Προς το περιεχόμενο

Κωτσόβολος -20% και 20 άτοκες στις T.V

LEF13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε ολους,

απλα διαθεσιμα υπηρχαν 2 στην γλυφαδα στο city plaza και στο mall

απο γλυφαδα πηρε το 1 οποτε αφησε το μεσημερι 1 γυρω στις μια η ωρα.

Δημοσ.

Πάντως ο Κωτσόβολος στην πλατεία Κλαυθμώνος είχε την LG 42LD750 730 ευρώ με την έκπτωση και όχι 580 (με αρχική γύρω στα 900). Με το που άκουσα γούρλωσα τα μάτια, μεταβολή και έξω...

Στην Ηλεκτρονική λίγο πιο κάτω μου είπε ότι πρόκειται για κατηργημένο μοντέλο (το είδα με τα μάτια μου στην εφαρμογή που έχουν). Το ίδιο ισχύει και για τη Samsung LE40C630.

Δημοσ.
Πάντως ο Κωτσόβολος στην πλατεία Κλαυθμώνος είχε την LG 42LD750 730 ευρώ με την έκπτωση και όχι 580 (με αρχική γύρω στα 900). Με το που άκουσα γούρλωσα τα μάτια, μεταβολή και έξω...

Στην Ηλεκτρονική λίγο πιο κάτω μου είπε ότι πρόκειται για κατηργημένο μοντέλο (το είδα με τα μάτια μου στην εφαρμογή που έχουν). Το ίδιο ισχύει και για τη Samsung LE40C630.

Ο Κωτσόβολος στην πλατεία Κλαυθμώνος έκανε καλές τιμές προ... mall και megaκωτσόβολους κλπ. Τώρα δεν μπαίνω καν μέσα να ρωτήσω τιμές γιατί ξέρω ότι είναι πανάκριβος και το μόνο που τους απασχολεί είναι να πουλήσουν σε κανά γέρο που πηγαίνει εκεί απο συνήθεια! Μακριά...

Δημοσ.

στον κοτσο ικεα Θεσσαλονικη,ισως κ παντου,την 40ara bx 400 sony αρχικη 499 τελικη στα 400!!οχι ετοιμοπαραδοτη,αλλα στο πισι τους που εσκυψα ειχε 222 τμχ στη μαγουλα πριν καμμια ωρα και δεχονταν παραγγελιες με την εκπτωση...http://www.skroutz.gr/s/256029/Sony-KDL-40BX400-40%27%27.html

Δημοσ.
στον κοτσο ικεα Θεσσαλονικη,ισως κ παντου,την 40ara bx 400 sony αρχικη 499 τελικη στα 400!!οχι ετοιμοπαραδοτη,αλλα στο πισι τους που εσκυψα ειχε 222 τμχ στη μαγουλα πριν καμμια ωρα και δεχονταν παραγγελιες με την εκπτωση...http://www.skroutz.gr/s/256029/Sony-KDL-40BX400-40%27%27.html

Με ενδιαφέρει διακαώς - αλλά βλέπω στο site και στο φυλλάδιο η αρχική τιμή είναι €599, με τελική ~€480. Αν πάρω στα κεντρικά για παραγγελία (Αθήνα) και τους πω για €400, θα υπάρχει αποτέλεσμα ή θα μου πάει η πίεση 20 τσάμπα...; :|

Δημοσ.

Βρε Jabar, τι επαγγέλλεσαι φίλε μου, bargain-hunter, mystery-shopper ή απλά περνάς την ώρα σου στα καταστήματα;

Όσα ευχαριστώ και να πούμε πάντως, είναι λίγα...

Δημοσ.
Βρε Jabar, τι επαγγέλλεσαι φίλε μου, bargain-hunter, mystery-shopper ή απλά περνάς την ώρα σου στα καταστήματα;

χαχαχαχα να σαι καλα αδερφε με εκανες και γελασα...nice hiumor :-D

Δημοσ.

το τελευταιο,απ τα καφενεια περνω καλυτερα...πηρες?
  • Moderators
Δημοσ.

το τελευταιο,απ τα καφενεια περνω καλυτερα...πηρες?

Δεν έχεις κι άδικο...

Αυριο στο golden deals εχει μια ολοκληρωμενη βολτα σε γνωστο Υπερμαρκετ με 2 αναψυκτικα, καλαθακι ΚΑΙ καροτσι απο 39.90€ μονο 3.99€ - 90% εκπτωση!

:-)

Γεια σου jabar, πραγματι δεν εχεις αδικο... ;)

Δημοσ.

Σίγουρα θα γνωρίζει όλους τους πωλητές στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης με τα μικρά τους ονόματα...

Δημοσ.

προτείνω να δημιουργηθεί ειδικό section όπου να αναφέρει ο καθένας τι έχει αγοράσει από τις προσφορές που ξετρυπώνει ο jabar :)

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Πήρα την LG 42LD450 από τον Κώτσο στα 512 ευρώ. Θέλω να κάνω μία ερώτηση μήπως και γνωρίζεται: έβαλα να βρει τα κανάλια και όλα cool με τα ψηφιακά αλλά τα Mpeg2 της ΕΡΤ (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΡΤ3) δείχνει ότι δεν έχουν σήμα και δεν παίζουν. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Είναι τα μόνα που δεν βλέπω! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο ο jabar. Είμαστε πολλοί που χαζεύουμε τις τιμές και τις βιτρίνες ψάχνοντας την ευκαιρία.

Shopping therapy λέγεται :-)

Απλά κάποιοι έχουν ικανότητα να συγκρατούν τις τιμές που βλέπουν, ακόμα και για τα πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν άμεσα και έτσι να εντοπίζουν αμέσως την ευκαιρία.

Οι υπόλοιποι, αναγνωρίζουμε τις ευκαιρίες μόνο σε πράγματα που ψάχνουμε τις τελευταίες μέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...