Προς το περιεχόμενο

Περί χρέωσης Internet σε κινητό

darknemus01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω παλιο κινητο και δεν ειχα ποτε Net και σκεφτομαι την αγορα ενος smartphone θα θελά να μου πειτε περιπου πως κυμαινεται η πλοηγηση σε Mb για μια λογικη χρηση το μηνα...

Αυτα που θα κανω βασικα απο το κινητο ειναι facebook,msn(To chat χρεωνεται αναλογα με τα μηνυματα;),ενημερωτικες σελιδες και αθλητικες,Σπανια θα κατεβαζω mail,το πολυ να κατεβασω καμια προκυρηξη αν χρειαστει, Δεν θα μπαινω και κάθε μέρα αλλα αρκετά συχνά

300 Mb είναι αρκετά;

(Το αμεσως μεγαλυτερο που μπορω να παω ειναι 750Mb)

Είμαι σε Voda.

Δημοσ.

έχω της vodafone τα 750mb και με καθημερινή χρήση για Internet, mail, Msn να έχω ξεπεράσει τα 300Mb πολύ σπάνια και με υπερβολική χρήση και κατέβασμα εφαρμογών χωρίς wifi. Με 300mb θα είσαι οκ.

Σχετικά με το msn ποιος σου είπε οτι χρεώνεται ανάλογα με τα μηνύματα; ανάλογα με τα data πάει και εκεί.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω για το dataplan Mobile Internet Large των 750MB της Vodafone.

Είναι αρκετά για καθημερινή χρήση από κινητό.

Κοστίζει 15€ απ'όσο γνωρίζω.

Πιστεύω θα σε καλύψει.

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω για το dataplan Mobile Internet Large των 750MB της Vodafone.

Είναι αρκετά για καθημερινή χρήση από κινητό.

Κοστίζει 15€ απ'όσο γνωρίζω.

Πιστεύω θα σε καλύψει.

Οπως ειπα δεν θα μπαινω καθε μερα κ θα ψαχνω και για wifi ελευθερο, περισσοτερο με ενδιαφερει αν υπαρχει χρεωση και σε καθε ειδους chat(facebook,msn κλπ)

Κ εγω πιστευω οτι για αρχη τα 300mb μαλλον θα με καλυψουν.

Δημοσ.

τα chat πάνε με ανάλογα με τα data που χαλάς, δεν πάει με τα μηνύματα, δεν έχει σχέση με mms, sms κλπ. Προχώρα στα 300 δεν υπάρχουν extra, κρυφές χρεώσεις παρά μόνο αν ξεπεράσεις το όριο.

Δημοσ.

Αν θες ξεκίνα και με τα 100MB που είναι το μικρότερο data plan με 5€ και αν δεις πως το φτάνεις εύκολα,

το αναβαθμίζεις στα 300MB με 10€.

Πάντως τα 750MB σίγουρα θα σε καλύψουν. Απλά σκέψου και το case να εισαι διακοπές ή κάπου χωρίς πρόσβαση

σε Wi-Fi.

You choose... you know better!

ΥΓ: Υπάρχει και το Unlimited(3GB) με 20€ αλλά δε νομίζω να υπάρχει λόγος να το συζητάμε. ;)

Δημοσ.

ειμαι και εγω στη βοδα και απο 1,5GB το κατεβασα στα 100ΜΒ αφου σπανια τα ξεπερνουσα. (μονο αν μπαινω συχνα Utube).

ΥΓ: Ξεχασα να ρωτησω στο καταστημα , γνωριζετε αν πλησιαζω να ξεπερασω τα 100ΜΒ αν μου ερχεται προειδοποιητικο sms , οπως "επιβαλει" η Ε.Ε??

Δημοσ.

Για χρηση απο κινητο το 100mb ειναι ερκετα, ειδικα αν στην συσκευη εγκατασταθει ο opera μινι, ειναι υπεραρκετα, ο μονος τροπος για να τα ξεπερασεις ειναι η προβολη βιντεο ή πολλες ωρες ραδιοφωνο απο νετ.

Καλη περιπτωση ηταν οταν εβγαλε μια προσφορα το free to go, που αρχικα εδινε 5 γκιγκα νομιζω, μετα το εκαναν 1.5 γκιγκα και μετα απεσυραν την προσφορα. Ημουν απο τους τυχερους και εχω 1.5γκιγκα τσαμπα, μια χαρα εβγαλα τις διακοπες και τα σουκου που λειπω απο το σπιτι με το κινητο μοντεμ στο λαπτοπι.

Δημοσ.

και εγώ έτσι. Ξεκίνησα το καλοκαίρι με το 750 της Vodafone, το πήγα τον σεπτέμβρη στο 300 και τώρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα το κατεβάσω στο 100.

Καθημερινός έλεγχος στα βασικά ( email - facebook - meteo)

Είναι υπεραρκετά!

Δημοσ.

Ρε παιδιά.. εμείς με q τι να πούμε που έχουμε δωρεάν τηλέφωνα, μηνύματα ΚΑΙ ίντερνετ με 1 ευρώ....

πάτε και τα σκάτε στην vodafone για 750.. με τους παλιό απατεώνες.

Αγγλία με 5 ευρώ έχεις 2gb και εδώ 15 ευρώ για 750;;;; Έλεος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...