Προς το περιεχόμενο

laptop hp 15.6 339Eυρω

free-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εε 340 + να βάλεις 3GB Ram (το λιγότερο) + κανα σκληρό της προκοπής νομίζω πρέπει κάποιος να τα σκεφτεί αυτά και πόσο θα πάει τελικά. Άποψη μου βέβαια

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε katco τι εννοεις 'ενσωματωμενη vga'....?

ενσωματωμενη-ξε ενσωματωμενη,δν παυει να ειναι 4250,μια χαρα!.

να'ειχε και κανα giga ακομα μνημης στα λεφτα αυτα,θα το χτυπαγα αλυπητα!.:lol:

(θελω να στειλω το παλιο μου,συντομα).

τωρα 340ε με ενα G ram,ε,νταξ,απλα καλο -δν κοβουμε και φλεβα...;)

(ρε παιδια τι μονοπυρηνο λετε ??????????????????????)

Δημοσ.
φιλε katco τι εννοεις 'ενσωματωμενη vga'....?

ενσωματωμενη-ξε ενσωματωμενη,δν παυει να ειναι 4250,μια χαρα!.

ATI Mobility Radeon HD 4200

(ρε παιδια τι μονοπυρηνο λετε ??????????????????????)

AMD V Series V120 (2,2 GHz, 512 KB L2 cache)

http://www.bit-tech.net/hardware/laptops/2010/05/17/amd-vision-laptop-technology-preview/1

Δημοσ.

πάντως δεν αξίζει σε σχέση με τα 399 που ειχε τις προάλες το i3 στο getitnow. Ασε που αν επαιρνες 2 ή παρηγγελνες μαζί με άλλον εβγαινε 360...

και Κλάσεις ανωτερο...

Δημοσ.

εγω παντως θα το τσιμπησω γηια τον αδελφο μου

24 ατοκες ειναι αυτες.....

Τα getitnow δεν εχουν αυτο το πλεονεκτημα

Δημοσ.

Το πήρα σήμερα για συγγενή μου. Πολύ καλό για τα λεφτά του, εμένα μπορώ να πώ με άφησε κατενθουσιασμένο. Σίγουρα θα θέλει και άλλο μνήμη απ όποιον τον πάρει (ο συγγενής μου το θέλει μόνο για internet οπότε μια χαρά είναι με 1).. έχει bluetooth και την 4250 (όχι 4200) με hdmi βέβαια. Έριξα πάνω ένα 1080p mkv (10,5 gb) και το έπαιξε νεράκι (στην οθόνη του.. δεν δοκίμασα μέσω του hdmi). Γενικά τίμιο για τα λεφτά του με ωραία οθόνη και με εξαίρεση την μνήμη, πλήρως εξοπλισμένο.

Δημοσ.

netbook με μεγαλη οθόνη και οπτικο μέσο είναι στην ουσία με τέτοια χαρακτηριστικά... Δεν θα το έλεγα και τρελή προσφορά παντως... Σε συγκριση πάντα με το lenovo στα 399 (που μπορει να το επαιρνες και στα 359).

Δημοσ.
Το πήρα σήμερα για συγγενή μου. Πολύ καλό για τα λεφτά του, εμένα μπορώ να πώ με άφησε κατενθουσιασμένο. Σίγουρα θα θέλει και άλλο μνήμη απ όποιον τον πάρει (ο συγγενής μου το θέλει μόνο για internet οπότε μια χαρά είναι με 1).. έχει bluetooth και την 4250 (όχι 4200) με hdmi βέβαια. Έριξα πάνω ένα 1080p mkv (10,5 gb) και το έπαιξε νεράκι (στην οθόνη του.. δεν δοκίμασα μέσω του hdmi). Γενικά τίμιο για τα λεφτά του με ωραία οθόνη και με εξαίρεση την μνήμη, πλήρως εξοπλισμένο.

η οθονη ειναι matte η glossy?

Δημοσ.

Ημαρτον πάντως ρε παιδιά να μην λέει η carrefour ποιο μοντέλο είναι????

Ακόμα και στην διαφήμιση στην τηλεόραση έλεγε απλά λάπτοπ hp 15.6 οθόνη!!!!!!!!!!:X

Και εγώ πουλάω ένα αμάξι ΤΟΥΟΤΑ με 4 ροδες + τη ρεζέρβα 15000ευρώ!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα ένα για για έναν φίλο μου με 36 άτοκες δόσεις.

Ο τύπος του lpaptop είναι HP WS777EA.

Για περισσότερες πληροφορίες στο link:

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955548-3955548-4173277-4223624.html

Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και για τα λεφτά του και τον τρόπο αποπληρωμής θεωρώ οτι είναι μια καλή αγορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...