Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ΑΤΙ4890 1gb

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω προβλγημα με την καρτα γραφικων μου και ισως και με την μητρικη.

μου εκανε επανεκηνηση το pc και μετα δεν εκανε τιποτα!! μαυρ οθονη και το cooler της καρτας δουλευε τερμα!!!!

και εκτος αυτου δεν μου δουλευει η μια pci-ex απ την μητρικη.

στο pc δουλευα 4870 με 4890 μαζι. τωρα παιζει με την 4870 αλλα στην κατω pci-ex γιατι αν βαλω την 4870 στην πρωτη δεν ανοιγει το pc.

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ !!!:fear::fear::fear::fear::fear:

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και η 4890 φαντάζομαι νεκρή σε όποια pcix και να την βάλεις ε? Το ποιο πιθανό είναι να έχει καεί και να πήρε μαζί της και την θύρα. Αν είσαι τυχερός θα μείνει εκεί το πρόβλημα , αλλιώς σιγά σιγά θα πεθάνει και η μητρική. Τροφοδοτικό τί έχεις?

Δημοσ.
Και η 4890 φαντάζομαι νεκρή σε όποια pcix και να την βάλεις ε? Το ποιο πιθανό είναι να έχει καεί και να πήρε μαζί της και την θύρα. Αν είσαι τυχερός θα μείνει εκεί το πρόβλημα , αλλιώς σιγά σιγά θα πεθάνει και η μητρική. Τροφοδοτικό τί έχεις?

ναι φιλε μου! πιρε μαζι της και την θυρα που την ειχα βαλει.

τωρα δουλευω με την δευτερη θυρα και εχω βαλει μια 4870.

απο αυτην την αποψη ειμαι και πακως τυχερος γιατι η μητρηκη μου εχει 3 θυρες για καρτς γραφικων. asus p5q.

εβαλα την καρτα τον υπολογηστη του αδερφου μου και εκανε ακριβος τα ιδια!!!

λες να μου χαλασει τελειως η μητρηκη ?

τουλαχιστων αυτη εχει εγγυηση ακομα, για την καρτα δεν ξερω ακομα. περιμενω mail απ το e-shop. γιατι την ειχε παρει ενασ φιλος μου στο δικο του ονομα και δεν εχει την αποδιξη αγορας.

---------- Προσθήκη στις 17:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ----------

ξαφνικα το κανε?

δουλευε παλιοτερα?

ναι, στο τελειος ασχετο!!!!

και δουλευε κανονικα η καρτα σε cf με την 4870 μια χαρα χωρις κανενα προβλημα!!!

---------- Προσθήκη στις 17:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:08 ----------

εδω και μηνες που την εχω δεν ειχα ποτε προβλημα, οθτε σε ταινες οθτε σε παιχνιδια, ασε που δεν παιζω και σιχνα γιατι δεν εχω χρονο...

Δημοσ.

παιδια βρικα την εγγυηση, αλλα απ οτι βλεπω το e-shop δεν εχει την 4890 στις καρτες γραφικων. η τιμη αγωρας ηταν 230€. τι κανω τωρα ?

Δημοσ.
Την προσευχή σου.

Δίνεις μάχη για αντικατάσταση ή πιστωτικό στην τιμή αγοράς, αν σε βολεύει.

κιτα, αν εχω πιστωτικο ακομα καλητερα!!! θα παρω μια ποιο καινουρια!!!

αλλα το θεμα ειναι να εξιγιθουν ωραια αυτοι απ το e-shop.!!!!

γιατι λες να κανω την προσευχη μου ?

λες να φαω κανενα ακυρο και να ψαχνομαι ?

Δημοσ.
Δε θα είσαι και ο πρώτος.. :Ρ

κιτα βασικα εχω και την μητρικη καμενη ( μια pci-exp) αλλα δεν με νιαζει τοσο.

περισσοτερο καιγομαι για την καρτα γραφικων! και απ την στιγμη που δικαιουμαι αντικατασταση η πιστωτικο πρεπει να ενεργισουν αναλογα!!!!!!!

Δημοσ.

Έφυγες για πιστωτικό της 4890,μιας και η κάρτα δεν υπάρχει πλέον.

Mε το πιστωτικό παίρνεις 6870.

Άλλαξε και την μητρική.. αφου σιγά σιγά μάλλον θα φύγει..

Και μην χάψεις ότι καραμέλες σου πουλήσουν.

Απο την στιγμή που δεν υπάρχει ακριβώς αυτό που είχες πάρει διαθέσιμο,οφείλουν να σου κόψουν πιστωτικό,βάση νόμου.

Δημοσ.
Έφυγες για πιστωτικό της 4890,μιας και η κάρτα δεν υπάρχει πλέον.

Mε το πιστωτικό παίρνεις 6870.

Άλλαξε και την μητρική.. αφου σιγά σιγά μάλλον θα φύγει..

Και μην χάψεις ότι καραμέλες σου πουλήσουν.

Απο την στιγμή που δεν υπάρχει ακριβώς αυτό που είχες πάρει διαθέσιμο,οφείλουν να σου κόψουν πιστωτικό,βάση νόμου.

θα μαθω αυριο και θα σας ποσταρω!!!

Δημοσ.

Αν πας εκει μην αρχισουν και σου λενε οτι θελουν,να πατησεις ποδι.Πες τους οτι ξερω τι λεει ο νομος και τετοια.Μην μασησεις.

Δημοσ.

Καποια στιγμη σημερα ενω εβαλα να παιξω τα starcraft II την ωρα του παιχνουδιου μου εμφανιζονται καποιες γραμμες το ιδιο κανει και στο pro 11 ειναι προβλημα της καρτας;

thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...