tornado Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 εναλλακτικα τσεκαρετε και το venere, αν και οταν εψαχνα για ξενοδοχειο το booking μου εδωσε καλυτερη τιμη οποτε εκλεισα εκει.
mentoras99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μπορει να με βοηθησει καποιος; Εχω κανει κρατηση εδω και καιρο, και ειχα δηλωσει τοτε, οτι θα πληρωσω κατα την παραμονη μου στο ξενοδοχειο. Ομως, θελω να το τροποποιησω αυτο, και να δηλωσω οτι θα πληρωσω μεσω της καρτας που εγινε η κράτηση. Πηγα απο το επιβεβαιωτικο email που ειχα λαβει, στην διαχειριση της κρατησης, αλλα οσο κι αν εψαξα τις επιλογες, δεν βρηκα να μπορω απο καπου να το αλλαξω. Γινεται; Και απο που; 1
Tenshi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Μπορει να με βοηθησει καποιος; Εχω κανει κρατηση εδω και καιρο, και ειχα δηλωσει τοτε, οτι θα πληρωσω κατα την παραμονη μου στο ξενοδοχειο. Ομως, θελω να το τροποποιησω αυτο, και να δηλωσω οτι θα πληρωσω μεσω της καρτας που εγινε η κράτηση. Πηγα απο το επιβεβαιωτικο email που ειχα λαβει, στην διαχειριση της κρατησης, αλλα οσο κι αν εψαξα τις επιλογες, δεν βρηκα να μπορω απο καπου να το αλλαξω. Γινεται; Και απο που; Η χρέωση γίνεται απο το ξενοδοχείο και όχι απο την ίδια την Booking.com. Με λίγα λόγια,αν θέλεις να χρεωθεί η κάρτα σου,θα πρέπει να μιλήσεις κατευθείαν με το ξενοδοχείο που έχεις κάνει την κράτηση. Αν οι τιμές δέν έχουν αλλάξει,προσπάθησε να ακυρώσεις την παλιά κράτηση και κάνε νέα με non refundable policy.Οι συγκεκριμένες κρατήσεις έχουν χαμηλότερη τιμή,η κάρτα χρεώνεται άμεσα,άλλα δέν έχεις δικαίωμα αλλαγής ή ακύρωσης της κράτησης. Βεβαιώσου οτι δέν θα αλλάξει κάτι στο ταξίδι σου πρίν κάνεις οτιδήποτε... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2015 από Tenshi
mentoras99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Η χρέωση γίνεται απο το ξενοδοχείο και όχι απο την ίδια την Booking.com. Με λίγα λόγια,αν θέλεις να χρεωθεί η κάρτα σου,θα πρέπει να μιλήσεις κατευθείαν με το ξενοδοχείο που έχεις κάνει την κράτηση. Αν οι τιμές δέν έχουν αλλάξει,προσπάθησε να ακυρώσεις την παλιά κράτηση και κάνε νέα με non refundable policy.Οι συγκεκριμένες κρατήσεις έχουν χαμηλότερη τιμή,η κάρτα χρεώνεται άμεσα,άλλα δέν έχεις δικαίωμα αλλαγής ή ακύρωσης της κράτησης. Βεβαιώσου οτι δέν θα αλλάξει κάτι στο ταξίδι σου πρίν κάνεις οτιδήποτε... Δηλαδη μου λες, οτι ηλεκτρονικα, απο την διαχειριση κρατησης που μου προσφερει το booking, ενω μπορω να τροποποιησω με ενα κλικ, πληθος αλλων παραμετρων της κρατησης μου, το οτι τοτε ειχε δηλωσει οτι θα πληρωσω με μετρητα, ειναι μια επιλογη που εκ των υστερων δεν αλλαζει;;;;;;;
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 <p> Τι λες; Αυτή ήταν μια περίπτωση που ειλικρινά δεν είχα σκεφτεί. Μιλάμε για χοντρό κεφάλαιο τότε. μιλάμε για τρελό τζίρο , το booking.com έχει 100000+ ξενοδοχεία και σε καθε κράτηση παίρνει προμήθεια ~15%<br />40%...</p>
Tenshi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δηλαδη μου λες, οτι ηλεκτρονικα, απο την διαχειριση κρατησης που μου προσφερει το booking, ενω μπορω να τροποποιησω με ενα κλικ, πληθος αλλων παραμετρων της κρατησης μου, το οτι τοτε ειχε δηλωσει οτι θα πληρωσω με μετρητα, ειναι μια επιλογη που εκ των υστερων δεν αλλαζει;;;;;;; Ναί,έτσι είναι τα πράγματα. Η κράτηση μπορεί να φαίνεται οτι ξεκινάει βάση κάποιων ημερομηνιών,στην ουσία ο κύριος κορμός της είναι η πολιτική ακύρωσης που έχεις επιλέξει (refundable/non refundable) και αυτό δέν αλλάζει.Γι αυτό το λόγο προτείνω ακύρωση και εκ νέου κράτηση με μή επιστρέψιμη τιμή. Και οι επιλογές δέν είναι δά και τόσο πολλές.Μπορείς να αλλάξεις ημερομηνίες*,αριθμό ατόμων*,να κάνεις κάποιο request.Στις κρατήσεις με μή επιστρέψιμη τιμή,κάποιες επιλογές* δέν έχουν νόημα εκ των πραγμάτων.Θα χρεωθείς για τις μέρες και τα άτομα που έχεις δηλώσει. <p><br />40%...</p> Απο 15, έως όσο αντέχει ο GM Είναι πολλά τα λεφτά Άρη
mentoras99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μη επιστρεψιμη τιμη τι εννοεις; non-refundable? Οτι χανω το δικαιωμα ακυρωσης & αποζημιωσης; Εγω επιλεγω, πολιτικη ακυρωσης; Ή απλα ειναι μερος του καθε 'πακετου'; Πχ ενω θα εκλεινα μονοκλινο, επειδη δεν ειχε δυνατοτητα ακυρωσης, εκλεισα συνειδητα δικλινο πληρωνοντας λιγα παραπανω χρηματα, μονο και μονο για να μπορω να ακυρωσω αν χρειαστει. Το ζητουμενο τωρα για μενα, θα ηταν αν μπορω να κανω αλλαγη και να δηλωσω οτι θελω να χρεωθει η καρτα, αντι για μετρητα εκει. Βεβαια, φανταζομαι οτι μπορω την εν λογω συγκεκριμενη καρτα, να τους την δωσω εκει επι τοπου, και να τους πω 'χρεωστε'. Γινεται αυτο;
Tenshi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μη επιστρεψιμη τιμη τι εννοεις; non-refundable? Οτι χανω το δικαιωμα ακυρωσης & αποζημιωσης; Εγω επιλεγω, πολιτικη ακυρωσης; Ή απλα ειναι μερος του καθε 'πακετου'; Πχ ενω θα εκλεινα μονοκλινο, επειδη δεν ειχε δυνατοτητα ακυρωσης, εκλεισα συνειδητα δικλινο πληρωνοντας λιγα παραπανω χρηματα, μονο και μονο για να μπορω να ακυρωσω αν χρειαστει. Το ζητουμενο τωρα για μενα, θα ηταν αν μπορω να κανω αλλαγη και να δηλωσω οτι θελω να χρεωθει η καρτα, αντι για μετρητα εκει. Βεβαια, φανταζομαι οτι μπορω την εν λογω συγκεκριμενη καρτα, να τους την δωσω εκει επι τοπου, και να τους πω 'χρεωστε'. Γινεται αυτο; Όταν πάς να κάνεις την κράτηση,βλέπεις 2 τιμές για το μονόκλινο και 2 για το δίκλινο (refundable/non refundable).Αν είσαι σίγουρος οτι δέν θα αλλάξει κάτι στο ταξίδι σου,επιλέξεις την non-refundable,καθότι είναι χαμηλότερη η τιμή άλλα και με ότι συνεπάγεται αυτό (μή δικαίωμα ακύρωσης και αποζημίωσης). Στην περίπτωσή σου,όπως είπες,συνειδητά έκλεισες με την ακριβότερη τιμή για να έχεις και το δικαίωμα ακύρωσης ή αλλαγής. Εσύ επιλέγεις τον τρόπο που θα πληρώσεις στο ξενοδοχείο.Μπορεί να είναι μετρητά,με την κάρτα που δήλωσες ή με μια εντελώς διαφορετική κάρτα. Δέν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στην κράτηση. Τώρα,αν για οποιοδήποτε λόγο θέλεις να χρεωθεί η κάρτα πρίν φτάσεις στο ξενοδοχείο,πχ μήν αντιμετωπίσεις προβλημα με κάρτα και βρεθείς ξεκρέμαστος τελευταία στιγμή,απλά πάρε ένα τηλέφωνο στο ξενοδοχείο.
mentoras99 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Όταν πάς να κάνεις την κράτηση,βλέπεις 2 τιμές για το μονόκλινο και 2 για το δίκλινο (refundable/non refundable).Αν είσαι σίγουρος οτι δέν θα αλλάξει κάτι στο ταξίδι σου,επιλέξεις την non-refundable,καθότι είναι χαμηλότερη η τιμή άλλα και με ότι συνεπάγεται αυτό (μή δικαίωμα ακύρωσης και αποζημίωσης). Στην περίπτωσή σου,όπως είπες,συνειδητά έκλεισες με την ακριβότερη τιμή για να έχεις και το δικαίωμα ακύρωσης ή αλλαγής. Εσύ επιλέγεις τον τρόπο που θα πληρώσεις στο ξενοδοχείο.Μπορεί να είναι μετρητά,με την κάρτα που δήλωσες ή με μια εντελώς διαφορετική κάρτα. Δέν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στην κράτηση. Τώρα,αν για οποιοδήποτε λόγο θέλεις να χρεωθεί η κάρτα πρίν φτάσεις στο ξενοδοχείο,πχ μήν αντιμετωπίσεις προβλημα με κάρτα και βρεθείς ξεκρέμαστος τελευταία στιγμή,απλά πάρε ένα τηλέφωνο στο ξενοδοχείο. Ποια ειναι η εκτιμηση σου; Αν παω στο ξενοδοχειο, και αντι για μετρητα που εχω δηλωσει, τους δωσω την ιδια την καρτα να χρεωσουν, θα γινει;
WebDevGr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Εφόσον στην καταχώρηση τους στο booking αναφέρουν ότι δέχονται κάρτες, είναι υποχρεωμένοι να την δεχθούν. Σε αντίθετη περίπτωση μπορείς να επικοινωνήσεις με το υπουργείο εμπορίου αλλά και με το booking.com
Tenshi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ποια ειναι η εκτιμηση σου; Αν παω στο ξενοδοχειο, και αντι για μετρητα που εχω δηλωσει, τους δωσω την ιδια την καρτα να χρεωσουν, θα γινει; Γιατί να μήν γίνει;Όπως είπα,on site μπορείς να πληρώσεις με μετρητά ή οποιαδήποτε δική σου κάρτα (αρκεί να την δέχεται το POS). Άντε πάνε τις διακοπές σου/να κάνεις την δουλειά σου και άσε τον υπάλληλο υποδοχής να κάνει την δική του. Έχω διαχειριστεί μερικές χιλιάδες κρατήσεις στα 10+ έτη που εργάζομαι στον κλάδο.Πιστεύω οτι πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό άνευ λόγου...
mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ναι βρε παιδια, γενικως, και βεβαια δεχονται καρτες.Απλα δεν ξερω ποσο 'δεσμευτικο' ειναι το οτι δηλωσα πληρωμη με μετρητα, και αν παω στη ρεσεψιον φευγοντας και πω 'χρεωσε την καρτα', μου πει 'εχετε δηλωσει οτι θα πληρωσετε με μετρητα'!Μπορει να φαινονται χαζες οι αποριες μου, αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που εκανα κρατηση μεσω booking, μας ετυχε κι αυτο στη χωρα (capital controls) και εχω ανησυχια.
WebDevGr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 μας ετυχε κι αυτο στη χωρα (capital controls) και εχω ανησυχια. Ακριβώς και μόνο γι' αυτό είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν την κάρτα σου.
mentoras99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Φαινονται καπου, τα 'αστερια' καθε ξενοδοχειου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα