xrist0f0r0s Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 τι προτιμάτε εσείς το windows phone 7 η το android 2.2 ??? τι δυνατότητες έχουν το κάθε λειτουργικό και τι διαφορες έχουν μεταξύ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Κάτσε να βγει καμία συσκευή με 7 και να την πιάσουμε στα χέρια μας και βλέπουμε. Στα χαρτιά όλα ωραία είναι. Πάντως με τα σημερινά δεδομένα, ψηφίζω android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, όμως με κάποια hands-on's που κυκλοφορούν στο δίκτυο, δεν με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα τα Windows phone 7. Άσε που δεν επρόκειτο να έχουν αντίστοιχη αγορά(market/store) με αυτές των iPhone και Android OS. Μία ακόμη ψήφος σε Android OS και από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τα Windows 7, αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει. Android και από μένα, για αυτά που είπε ο από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το ιδιο και απο μενα. Θα πρεπει να περασουν καποιοι μηνες για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη για ενα νεο λειτουργικο και να δουμε πως αυτο θα δεσει με το hardware αλλα και την υποστηριξη του κλπ. Επισης πρεπει να ωριμασει γιατι (λογικα) ως νεο os θα εχει καποια bugs a.k.a παιδικες ασθενειες, τις οποιες αφενος θα πρεπει να εντοπισουμε, αφετερου να δουμε αν και ποτε θα διορθωθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πλάκα κάνετε ρε παιδιά; που δεν ακούσατε καλά λόγια για τα windows phone 7; παραδόξως όλοι, ακόμα και τα mac-sites έγραψαν καλά λόγια και αυτό είναι κάτι που έκανε εντύπωση. Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι είναι πολύ άγουρη ακόμα η κατάσταση σε αυτή την πλατφόρμα όπως σε κάθε νέα πλατφόρμα και ότι θα πρέπει να περάσει καιρός να δούμε τι μπορεί να κάνει. Σε μένα το android 2.2 δεν άρεσε γιατί είναι λίγο χαώδεις η κατάσταση σε market, εκδώσεις, senses κτλ περιμένω να δω τι θα γίνει με την 3.0 aka gingerbread και στα windows phone 7 για να δω που θα πάω μιας και έχω σκοπό να φύγω από το iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πλάκα κάνετε ρε παιδιά; που δεν ακούσατε καλά λόγια για τα windows phone 7; alexzzz, κάτι τέτοιο είχα διαβάσει καιρό τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εγώ ότι και να διάβασα ήταν υπέρ τους πάντως... και όπως προείπα και από site με φανατικούς μουζαχεντίν που θα περίμενα άγριο κράξιμο. Εν τη πάση περιπτώση, δεν έχω πιάσει στα χέρια μου για να ξέρω, αλλά ψήνομαι να κάνω μια δοκιμή γιατί φαίνεται πιο έτοιμη πλατφόρμα από όταν κυκλοφόρησε το android και το iphone (δεν εννοώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο τώρα... για όταν ξεκίνησαν μιλάω)... αυτό που θα πρέπει ο xrist0f0r0s να ξέρει είναι ότι "κάθε αρχή και δύσκολη"... στην αρχή θα υπάρχουν προβλήματα και παράπονα σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Έτοιμη πλατφόρμα ; Καλά λόγια σε όλα τα site ακόμα και στα Mac site? χαχα χα.. Καλά τε φιλε μας δουλεύεις; Εγω έχω διαβάσει τα ακριβώς αντίθετα παντου, και η δικιά μου γνώμη είναι η ίδια. Με εξαίρεση ενα site που συγκρινε εκτενώς το iPhone με wm7 και κάπως τα έφερνε εκεί και εκεί γράφοντας όμως παραμύθια για το iPhone και αγνωοντας εσκεμενα φυσικά δυνατότητες που αυτο έχει τις οποίες δεν αναφερε καθόλου, οτι άλλο έχω διαβάσει (και έχω διαβάσει αρκετά) αρνητικά γράφουν. Εδώ ρε φιλε για την ώρα ούτε copy past δεν έχει. Τι έτοιμη πλατφόρμα και πράσινα άλογα; Για δωσμου ενα link απο αυτά τα πολλά site που διαβασες και γράφει οτι είναι σήμερα έτοιμη πλατφόρμα. Και φυσικά δεν έχει καν εφαρμογές σήμερα. Θα αποκτήσει σιγά σιγά (όπως λέμε περίμενε καμία 2ετια για να αποκτήσει το 10% των εφαρμογών που θα έχουν τότε ios και android). Και το iPhone όταν βγήκε δεν είχε copy past αλλά δεν είχε και κανένα να ανταγωνιστεί. Τώρα υπάρχουν 2 πολύ σοβαροί αντίπαλοι και σίγουρα με πολύ μα παρά πολύ όμως ποιο έτοιμες πλατφόρμες. Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Έτοιμη πλατφόρμα ; Καλά λόγια σε όλα τα site ακόμα και στα Mac site? χαχα χα.. Καλά τε φιλε μας δουλεύεις;Εγω έχω διαβάσει τα ακριβώς αντίθετα παντου, και η δικιά μου γνώμη είναι η ίδια. Με εξαίρεση ενα site που συγκρινε εκτενώς το iPhone με wm7 και κάπως τα έφερνε εκεί και εκεί γράφοντας όμως παραμύθια για το iPhone και αγνωοντας εσκεμενα φυσικά δυνατότητες που αυτο έχει τις οποίες δεν αναφερε καθόλου, οτι άλλο έχω διαβάσει (και έχω διαβάσει αρκετά) αρνητικά γράφουν. Εδώ ρε φιλε για την ώρα ούτε copy past δεν έχει. Τι έτοιμη πλατφόρμα και πράσινα άλογα; Για δωσμου ενα link απο αυτά τα πολλά site που διαβασες και γράφει οτι είναι σήμερα έτοιμη πλατφόρμα. Και φυσικά δεν έχει καν εφαρμογές σήμερα. Θα αποκτήσει σιγά σιγά (όπως λέμε περίμενε καμία 2ετια για να αποκτήσει το 10% των εφαρμογών που θα έχουν τότε ios και android). Και το iPhone όταν βγήκε δεν είχε copy past αλλά δεν είχε και κανένα να ανταγωνιστεί. Τώρα υπάρχουν 2 πολύ σοβαροί αντίπαλοι και σίγουρα με πολύ μα παρά πολύ όμως ποιο έτοιμες πλατφόρμες. Sent from my iPhone using Insomnia.app Που να μην τόνιζα και το ότι την εννοώ πιο έτοιμη σε σχέση με την έναρξη του android και του iphone... Εσύ που ξέρεις λοιπόν τι είχε το iphone όταν πρώτο βγήκε, για πες μου τι εφαρμογές είχες στο πρώτο iphone και για κάνα χρόνο; μήπως καμία; γιατί εγώ που το είχα θυμάμαι που χαιρόμασταν που μετά από 37 jailbreake περνούσαμε ένα 2d τάβλι. Ποια είναι λοιπόν πιο έτοιμη πλατφόρμα κατά το lunch date; Τώρα για να αποκτήσει το 10% των εφαρμογών του ios δεν είναι δύσκολο... με 3 fart apps την μέρα σε μισό χρόνο είσαι στο ίδιο επίπεδο. Γιατί κάποιους από μας, μας νοιάζει οι ποιότητα των εφαρμογών και όχι πόσες είναι.. Copy- paste δεν έχει ναι... όπως και multitasking... όπως δεν είχε και το ios. Τότε τα διάφορα apple fanboys σκίζαν τα σουτιέν τους ότι δεν τους χρειάζεται και τώρα είναι feature. Τότε ήμασταν hater που τα λέγαμε όπως μιλάω εγώ τώρα για τα win phone 7... Λένε ότι μέσα στο 2011 θα έχει και από τα 2 λοιπόν, θα δούμε Δεν έχω κάνα γκαϊλε με τα windows phone 7 αλλά όταν βλέπω να μην λαμβάνει κανείς υπόψην του ότι είναι μόλις μισό μήνα στην αγορά και το συγκρίνει με λειτουργικό που κλείνει 4-5 χρόνια απορώ... Πάρε και 2 λινκ που βρήκα πρόχειρα με καλά λόγια από apple fanboy... 1 + 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeLLaRaS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω διαβάσει κάπου κάτι, το έχω κρατήσει στα χέρια μου και το περιεργάστηκα και εκπλάγηκα για την λιτότητα και την δομή του νέου windows phone 7 που δεν έχει καμία σχέση με προηγούμενες εκδώσεις. Συνοπτικά, το θέμα ασφαλείας το έχουν πάρει πολύ σοβαρά σε σημείο που η ανάπτυξη εφαρμογής δεν μπορεί να ξέρει τίποτα άλλο για το κινητό και η διαδικασία για να μπει κάποια εφαρμογή στο marketplace και να καταλήξει σε συσκευή είναι εξονυχιστική. Σαν πλατφόρμα έχει πολλές προοπτικές. Υπάρχουν κίνητρα για να γραφτούν εφαρμογές για το marketplace (και ισχυρά εργαλεία από πίσω για την ανάπτυξη) όπως προώθηση νέων developer, ειδική μεταχείριση σε φοιτητές (δωρεάν διάθεση και οικονομική εκμετάλλευση των εφαρμογών τους), καλό documentation, συγκεκριμένες δυνατότητες επικοινωνίας με το λειτουργικό για λιγότερους πονοκεφάλους. Καμία συμβατότητα προς τα πίσω. Σε σύγκριση με android, μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό, λιτότητα. Δεν χάνεσαι στο μενού και στις επιλογές. Για δυνατότητες προφανώς το android. Στο μέλλον θα έχει νέες προσθήκες σε δυνατότητες. Σε σχέση με iPhone, υπάρχει η ίδια φιλοσοφία αλλά με διαφορετική υλοποίηση. "Απλά δουλεύει και είναι όμορφο" καθώς επίσης την συσκευή μπορείς να την μετατρέψεις σε ότι θέλεις. Gaming, audio/video player, phone κτλ. Εμένα με κέρδισε, παρά το όνομα M$. Με κέρδισε γιατί προσωπικά μου αρέσει η απλότητα. Μου φάνηκε λειτουργικό, αν είναι, μόνο στην πράξη θα φανεί. Δεν έχει καμία μα καμία σχέση με προηγούμενες εκδώσεις. Αν θα αγόραζα ποτέ συσκευή με wp7; Μάλλον όχι, όπως ούτε adroid αλλά ούτε και iPhone, γιατί είμαι μαθημένος στις απλές, μικρές και λεπτές συσκευές που μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο, να στείλεις ένα μήνυμα άντε να δεις κανά email και να παίξεις κανά παιχνίδι σε πολύωρη διαδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Που να μην τόνιζα και το ότι την εννοώ πιο έτοιμη σε σχέση με την έναρξη του android και του iphone... Εσύ που ξέρεις λοιπόν τι είχε το iphone όταν πρώτο βγήκε, για πες μου τι εφαρμογές είχες στο πρώτο iphone και για κάνα χρόνο; μήπως καμία; γιατί εγώ που το είχα θυμάμαι που χαιρόμασταν που μετά από 37 jailbreake περνούσαμε ένα 2d τάβλι. Ποια είναι λοιπόν πιο έτοιμη πλατφόρμα κατά το lunch date; Τώρα για να αποκτήσει το 10% των εφαρμογών του ios δεν είναι δύσκολο... με 3 fart apps την μέρα σε μισό χρόνο είσαι στο ίδιο επίπεδο. Γιατί κάποιους από μας, μας νοιάζει οι ποιότητα των εφαρμογών και όχι πόσες είναι.. Copy- paste δεν έχει ναι... όπως και multitasking... όπως δεν είχε και το ios. Τότε τα διάφορα apple fanboys σκίζαν τα σουτιέν τους ότι δεν τους χρειάζεται και τώρα είναι feature. Τότε ήμασταν hater που τα λέγαμε όπως μιλάω εγώ τώρα για τα win phone 7... Λένε ότι μέσα στο 2011 θα έχει και από τα 2 λοιπόν, θα δούμε Δεν έχω κάνα γκαϊλε με τα windows phone 7 αλλά όταν βλέπω να μην λαμβάνει κανείς υπόψην του ότι είναι μόλις μισό μήνα στην αγορά και το συγκρίνει με λειτουργικό που κλείνει 4-5 χρόνια απορώ... Πάρε και 2 λινκ που βρήκα πρόχειρα με καλά λόγια από apple fanboy... 1 + 2 Καταρχήν έχεις δίκιο στο οτι έκανες σύγκριση σε σχέση με τα iPhone , android , όταν είχαν βγει και οχι σήμερα. Δεν το κατάλαβα αν και όντως το γράφεις, αλλά εντελώς ηλικρινα φταις εσι γι αυτο. Όταν κανείς κάποιους χαρακτηρισμούς του στιλ έτοιμη πλατφόρμα κλπ και γενικά όλο το ύφος που γράφεις δείχνει σαν να πιστεύεις οτι είναι καλύτερο σήμερα τι θες να καταλάβει ο αλος; Αυτά που γράφεις είναι απο μόνα τους αντιφατικά. Γράψε οτι και εσι πιστεύεις οτι είναι χειρότερο σήμερα απο τις 2 άλλες πλατφόρμες. Αλλά δε σε βλέπω να το πιστεύεις με βάση αυτά που γράφεις. Σκέφτεσαι λες να πάρεις win7 κινητο. Γιατί; Επειδή πιστεύεις οτι είναι καλύτερο απο οτι ήταν οι ανταγωνιστικές πλατφόρμες πριν 3 χρόνια; Σήμερα τι ισχύει είναι το θέμα. Αμα είναι έτσι, να βγάλω εγω ενα επεξεργαστη πατάτα για τα σημερινά δεδομένα, και έλα αγόρασε τον επειδή είναι καλύτερος απο τον επεξεργαστη που έβγαζε η intel πριν 3 χρόνια... Αυτή είναι η λογική σου. Διάβασα τα link που δίνεις. Και χωρίς να θέλω να το παίξω ιστορία, διάβασα ΑΚΡΙΒΏΣ οτι περίμενα. Προσωπικά δε θα έδινα καμία βαρύτητα στα παραπάνω άρθρα. Δεν αναφέρουν τίποτα για το λειτουργικό, καμία σύγκριση, περισοτερο αναφέρονται στο hardware πχ htc hd7 και αναφέρουν γενικά και αόριστα οτι μου άρεσε επειδή κάνει τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τροπο (Ασχέτως αν το κάνουν καλύτερα ή χειρότερα). Και δηλώνουν apple funboy. Κατα σύμπτωση και τα 2 link αναφέρονται στο ίδιο apple funboy....... που εντελώς τυχαία έχει πάρει σβάρνα τα φόρουμ και γράφει παντου πόσο πολύ του άρεσε. Καταρχήν τα fanboys οποία εταιρία και να υποστηρίζουν είναι τόσο κολημενα που αποκλείεται να δεχθούν κάτι για καλύτερο ακόμα και οτάν είναι κατα πολύ , γι αυτο λέγονται funboys.. Επίσης όσα αναφέρεις είναι πολύ τραβηγμενα. Θες 37 jalebrake για να παίξεις ενα τάβλι στο 1ο iPhone ενα χρόνο μετά.. Είχαν και άλλοι το 1ο iPhone , δεν το είχες μόνο εσι. Ας γράψουν αν ήταν έτσι. Το iPhone 1 χρόνο μετά είχε πολλές εφαρμογές, και ακόμα περισσότερα games και δε χρειαζόταν ΚΑΝΈΝΑ απο τα 37 jalebrake που αναφέρεις για να τα παίξεις. Και όσα αλλά αναφέρεις είναι επίσης τραβηγμενα. Απο εκεί και πέρα, η Microsoft είναι τόσο τεράστια εταιρία και με τέτοιο όνομα στο χώρο που δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία και στο οτι θα το βελτιώσει πολύ, και οτι θα πουλήσει εξαιρετικά. Και τούβλα να έβγαζε θα πουλαγε απο το όνομα και μόνο. Πάντως θα περιμένω να το δω στην πράξη. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για κατηγορηματικά σχόλια, αλλά στο utube όσα βίντεο είδα, δεν μου άρεσε καθόλου το GUI ειδικά. Όλα τα αλλά φτιάχνονται. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καταρχήν έχεις δίκιο στο οτι έκανες σύγκριση σε σχέση με τα iPhone , android , όταν είχαν βγει και οχι σήμερα. Δεν το κατάλαβα αν και όντως το γράφεις, αλλά εντελώς ηλικρινα φταις εσι γι αυτο. Όταν κανείς κάποιους χαρακτηρισμούς του στιλ έτοιμη πλατφόρμα κλπ και γενικά όλο το ύφος που γράφεις δείχνει σαν να πιστεύεις οτι είναι καλύτερο σήμερα τι θες να καταλάβει ο αλος; Ναι, έχεις δίκιο... όταν γράφω [...]Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι είναι πολύ άγουρη ακόμα η κατάσταση σε αυτή την πλατφόρμα όπως σε κάθε νέα πλατφόρμα και ότι θα πρέπει να περάσει καιρός να δούμε τι μπορεί να κάνει. [...] και αλλά ψήνομαι να κάνω μια δοκιμή γιατί φαίνεται πιο έτοιμη πλατφόρμα από όταν κυκλοφόρησε το android και το iphone (δεν εννοώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο τώρα... για όταν ξεκίνησαν μιλάω)... μπορεί κάποιος να μπερδευτεί... δεν έκανα bold και με 40άρια γράμματα το "(δεν εννοώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο τώρα... για όταν ξεκίνησαν μιλάω)" και με τα δίκια σου το προσπέρασες... facepalm.jpg όσο για τον τρόπο γραφείς, δεν είσαι σε θέση να κάνεις και παρατηρήσεις... ειδικά το προηγούμενο σου με τα βίας διαβάζεται Αυτά που γράφεις είναι απο μόνα τους αντιφατικά. Γράψε οτι και εσι πιστεύεις οτι είναι χειρότερο σήμερα απο τις 2 άλλες πλατφόρμες. Αλλά δε σε βλέπω να το πιστεύεις με βάση αυτά που γράφεις. Σκέφτεσαι λες να πάρεις win7 κινητο. Γιατί; Επειδή πιστεύεις οτι είναι καλύτερο απο οτι ήταν οι ανταγωνιστικές πλατφόρμες πριν 3 χρόνια; Σήμερα τι ισχύει είναι το θέμα. Αμα είναι έτσι, να βγάλω εγω ενα επεξεργαστη πατάτα για τα σημερινά δεδομένα, και έλα αγόρασε τον επειδή είναι καλύτερος απο τον επεξεργαστη που έβγαζε η intel πριν 3 χρόνια... Αυτή είναι η λογική σου. Θα προσπεράσω τάχιστα το άκυρο παράδειγμα σου και θα προσπαθήσω (παρά τους κακούς οιωνούς) να κάνω μια προσπάθεια να σου δώσω να καταλάβεις: αυτή τη στιγμή φυσικά και είναι πίσω από τις 2 προαναφερθείσες πλατφόρμες αλλά από αυτά που είδα όντας μισό μήνα στην πιάτσα μου άρεσε και βλέπω πολύ μέλλον. Σωστό ή λάθος δεν ξέρω και ούτε με χαλάει να είμαι λάθος καθώς έχω την πολυτέλεια ευτυχώς να μπορώ να δοκιμάζω ότι μου κεντρίζει το ενδιαφέρων. Για κινητά μιλάμε, όχι για βηματοδότη. Και μάπα να είναι τηλέφωνο θα παίρνουν... Διάβασα τα link που δίνεις. Και χωρίς να θέλω να το παίξω ιστορία, διάβασα ΑΚΡΙΒΏΣ οτι περίμενα. Προσωπικά δε θα έδινα καμία βαρύτητα στα παραπάνω άρθρα. Δεν αναφέρουν τίποτα για το λειτουργικό, καμία σύγκριση, περισοτερο αναφέρονται στο hardware πχ htc hd7 και αναφέρουν γενικά και αόριστα οτι μου άρεσε επειδή κάνει τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τροπο (Ασχέτως αν το κάνουν καλύτερα ή χειρότερα). Και δηλώνουν apple funboy. Κατα σύμπτωση και τα 2 link αναφέρονται στο ίδιο apple funboy....... που εντελώς τυχαία έχει πάρει σβάρνα τα φόρουμ και γράφει παντου πόσο πολύ του άρεσε. Καταρχήν τα fanboys οποία εταιρία και να υποστηρίζουν είναι τόσο κολημενα που αποκλείεται να δεχθούν κάτι για καλύτερο ακόμα και οτάν είναι κατα πολύ , γι αυτο λέγονται funboys.. Πριν μου έλεγες ότι δεν υπάρχουν link και τώρα δεν σου κάνουν... δεν φταίω εγώ για αυτό. Από την αρχή στο είπα ότι μέσα στο γενικό χάος άκουσα και 2-3 καλά λόγια από εκεί που δεν το περίμενα. Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα για να έχω δική μου άποψη. Επίσης όσα αναφέρεις είναι πολύ τραβηγμενα. Θες 37 jalebrake για να παίξεις ενα τάβλι στο 1ο iPhone ενα χρόνο μετά.. Είχαν και άλλοι το 1ο iPhone , δεν το είχες μόνο εσι. Ας γράψουν αν ήταν έτσι. Το iPhone 1 χρόνο μετά είχε πολλές εφαρμογές, και ακόμα περισσότερα games και δε χρειαζόταν ΚΑΝΈΝΑ απο τα 37 jalebrake που αναφέρεις για να τα παίξεις. Εσύ είχες για να με αμφισβητήσεις; Εγώ ξέρω τι γράφω γιατί το έζησα, εσύ ξέρεις τι γράφεις και ψάχνεις και άλλους να σε επιβεβαιώσουν; Και άντε και είχε ένα χρόνο μετά (που το app store δεν νομίζω να βγήκε στον 1 χρόνο) η καινούρια πλατφόρμα της microsoft έχει με την έναρξη κιόλας. Άλλοι καιροί θα μου πεις και θα συμφωνήσω, αλλά τότε μπαινοβγαίναμε στις φωτογραφίες και γυρνούσαμε τούμπα το κινητό για να δούμε που υπέρτερη το iphone. Αυτό με το τάβλι δεν το έβγαλα από το μυαλό μου... είναι γεγονός. Αυτό και το σκάκι ήταν τα πρώτα games από το cydia, με αμφισβητείς; Και όσα αλλά αναφέρεις είναι επίσης τραβηγμενα. ποια δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 τι προτιμάτε εσείς το windows phone 7 η το android 2.2 ???τι δυνατότητες έχουν το κάθε λειτουργικό και τι διαφορες έχουν μεταξύ τους Περιορισμοι των WP7 * No system-wide file manager * No Bluetooth file transfers * No USB mass storage mode * Limited third-party apps availability * No Flash or Silverlight support in the browser * Too dependent on Zune software for file management and syncing * No video calls * No custom ringtones * Music player lacks equalizer presets * No multitasking * No copy/paste * No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software) * No sign of free Bing maps Navigation so far * No internet tethering support απο τους περιορισμους των wp7 καταλαβαινει κανεις οτι κ τα windows mobile 6.5 ειναι καλυτερα κ προτιμοτερα για εναν απαιτητικο χρηστη.τα wp7 φανταζουν αρπαχτη στα ματια των απαιτιτικων χρηστων που αναζητουν ενα pocket pc ενω τα windows mobile ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο.στο casual κ "αδιαβαστο" κοινο ναι τα windows phone 7 ενδεχομενως να κανουν θραυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Να προσθέσω σε αυτά που έγραψε ο rebellion ότι εξαιρουμένων 2 (νομίζω) συσκευών δεν αλλάζει και η μνήμη και φυσικά δεν επεκτείνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.