Προς το περιεχόμενο

laptop hp 15.6 339Eυρω

free-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
η οθονη ειναι matte η glossy?

glossy αλλά πολύ φωτεινή και δεν είδα το παραμικρό πρόβλημα.. βέβαια δεν την έβγαλα στο μπαλκόνι να ξέρω ούτε άναψα προβολείς :P

Τα χαρακτηριστικά του όπως φαίνοντε στο Link είναι μισά μισά.. τα μισά είναι πολύ καλά τα άλλα μισά είναι άσχημα. πχ

Θετικά:

1) Σχετικά ελαφρύ

2) Φωτεινή ευκρινή οθόνη LED

3) Wireless N και bluetooth

4) Συμπαθητική κάρτα γραφικών (φυσικά όχι για τρελά παιχνίδια αλλά για HD content) σίγουρα καλύτερη απ τις intel 950 ή 4500M και με δοκιμασμένη απρόσκοπτη αναπαραγωγή 1080p και με έξοδο HDMI (το site λέει 4200 εγώ στις συσκευές βλέπω 4250.. τώρα μακάρι να ήξερα :))

5) Καλό πληκτρολόγιο για φτηνό Laptop (όπως συνήθως τα HP τελευταία) αν και η σειρά πλήκτρων στα αριστερά (δίπλα σε caps lock κτλ) δεν με βολεύει τρελά

6) Καλό touchpad με καλή αίσθηση αν και δεν μου άρεσαν καθόλου τα κουμπιά του (σκληρά και πατιούνται αρκετά δύσκολα)

7) Άλλα κλασσικά πραγματάκια όπως 2mp camera, συμπαθητική εμφάνιση κτλ.

Αρνητικά:

1) Αργός επεξεργαστής (για όποιον έχει απαιτήσεις πέρα από αναπαραγωγή media ή απλές office εργασίες κτλ)

2) Λίγη μνήμη (εγώ το άφησα στα 1 γιατί δεν είναι για μένα και δεν θέλω να το πειράξω)

3) Ένα μονοφωνικό ηχείο! απαράδεκτο για Laptop με τόσα καλά χαρακτηριστικά να έχει κάτι τόσο φάουλ!!

4) Σκληρός για εμένα απλά μέτριας χωρητικότητας για άλλους θα φανεί μικρός (στους περισσότερους) στα 160gb

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...