνες μου βγάζει σε ένα διαγνωστικό warning.
Ampalon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δεν κανουνε πλεον θορυβο;Γιατι ολοι μου οι παλιοι δισκοι ηταν seagate και οταν πηρα τον πρωτο μου wd καταλαβα οτι υπαρχουν και αθορυβοι δισκοι...
telis_petsotis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δεν κανουνε πλεον θορυβο;Γιατι ολοι μου οι παλιοι δισκοι ηταν seagate και οταν πηρα τον πρωτο μου wd καταλαβα οτι υπαρχουν και αθορυβοι δισκοι... στην εγγραφη το παρατηρω....
Luciddream Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 στο γραφειο εχω πανω απο 20 δισκους seagate και δεν εχει σκασει ουτε ενας. πριν μερικα χρονια που ειχανε 5 χρονια εγγύηση τους επερνα αποκλειστικα. απο εκει και περα το μαλακισανε με το προβλημα στο μπιος του 7200.11 και μειώσανε την εγγυηση στα 3 χρονια και στο τελος βγαζουνε και αυτους τους recertified. και απο τις δυο μάρκες πιστεύω υπαρχουν ορκισμενοι υποστηρικτές, εγω θα ελεγα να παρεις αυτον που εχει την μεγαλύτερη εγγύηση. επισης πργραμματακια του στυλ hdd health παρακολουθουνε τις παραμετρους του δισκου και σε πληροφορούνε οταν ειναι ετοιμος να σκάσει... τα είπε όλα... τέλος.
SOWHAT Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Έχω 4 WD και δεν έχουν το παραμικρό ψεγάδι σε όλα τα τεστ! Φτου φτου μην τους ματιάσω.... Απλά να ξέρεις ότι οι WD οι 3,5 φτιάχνονται ακόμα σε Μαλαισία(και Ταυλάνδη οι 2,5) ενώ οι Σιγκειτ στην Κίνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.