UpToDate_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 αν το 4% για σένα δικαιολογεί όλα τα παραπάνω.. οκ τι να πώ.. πάω πάσο.. για μένα δεν τα δικαιολογεί καθόλου. και αμφιβάλω πόσο ισχύει αυτό το 4% πλέον που σταματησε η υποστήριξη των drivers στις 4XXX κάρτες... πάλι κερδισμένο τον βρίσκω τον φίλο μας.. Mα δεν είπα το αντίθετο. Κερδισμένος επειδή έτυχε Πλαίσιο ναι,αν ήταν απο e-shop δεεεν.. Και δεν αναιρώ το η φάση εκείνη ήταν περίπτωση. Άσε που μπορεί σε πιστωτικό να του έκοβαν κάνα 600αρακι
John-lamia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 μακαρι να γινει και στην δικη μου περιπτωση αυτη η φαση : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=407847&page=2 γιατι απ οτι βλεπω το e-shop δεν εχει 4890 σε διαθεσιμοτιτα!!!! και εκτος αυτου ακομα και να ειχε σιγα να μην την εχουν στα 230€ που την ειχα παρει εγω.
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 μακαρι να γινει και στην δικη μου περιπτωση αυτη η φαση : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=407847&page=2γιατι απ οτι βλεπω το e-shop δεν εχει 4890 σε διαθεσιμοτιτα!!!! και εκτος αυτου ακομα και να ειχε σιγα να μην την εχουν στα 230€ που την ειχα παρει εγω. αν και έχω κάνει και εγώ αυτόν τον τσακωμό στο πλαίσιο (βέβαια εγώ είχα πάρει κάρτα στα 650 ευρώ) .. νομίζω οτι το δίκαιο είναι να σου δώσουν κάτι καλύτερο απο αυτό που είχες, η ίδιο. ακόμα και αν κάνει 10 ευρώ. τώρα αν μας καλύπτει ο νόμος για πιστωτικό στην τιμή αγοράς δεν το ξέρω και για να το λένε πολλοί έτσι θα είναι αλλα και πάλι εμένα δεν μου φαίνεται τόσο δίκαιο.. μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... και φυσικά δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τα λαμόγια τεχνικούς-διευθυντές των εταιριών αυτών που σου πασάρουν κάτι μούφες κάρτες για "καλύτερες"..
John-lamia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 παιδια μολις με πειραν τηλ απ το e-shop και μου ειπαν οτι η καρτα ειναι χαλασμενη και οτι θα μου στειλουν μια 5830. με κοροιδεψαν η γενικα κερδισα!!!! η καρτα που χαλασε ηταν 4890
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 http://www.techspot.com/review/249-ati-radeon-hd-5830/page3.html Είναι ελαφρώς καλύτερη και καταναλώνει λιγότερο.
John-lamia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ναι αλλα εγω την ειχα παρει 230€ και αυτη εχει 189,99€ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513468 μηπως....λεω μηπως επρεπε να μου δωσουν καρτα γραφικων των 230€ ?
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ζήτα την 6870, αν και δε νομίζω ότι θα στη δώσουν.
John-lamia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ζήτα την 6870, αν και δε νομίζω ότι θα στη δώσουν. εκτως οτι δεν την εχουν στο site. μου ειπαν οτι θα μου στειλουν καρτα με τις ιδιες επιδωσεις σαν αυτη που ειχα. μου ειπαν μαλακια η ετσι ειναι ?
John-lamia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ειναι πολυ καλη και 5830 ναι αλλα εγω εδωσα 230€ και αυτη που μου δινουν ειναι στα 189,99€ !!!!!! και τους λεω για πιστωτικο των 230€ και μου λενε ΟΧΙ !!!!!!! εχεις λεει πιστωτικο γυρο στα 170€ αλλα αμα θες περνεις την asus 5830 με 189,99€
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλά πες τους, το πιστωτικό κόβεται στην τιμή αγοράς, όχι όσο τους συμφέρει.
John-lamia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλά πες τους, το πιστωτικό κόβεται στην τιμή αγοράς, όχι όσο τους συμφέρει. τους εστειλα e-mail και τους εκραξα!!!( εδω [email protected] ) καλησπερα, σας ειχα στειλει μια καρτα γραφικων για ελεγχο η οποια ηταν εντος εγγυησης και την ειχα παρει 230€ και μου στελνετε σας αντικατασταση μια καρτα των 189,99€!!!! η παραγγελια ειχε γινει στο ονομα κατσουλας δημητριος. ξερω οτι το πιστωτικο κοβεται στην τιμή αγοράς, όχι όσο σας συμφέρει!!!! και απλα μου ειπατε οτι η καρτα που μου στελνεται ειναι ισαξια με την καρτα που ειχα!! διλαδι αν καποια στιγμη μου χαλασει και αυτη θα μου δωσετε μια των 50€?????? ειστε τελειως απαραδεκτοι. και εγω προσωπικα εχω παρει πολλα πραγματα απο εσας!!! εχω δωσει πολλα χριματα στην εταιρια σας, και δεν το σεβεστε καθολου αυτο!!! χαλασατε την εικονα σας απεναντι μου για 60€!!!! ντροπη σας!!!!
John-lamia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Από κοντά αυτά.Εκεί δεν τα βλέπουν. το θεμα ειναι οτι και καλα μου εκανε χαρη ο τυπας στο τηλ που μιλαγαμε!!! γιατι μου λεει οτι το πιστωτικο που εχω ειναι γυρο στα 170€ και η καρτα που μου δινει ειναι ποιο ακριβη απο αυτο!!!!!!!! δεν ζιταω κατι παραπανω παρα μονο αυτα που δικαιουμε!! γινωντε μαλακες για 20€ και 30€!!!!! αλλα απ οτι καταλαβα θελουν να κσεστοκαρουν σε μενα την 5830 και δεν μου εδωσαν μια 6850!!! γιατι οταν του ειπα να βαλω χρηματα επιπλεον απ την τσεπη μου οπως ειχα ξανα κανει και το ειχαν δεχτει μου λεει και καλα οτι η καρτα που σου δινω κανει 200€ και το πιστωτικο που δικαιουμε ειναι γυρο στα 170€ ξεφτελιζοντε για ενα 50€αρικο!!!!! και απο μερους μου εχω δωσει πανω απο 3000€ στην εταιρια τους απο παραγγελιες που εχω κανει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.