Προς το περιεχόμενο

Booking.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να προσθεσω και γω οτι υπαρχει και περιπτωση να χρεωθει η πιστωτικη καρτα.Κλεινω χρονια και γω και ειμαι υπερευχαριστημενος.Μια φορα ομως εκανα μια κρατηση και χρωθηκε η πιστ καρτα.το ελεγε ξεκαθαρα στους ορους, αλλα βασιζομενος στην συνηθεια απλα δεν το ειδα.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή αν θέλεις να πληρώσεις με πιστωτική, ξαναδίνεις την κάρτα στο ξενοδοχείο χωρίς να αναμειγνύεται το booking;

Δημοσ.

Η κάρτα είναι η ασφαλιστική δικλείδα. Όταν όμως είναι να φύγεις και πρέπει να πληρώσεις τότε η δίνεις μετρητά η την κάρτα σου.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια μέθοδος που ακολουθείς για να βρεις δωμάτιο;

Κλείνεις το πρώτο που βρίσκεις και στη συνέχεια προσπαθείς να βρείς κάποιο άλλο;

Υπάρχει κάποια περίοδος που εμφανίζονται νέα ξενοδοχεία στο παιχνίδι;

Το ρωτάω αυτό γιατί σε κανα-δυο επαρχιακά μέρη βρίσκω ελάχιστα ξενοδοχεία και το μοναδικό που είναι εντός budget είναι άθλιο. Αν περιμένω κάποιο διάστημα μπορεί να προκύψουν νέα;

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρεις κάποια ευκαιρία την τελευταία στιγμή από ακύρωση;

Τα reviews που γράφει ο κόσμος ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή είναι ψιλοκατασκευασμένα από τον ξενοδόχο;

Σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την υπηρεσία και είμαι γεμάτος απορίες.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μέθοδος. Βλέπεις αυτα που ανταποκρίνονται στη τιμή και το τοποθεσία που θέλεις.

Αν κλείσεις ενα δωμάτιο δεν πας σε άλλο. Έχεις κάνει κράτηση. Στο site λέει τι ισχύει σε περίπτωση ακύρωσης

Αν δε βρίσκεις στο booking ψάξε και σε άλλα site (ie hotels.com)

Εγώ διαλέγω τόσα χρόνια based στα reviews άλλων επισκεπτών και πάντα ανταποκρίνονται λίγο πολύ στην πραγματικότητα. Τα reviews δεν μπορεί να τα φτιάχνει ο ξενοδόχος γιατί στέλνονται από το booking αφου έχει φύγει από το ξενοδοχείο. Πολλά ξενοδοχεία δουλεύουν λόγω καλών review :)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εκανα μία κράτηση στο booking την οποία ακύρωσα ακαριαία λόγω λαθος στις ημερομηνίες...

Ομως στην ακύρωση μου έβγαλε ότι πρέπει να πληρώσω 30€.... Την κράτηση την έκανα χωρις πιστωτική

η χρεωστική κάρτα... Αν δεν πληρώσω υπάρχει πρόβλημα;

Δημοσ.

Για να κάνεις review πρέπει να έχεις κάνει πραγματική κράτηση στο ξενοδοχείο, άρα κατά 90%+ τα reviews είναι πραγματικά. Επίσης, πολλές φορές το ξενοδοχείο απευθείας μπορεί να δώσει ακόμα καλύτερη τιμή από το booking και τέλος η διαθεσιμότητα στο booking (πχ 2 δωμάτια ακόμα, τελευταίο δωμάτιο κλπ) σχεδόν ποτέ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εκανα προσφατα την πρωτη μου κρατηση μεσω booking, με χρεωστικη καρτα.

Οπως ειδα, δεν δεσμευσε τα χρηματα (για αμεση χρεωση ουτε λογος φυσικα, μπορω να ακυρωσω μεχρι μια βδομαδα πριν παω).

Συνηθως ποτε γινεται δεσμευση χρηματων; Ή δεν γινεται;

Εγω δηλωσα οτι θα πληρωσω με μετρητα(αναχωρόντας). Θα 'τραβηχτουν' τελικα χρηματα απο την καρτα ή οχι;

Δημοσ.

Οτι λέει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Εαν λέει οτι πληρωνεις μετα τότε δε τραβά λεφτά.εάν χρεώνουν ακύρωση τότε μόνο εάν ακυρώσεις θα τραβηξουν

Δημοσ.

παντως για να ξερετε, αφου βρειτε δωμματια στο booking, ψαξτε και μια στο trivago το οποιο ειναι κατι σαν σκρουτζ για site με ξενοδοχεια! Μερικα site (οπως και το booking) βαζουν προσφορες κατα καιρος σε συγκεκριμενα ξενοδοχεια

Δημοσ.

πριν κανεις κρατηση κοιτας το διαθεσιμο υπολοιπο σου στη καρτα (με τηλεφωνο η με e banking)

αν  εχουν δεσμευτει χρηματα.....θα εχει αλλαξει το διαθεσιμο ποσο

Δημοσ.

To θεμα ειναι, μην πληρωσω εγω μετρητα φευγοντας, και μετα γινει δεσμευση ή χρεωση!

Ενταξει, το λυνεις το προβλημα, δεν θα διπλοπληρωσεις, αλλα ομως αν γινει κατι τετοιο θα ειναι ταλαιπωρια.

Δημοσ.

Κοιταζετε καποια βαθμολογια-αξιολογηση(αριθμο-νουμερο), εννοω περα απο τις κριτικες με κειμενο, οταν κλεινετε ξενοδοχειο μεσω booking?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...