Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ΑΤΙ4890 1gb

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαινε και ψάλε τα στον υπεύθυνο του κοντινότερου καταστήματος ενώ θα είναι κόσμος μέσα .. εγώ αυτό θα έκανα :-D

Δεν μπορεί να σου πουλάει μπαρούφες ...230 έγραφε η απόδειξή.. ντε και καλά θα σου κόψει 170 ..

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δε γινεται!!!

τα πραγματα τα περνω απο υποκαταστιμα στην λαμια!!!

αν εμενα αθηνα θα πχ στην στουρναρη και θα εκανα σκινικο!!!

εδω στην λαμια τα παιδια που δουλευουν μεσα ( 2 ειναι) απλα περνουν τα πραγματα και ιδοπιουν τον κοσμο να παει να τα παραλαβει!!!!

Δημοσ.
δε γινεται!!!

τα πραγματα τα περνω απο υποκαταστιμα στην λαμια!!!

αν εμενα αθηνα θα πχ στην στουρναρη και θα εκανα σκινικο!!!

εδω στην λαμια τα παιδια που δουλευουν μεσα ( 2 ειναι) απλα περνουν τα πραγματα και ιδοπιουν τον κοσμο να παει να τα παραλαβει!!!!

Φιλε οπως το κοβω δεν προκειτε να βγαλεις ακρη με τους μ@λ@κες.Πιεσε τους οσο μπορεις ακομα για πιστωτικο στην τιμη που γραφει η αποδειξη και αν δεν δεχτουν με τπτ παρε το πιστωτικο 170 και βαλε αλλα 35 ευρω και τσιμπα την 6850.Απο την αλλη και η 5830 μια χαρα καρτα ειναι.Κλοκαρει και αρκετα καλα. :-)

Δημοσ.

παιδια καλημερα σας!!!!!!!!

μολις με πηραν τηλ απ το e-shop και μου ειπαν οτι εχω πιστωτικο 200€!!!!

και μου ειπαν οτι ελαβαν το email που του εκανα τα παραπονα μου!!

( μαλλον γιαυτο πιγε το πιστωτικο 200€ απ τα 170€)

με τα πολλα και με τα λιγα που ειπα με αυτους τηλεφωνικα εκλεισα μια 6870!!!!!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519732

και τωρα περιμενω sms για να παω να την παραλαβω.

200€ το πιστωτικο και θα βαλω και ενα 50€αρικο εγω και θα τσιμπισω την 6870!!!!

σας ευχαριστω ολους για την στιριξη σας στο πρωβλημα μου!!!!

τωρα που το προβλημα μου βρικε μια λιση το θεμα μπορειτε να το κλεισετε.

σας ευχαριστω ολους!!!

θα σας ενοιμεροσω για την νεα καρτα που θα παρω σε αλλο θεμα.

Δημοσ.
^Σίγουρα.

Και την 6850 όμως να έπαιρνες, πάλι μια χαρά θα ήσουν.

ναι σιγουρα!αλλα το ειδα και αλλιος....

5 του 2009 μεχρι τωρα με μια 4890 καλα τα περασα!!!!

δε θα με χαλαγε για 50€ η 6870. και ετσι στραφικα σε αυτην.

βασικα το e-shop μονο αυτη ειχε... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519732

πριν λιγες μερες ειχε την gigabyte με 230€!!!!! αλλα απ οτι βλεπω ειναι αναρπαστες!!!

γιαυτο και εκλεισα αυτη....

η XFX6870 ειναι καλη υπολοιηση της ΑΤΙ ?

Δημοσ.
ναι σιγουρα!αλλα το ειδα και αλλιος....

5 του 2009 μεχρι τωρα με μια 4890 καλα τα περασα!!!!

δε θα με χαλαγε για 50€ η 6870. και ετσι στραφικα σε αυτην.

βασικα το e-shop μονο αυτη ειχε... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519732

πριν λιγες μερες ειχε την gigabyte με 230€!!!!! αλλα απ οτι βλεπω ειναι αναρπαστες!!!

γιαυτο και εκλεισα αυτη....

η XFX6870 ειναι καλη υπολοιηση της ΑΤΙ ?

όλες τα ίδια είναι. μια χαρά πάντως επιλογή έκανες... αν και νομίζω το eshop έκανε λίγο τα στραβά μάτια λόγω του οτι είσαι καλός τους πελάτης και δεν θέλουν να σε χάσουν για 30 ευρώ. :-)

Δημοσ.
Ρε τους αθεόφοβους ....

αστα να πανε!!!

μου ελεγαν οτι τωρα η 4890 εχει πεσει σε αξια και οτι τα 170€ που μου εδιναν ηταν υπερ αρκετα!!!

και σημερα το πρωι που μιλισα με εναν αλλο στο τηλ, μου ελεγε και καλα οτι οταν την ειχα παρει εκανε 198,κατι και ηταν το ΦΠΑ 19% και οτι επιδι τωρα το ΦΠΑ ειναι 23% εχουν αλλαξει τα πραγματα. εγω του ειπα οτι στον νομο περι εγγυησης δεν εχει αλλαξει τιποτα και δεν εχει να κανει καμια σχεση το ΦΠΑ με την εγγυηση!!!

στο τελος παντος κατελιξα να εχω (παλι καλα!!! :shifty::eek:) 200€ πιστωτικο!!!

και επρεπε να παρω παλι εγω τηλ στο e-shop για να πω στι τμηνα των πωλισεων οτι ειμαι ο ταδε και εχω πιστωτικο 200€ και θελω αυτο το προιον και θα πλιρωσω την διαφορα

Δημοσ.

Και να κυκλοφορούσε τώρα η 4890 η τιμή της θα ήταν πάνω από 180 :P

Αλλά είναι ότι να' ναι τα παλικάρια.

Μετακόμισε σε άλλα καταστήματα από εδώ και πέρα για να είσαι σίγουρος :-)

Δημοσ.
Και να κυκλοφορούσε τώρα η 4890 η τιμή της θα ήταν πάνω από 180 :P

Αλλά είναι ότι να' ναι τα παλικάρια.

Μετακόμισε σε άλλα καταστήματα από εδώ και πέρα για να είσαι σίγουρος :-)

ειναι το μονο στην λαμια με τετοιες τιμες!!!!

ειναι και αλλα καταστιματα αλλα δεν γραφουν οι γιατροι parts για υπολογιστες στο ΙΚΑ!!!

καταλαβαινεις τι ενωω!! ;):-)

Δημοσ.

καταρχην καλημερα!

εχω να πω οτι το προβλημα μου με το e-shop συνεχιζετε!!!

η παραγγελια δεν μου εχει ερθει ακομα.

τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτια σε αυτο που ζιταω.

εντομεταξι η xfx 6870 που ειχα παραγγιλει την ειχε το site επι μια εβδομαδα περιπου!!!

και μεσα σε αυτες τις ημερες που περιμενα την καρτα να μου ερθει εκανα 2 ακομα παραγγελιες και μου ηρθαν αμεσος.

με αυτον που μιλισα στο τηλ μου ειπε να παρω κατι αλλο γιατι ισος και να αργισει να ξανα βαλει την 6870 στο site to e-shop.

εγω ομως του ειπα να αφισει την παραγγελια οπως ειναι και οτι δεν εχω προβλημα να περιμενω. αυτος μου λεει οτι μπορει να παρει και ενα μηνα και οτι καλητερα να παρω κατι αλλο. η αποφαση μου παντος ηταν καθετη και ακερεα!!! να μηνει η παραγγελια μου οπως ειναι και με την νεα παρτηδα των 6870 να με παρουν τηλ και νε με ενοιμεροσουν. δεν εχω προβλημα οποιας υλοποιησης και αν ειναι ητε ποιο ακριβη ητε ποιο φτινη. αρκει να ειναι ΑΤΙ 6870!!!!

μου φενεται οτι δεν θελουν να μου την στειλουν γιατι δεν θα βγαλουν και τιποτα απο μενα στην ουσια!!! αλλο πιστωτικο και αλλο κας τα χρηματα. εχει μεγαλη διαφορα, ασε που ειναι και αναρπαστες. με το που μπενουν σε διαθεσιμοτητα εξαφανιζοντε με την μια!!!!

Δημοσ.

οχι, ουτε 6850 εχουν!!!!

αλλα οταν μιλισα με αυτουν στο τηλ υπιρχε στο site 6850. και του ειπα και για 6850 και μου ειπαν μα και μου!!!!

μακαρι να μπορουσα να παρω το πιστωτικο σε χρηματα και να πιγενα αλλου και να επερνα 6870. ελεος διλαδι!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...