Atapia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Το furmark που το ετρεξα δεν μου εμφανισε προβλημα μονο το pes και το starcraft . Τωρα που ετρεξα το pes δεν μου το κανει ποια..Σαν μαυρες γραμμεσ ειναι.. Μηπως ειναι bug;
John-lamia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αν πας εκει μην αρχισουν και σου λενε οτι θελουν,να πατησεις ποδι.Πες τους οτι ξερω τι λεει ο νομος και τετοια.Μην μασησεις. φιλε LouCi4er, μολις εδωσα την καρτα στο υποκαταστιμα λαμιας. τους ειπα οτι εχω προβλημα με την καρτα γραφικων ( μαυρη εικονα, και οτι τι κουλερ δουλευει τερμα). αυτοι εκει μοθ ειπαν οτι θα δουν αν υπαρχει και κατι στο Stock House και θα μου το στειλουν. εγω του ειπα οτι θελω καινουρια καρτα ιδια με αυτην που ειχα! ιδια καρτα ιδιο μοντελο ιδια εκδωση!!! και οτι αν δεν υπαρχει θελω πιστωτικο τιμολογιο!!! δεν δεχομαι οτι μεταχιρισμενη ουτε αλλη εκδωση της καρτας. η την ιδια η αλλιως πιστοτικο. καλα τα ειπα, η εκανα Μ@Λ@ΚΙ@ ??????? :fear::fear: υγ. παντος αν παρω πιστωτικο θα παρω με την μια αυτη εδω που την εχουν και στο site τους http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&filter-3167=1
probe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 φιλε LouCi4er, μολις εδωσα την καρτα στο υποκαταστιμα λαμιας.τους ειπα οτι εχω προβλημα με την καρτα γραφικων ( μαυρη εικονα, και οτι τι κουλερ δουλευει τερμα). αυτοι εκει μοθ ειπαν οτι θα δουν αν υπαρχει και κατι στο Stock House και θα μου το στειλουν. εγω του ειπα οτι θελω καινουρια καρτα ιδια με αυτην που ειχα! ιδια καρτα ιδιο μοντελο ιδια εκδωση!!! και οτι αν δεν υπαρχει θελω πιστωτικο τιμολογιο!!! δεν δεχομαι οτι μεταχιρισμενη ουτε αλλη εκδωση της καρτας. η την ιδια η αλλιως πιστοτικο. καλα τα ειπα, η εκανα Μ@Λ@ΚΙ@ ??????? :fear::fear: υγ. παντος αν παρω πιστωτικο θα παρω με την μια αυτη εδω που την εχουν και στο site τους http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&filter-3167=1 Κοίτα το να ζητήσεις την ίδια κάρτα καινούργια δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουνε. Το να σου βρουν την ίδια κάρτα επίσης ούτε κι αυτό εφόσον δεν την έχουν. Μπορείς να ζητήσεις κάτι αντίστοιχο ή αν δεν υπάρχει καλύτερο βέβαια και υπάρχει η τρίτη λύση που συμφέρει εσένα αυτή τη στιγμή πιστωτικό. Αλλά όπως είναι λογικό θα επιδιώξουν να καθαρίσουν με το μικρότερο για αυτούς κόστος που δεν νομίζω να είναι το πιστωτικό. Καλή τύχη πάντως.
John-lamia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Κοίτα το να ζητήσεις την ίδια κάρτα καινούργια δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουνε.Το να σου βρουν την ίδια κάρτα επίσης ούτε κι αυτό εφόσον δεν την έχουν. Μπορείς να ζητήσεις κάτι αντίστοιχο ή αν δεν υπάρχει καλύτερο βέβαια και υπάρχει η τρίτη λύση που συμφέρει εσένα αυτή τη στιγμή πιστωτικό. Αλλά όπως είναι λογικό θα επιδιώξουν να καθαρίσουν με το μικρότερο για αυτούς κόστος που δεν νομίζω να είναι το πιστωτικό. Καλή τύχη πάντως. διλαδι μπορει να μου δωσουν και μια απ το stock house ( http://www.e-shop.gr/stockhouse.phtml ) ?!!!! αυτο ειναι απαραδεκτο!!!! εγω αγορασα καινουρια καρτα!!! δεν θα δεχτω να παρω μια μεταχιρισμενη!!!! η μια 4890@1024mb ram ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!!! H πιστωτικο!!!!! αγορασα καινουρια καρτα 230€ και ειχε 2 χρονια εγγυηση! δεν θα δεχτω σε καμια περιπτωση μια καρτα stock με εγγυηση μερικων μηνων!!!!!!!!
probe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Βρε ζήτα απλά νομίζω ότι τους καλύπτει ο νόμος για αυτό που γράφω. Την εγγύηση θα στην ανανεώναν πάντως.
LouCi4er Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Κοίτα το να ζητήσεις την ίδια κάρτα καινούργια δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουνε.Το να σου βρουν την ίδια κάρτα επίσης ούτε κι αυτό εφόσον δεν την έχουν. Μπορείς να ζητήσεις κάτι αντίστοιχο ή αν δεν υπάρχει καλύτερο βέβαια και υπάρχει η τρίτη λύση που συμφέρει εσένα αυτή τη στιγμή πιστωτικό. Αλλά όπως είναι λογικό θα επιδιώξουν να καθαρίσουν με το μικρότερο για αυτούς κόστος που δεν νομίζω να είναι το πιστωτικό. Καλή τύχη πάντως. Εγω ξερω οτι ειναι υποχρεωμενοι να σου βρουνε ΙΔΙΑ καρτα ή να σου δωσουν κατι παρομοιων-καλυτερων χαρακτηριστικων ή να σου κοψουν πιστωτικο στην τιμη που την ειχες αγορασει.Αναλογα και πως δουλευει το καθε καταστημα.Στο Pc1 δυο φορες που χρειαστηκα RMA μου εκοψαν κατευθειαν πιστωτικο,αφου με ρωτησαν βεβαια. ---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:13 ---------- φιλε LouCi4er, μολις εδωσα την καρτα στο υποκαταστιμα λαμιας.τους ειπα οτι εχω προβλημα με την καρτα γραφικων ( μαυρη εικονα, και οτι τι κουλερ δουλευει τερμα). αυτοι εκει μοθ ειπαν οτι θα δουν αν υπαρχει και κατι στο Stock House και θα μου το στειλουν. εγω του ειπα οτι θελω καινουρια καρτα ιδια με αυτην που ειχα! ιδια καρτα ιδιο μοντελο ιδια εκδωση!!! και οτι αν δεν υπαρχει θελω πιστωτικο τιμολογιο!!! δεν δεχομαι οτι μεταχιρισμενη ουτε αλλη εκδωση της καρτας. η την ιδια η αλλιως πιστοτικο. καλα τα ειπα, η εκανα Μ@Λ@ΚΙ@ ??????? :fear::fear: υγ. παντος αν παρω πιστωτικο θα παρω με την μια αυτη εδω που την εχουν και στο site τους http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&filter-3167=1 Μια χαρα τους τα ειπες.Γνωμη μου,εγω ετσι θα εκανα,μην δεχτεις απο stock.Να απαιτησεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΔΙΑ καρτα ή αλλιως πεστους κοψτε μου ενα πιστωτικο να παρω κατι καλυτερο αφου δεν υπαρχει ιδια καρτα.
probe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Εγω ξερω οτι ειναι υποχρεωμενοι να σου βρουνε ΙΔΙΑ καρτα ή να σου δωσουν κατι παρομοιων-καλυτερων χαρακτηριστικων ή να σου κοψουν πιστωτικο στην τιμη που την ειχες αγορασει.Αναλογα και πως δουλευει το καθε καταστημα.Στο Pc1 δυο φορες που χρειαστηκα RMA μου εκοψαν κατευθειαν πιστωτικο,αφου με ρωτησαν βεβαια. Το ίδιο έγραψα. Απλά δεδομένου ότι δεν υπάρχει η κάρτα καλύπτονται με το να σου δώσουν κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο και το πιστωτικό βέβαια. Αυτό που δεν έχω δει να αναφέρεται στο νόμο είναι ότι το προιόν που θα σου δώσουν για αντικατάσταση πρέπει να είναι καινούργιο (δεν μιλάω για την περίπτωση DOA). Αν κάποιος το έχει διαβάσει καλύτερα και γνωρίζει ας γράψει σαφώς με ενδιαφέρει όπως και άλλους φαντάζομαι. Και εγώ το ίδιο με το παλικάρι θα ζήταγα εννοείται το ερώτημα είναι αν θα το δικαιούμουν δια νόμου.
John-lamia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 δεν θα δεχτω αλλη καρτα παρρα μονο την 4890 sapphire !!! ακομα και asus o/c edition να μου δωσουν εχω θα επιμινω για πιστωτικο. ας ειχαν ολες οι εκδωσεις της 4890 την ιδια τιμη οταν υπιρχαν για να επερνα μια αλλη. τι διλαδι τορα που πχ τους εμειναν στις αποθικες αμανατι θα μας τις δωσουν σε μας οσο (και καλα) για αντικατασταση!!!???? ΟΧΙ!!!! ΠΟΤΕ!!! διλαλι, τι ενωω...! πχ. ας ειχαν ιδια τιμη αυτες !!!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516375 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513430 γιατι η δευτερη ειναι ποιο ακριβη, αφου η πρωτη ειναι καλητερη! εξαλλου και οι 2 εχουν 3 χρονια εγγυηση! το εχω δει και αυτο!!!! ιδιες κατρες αλλα αυτη που εχει 3 χρονια εγγυηση ειναι ποιο ακριβη!!!! ρε δε πανε να γ......!!!!!
probe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Φίλε μου δεν έχω εγώ το μαγαζί ούτε άλλος εδώ μέσα - και εμένα το ίδιο με σένα με συμφέρει σαν καταναλωτή. Ρωτάς αν έκανες μα..κία κι εγώ γράφω αυτό που <<ξέρω>> για το οποίο αναρωτιέμαι και ταυτόχρονα γιατί δεν είμαι νομικός να μπορώ να πω έτσι είναι με σιγουριά ή είναι ερμηνεία των καταστημάτων προς όφελός τους. Πάντως με ενδιαφέρει να μάθω άσχετα με την περίπτωσή σου το τι ισχύει σε σχέση με το νόμο δεν παίζω <<με τον πόνο σου>>.
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 και εγώ πιστεύω οτι είσαι λίγο υπερβολικός... δεν θα δεχτείς καμία άλλη κάρτα για ποιον λόγο..?? κοίτα απλά να είναι καινούρια.. και μπορεί να βγείς κερδισμένος με την καινούρια κάρτα. σίγουρα συνήθως μας κοροιδεύουν σαν καταναλωτές αλλα υπάρχουν και καλές περιπτώσεις..: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=407847
UpToDate_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 και εγώ πιστεύω οτι είσαι λίγο υπερβολικός... δεν θα δεχτείς καμία άλλη κάρτα για ποιον λόγο..?? κοίτα απλά να είναι καινούρια.. και μπορεί να βγείς κερδισμένος με την καινούρια κάρτα. σίγουρα συνήθως μας κοροιδεύουν σαν καταναλωτές αλλα υπάρχουν και καλές περιπτώσεις..:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=407847 Η περίπτωση αυτή ήταν Πλαισίου. Και βασικά μια ισάξια δόθηκε.. οπότε δεν καταλαβαίνω το "καλή περίπτωση".
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Η περίπτωση αυτή ήταν Πλαισίου.Και βασικά μια ισάξια δόθηκε.. οπότε δεν καταλαβαίνω το "καλή περίπτωση". πρώτα απο όλα το οτι είναι πλαισίου για μένα και για πολλούς απο εδω μέσα σημαίνει ακριβώς το αντίθετο, οτι ειναι ΠΟΛΥ τυχερός που έγινε κάτι τέτοιο, σε άλλους δίνουν χαλασμένες μεταχειρισμένες κάρτες... τώρα για το οτι τις θεωρείς ισάξιες τι να πώ.. δεν χρειάζεται να το σχολιάσω.. η κάρτα που είχε έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση απο οποιαδήποτε κάρτα υπάρχει στην αγορά.. και του δίνουν μια κάρτα πολύ καλύτερης τεχνολογίας με την οποία όποτε γουστάρει (ειδικά σε λίγο καιρό που θα πέσει πολυ η τιμή της) σκάει ένα CF και καθάρισε... συν τις πολύ καλές επιδόσεις της σε OpenCL/DirectCompute σε σχέση με την προηγούμενη... να σκεφτόμαστε λίγο πριν μιλήσουμε... φιλικά πάντα.
UpToDate_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 πρώτα απο όλα το οτι είναι πλαισίου για μένα και για πολλούς απο εδω μέσα σημαίνει ακριβώς το αντίθετο, οτι ειναι ΠΟΛΥ τυχερός που έγινε κάτι τέτοιο, σε άλλους δίνουν χαλασμένες μεταχειρισμένες κάρτες... τώρα για το οτι τις θεωρείς ισάξιες τι να πώ.. δεν χρειάζεται να το σχολιάσω.. η κάρτα που είχε έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση απο οποιαδήποτε κάρτα υπάρχει στην αγορά.. και του δίνουν μια κάρτα πολύ καλύτερης τεχνολογίας με την οποία όποτε γουστάρει (ειδικά σε λίγο καιρό που θα πέσει πολυ η τιμή της) σκάει ένα CF και καθάρισε... συν τις πολύ καλές επιδόσεις της σε OpenCL/DirectCompute σε σχέση με την προηγούμενη... να σκεφτόμαστε λίγο πριν μιλήσουμε... φιλικά πάντα. Μα δεν μίλησα για καταναλώσεις.Ούτε και για τεχνολογίες διότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Και ως απάντηση στην τελευταία σου φράση.(επειδή δεν έβρισκα της έκδοσης με τα 2gb)
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 αν το 4% για σένα δικαιολογεί όλα τα παραπάνω.. οκ τι να πώ.. πάω πάσο.. για μένα δεν τα δικαιολογεί καθόλου. και αμφιβάλω πόσο ισχύει αυτό το 4% πλέον που σταματησε η υποστήριξη των drivers στις 4XXX κάρτες... πάλι κερδισμένο τον βρίσκω τον φίλο μας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.