Προς το περιεχόμενο

Κωτσόβολος -20% και 20 άτοκες στις T.V

LEF13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απόλυτο value for money

LG 42" στα €424 (η χαμηλότερη τιμή που έχει βγει)

όποιος παίρνει λιγότερες ίντσες σε τέτοια ή και περισσότερα λεφτά, απλά δεν ξέρει τι χάνει

Με 1024χ768 ανάλυση φίλε μου, οτιδήποτε εκτός απο κελεπούρι θα χαρακτήριζα την συγκεκριμένη. Πριν λίγο καιρό όταν έψαχνα και γω για plasma τηλεόραση για έναν φίλο είχα σταμπάρει την Panasonic TX-P42U20E επίσης 42'' αλλά full hd. Σε πολλά καταστήματα που έπερνα για διαθεσιμότητα (στα 499 ευρώ τότε) είχε τελειώσει και προσπαθούσαν όλοι να σπρώξουν το μοντέλο που αναφέρεις ως κάτι "παρόμοιο". Άλλο 1920χ1080 ανάλυση όμως και άλλο 1024χ768.

Οπότε για κάποιον που τον ενδιαφέρει μόνο το μέγεθος, η συγκεκριμένη που προτίνεις είναι όντως καλή.

Σε κάποιον που θα θέλει άμεσα ή στο μέλλον να βλέπει full HD υλικό, είναι παντελώς άχρηστη όμως.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως τη δευτερα που ελεγε -20% στη θεσσαλονικη κ πηγα να παρω ενα φουρνακι η μειωση εγινε στο ταμειο.

ολες οι τιμες ηταν οι ιδιες με πριν.

(δεν ειμαι κωτσοβολικος απλα αναφερω οτι μπορει κ στις τν η μειωση να γινεται στο ταμειο)

Δημοσ.

φίλε Timour, σωστά επισημαίνεις την ανάλυση,

αλλά μάλλον δεν έχεις δει τις συκεκριμένες TV.

Προσωπικά είχα το προηγούμενο μοντέλο (LG 42PQ) και τώρα έχω το προηγούμενο της U20 που αναφέρεις.. (42U10)

για τηλεοπτικό και HD υλικό, η PJ550 έχει εικόνα μίλια καλύτερη απο τις περισσότερες LCD, ακόμα και απο αυτές που κάνουν σχεδόν διπλάσια.

32" LCD και 42" plasma --> δεν γίνεται καν συζήτηση για το που θα ευχαριστηθείς παραπάνω, οτιδήποτε και αν βλέπεις.

Δημοσ.
φίλε Timour, σωστά επισημαίνεις την ανάλυση,

αλλά μάλλον δεν έχεις δει τις συκεκριμένες TV.

Προσωπικά είχα το προηγούμενο μοντέλο (LG 42PQ) και τώρα έχω το προηγούμενο της U20 που αναφέρεις.. (42U10)

για τηλεοπτικό και HD υλικό, η PJ550 έχει εικόνα μίλια καλύτερη απο τις περισσότερες LCD, ακόμα και απο αυτές που κάνουν σχεδόν διπλάσια.

32" LCD και 42" plasma --> δεν γίνεται καν συζήτηση για το που θα ευχαριστηθείς παραπάνω, οτιδήποτε και αν βλέπεις.

Είναι γνωστά τα καλά και τα κακά μιας plasma έναντι μιας LCD και η εικόνα δείχνει να είναι καλύτερη στις plasma δεν αντιλέγω (κατάφερα για τον φίλο μου και πήρα την u20 τελικά), ειδικά στα λεφτά που αναφέρεις (και αναφέρω) οι plasma δείχνουν να παίζουν χωρίς αντίπαλο (πήρα φαντάσου την u20 στα 499 και με αυτά τα λεφτά δεν έβρισκα ούτε 40άρα LCD - μια samsung είχε 50 ευρώ παραπάνω). Όταν δε, πήγα να την δω απο κοντά και ήταν δίπλα στην samsung lcd τα χρώματα της plasma (και ειδικά του μαυρου) με άφησαν άναυδο.

Δεν αμφισβητώ λοιπόν αυτά που λες για την plasma της LG σε τηλεοπτικό ή HD ready σήμα, θα είναι (φαντάζομαι) μια χαρά. Η ένστασή μου όμως είναι οτι δεν παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης FULL HD σήματος, και αυτό ήθελα να επισημάνω.

Και ναι συμφωνώ και στο οτι (ανάλογα πάντα με την απόσταση θέασης) οτι size does matter!

P.S λύσε μου όμως κάτι που πάντα ήθελα να ρωτήσω (απο την στιγμή που είχες το 42pq). Πως γίνεται σε τηλεόραση 16:9 να παίζεις με 1024χ768 (4:3 κάδρο δηλαδή), δεν κάνει παραμορφώσεις?

Δημοσ.
Απο που την πηρες φιλε μου με 380 ευρω?Κοτσόβολο?

ναι ρε φίλε

---------- Προσθήκη στις 18:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:52 ----------

σορρυ λάθος μου. 480 την πείρα

και πάλη όμως καλά είναι

Δημοσ.

παντως παιδια για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους την lg pj550 οντως την κατεβασαν -20%και αυτο γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ημουν ετοιμος να την κλεισω για τον πεθερο μου στα 529 ευρω και σημερα την αγορασα τελικα -20% δηλαδη στα423 την οποια θεωρω εκπληκτικη τιμη (μετα τα 419 βεβαια που ειχα δωσει το μαιο στα multirama για την Panasonic u20) οποτε ας μην ειμαστε συλληβδην αφοριστικοι.

Δημοσ.
ναι ρε φίλε

---------- Προσθήκη στις 18:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:52 ----------

σορρυ λάθος μου. 480 την πείρα

και πάλη όμως καλά είναι

ρε φιλε στο site του κοτσω δεν την έχει καθόλου...

Δημοσ.

P.S λύσε μου όμως κάτι που πάντα ήθελα να ρωτήσω (απο την στιγμή που είχες το 42pq). Πως γίνεται σε τηλεόραση 16:9 να παίζεις με 1024χ768 (4:3 κάδρο δηλαδή), δεν κάνει παραμορφώσεις?

όχι γιατί το pixel (μαζί με τα ενδιάμεσα κενά) δεν είναι τετράγωνο, αλλά λίγο πιο μακρόστενο!

Δημοσ.

κι εγώ την ίδια απορία είχα (πριν πάρω την PQ)

όπως είπε και ο gkala, η απάντηση είναι μακρόστενο pixel !

δεν παραμορφώνει τίποτε, και ο scaler είναι πολύ καλός,

με αποτέλεσμα και σε HD να δείχνει super.

Μόνο σε χρήση ως PC monitor παραμορφώνει (αν το βάλεις σε 1024χ768)

ή δεν διαβάζονται καλά τα γράμματα (αν το βάλεις σε 1280χ768)

Υπ'οψιν πως για HTPC είναι ΟΚ. Εγώ το είχα με media center ΗΤPC σε 1280 ανάλυση.

Τέσπα, η TV τα σπάει (ειδικά σε αυτά τα χρήματα) και στην ουσία παίζει χωρίς αντίπαλο.

Η φετινή 42U20 έχει αρκετά "θεματάκια" και σε τιμή έχει πάρει τα βουνά

- την είχα πάρει κι εγώ στα €419 όταν πρωτοβγήκε για τους γονείς μου.

Αν κάποιος βάλει την 42PJ550 δίπλα σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 32άρα (LED-ξεLED)

θα καταλάβει οτι 32άρες είναι μόνο για μόνιτορ πλέον.. αλλά ας όψεται το μάρκετινγκ

Δημοσ.
ρε φιλε στο site του κοτσω δεν την έχει καθόλου...

δεν ξερω τη εχει στο σιτε. εγω απλα πήγα στην ξανθη στον κοτσ και το ειδα και το πειρα απλα.

600 εκαν και με το 20% την πειρα στα 480

Δημοσ.
παντως παιδια για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους την lg pj550 οντως την κατεβασαν -20%και αυτο γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ημουν ετοιμος να την κλεισω για τον πεθερο μου στα 529 ευρω και σημερα την αγορασα τελικα -20% δηλαδη στα423 την οποια θεωρω εκπληκτικη τιμη (μετα τα 419 βεβαια που ειχα δωσει το μαιο στα multirama για την Panasonic u20) οποτε ας μην ειμαστε συλληβδην αφοριστικοι.
Την pg και τις ομοιες τηςτην κατεβαζουν ευκολα γιατι οι περισσοτεροι ξερουν δεν ξερουν πανε συστημενοι για full hd αλλα το -20% αν το ψαχνεις με το κυαλι να βρεις 1 μοντελο με πραγματικη μειωση μιλαμε για μουφα .... .προσφορες

εγω σε sony plasma me 800x600 που το 2006 με 36 ατοκες την πληρωσα ουτε 2000€:((((και την πηγα στους γονεις λογω συνδεσεων ειχα βρει περσυ και την 37αρα lg lh 3000με 349€)ακομη ενθουσιαζομαι με την εικονα της...

Δημοσ.
παντως παιδια για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους την lg pj550 οντως την κατεβασαν -20%και αυτο γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ημουν ετοιμος να την κλεισω για τον πεθερο μου στα 529 ευρω και σημερα την αγορασα τελικα -20% δηλαδη στα423

τελικα τι γινεται με τις τιμες , τι ισχυει απ ολα? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10050561 στο καταστημα σου αναγνωρισαν τη τιμη ιντερνετ και πανω σε αυτη σου εκαναν το 20% ?

Δημοσ.

οχι δεν καταλαβες.

Στο καταστημα πληρωνεις με την τιμη ιντερνετ απλα μεχρι 20 ατοκες δοσεις(+25 ευρω τελη τραπεζικης εγκρισης.....).

Ε για φαντασου η πλασμα που στο ιντερνεςτ βγαινει 423 -20%338 ευρω.

Θα επαιρνα αλλημια ετσι για το σαλονι...

Δημοσ.
οχι δεν καταλαβες.

Στο καταστημα πληρωνεις με την τιμη ιντερνετ απλα μεχρι 20 ατοκες δοσεις(+25 ευρω τελη τραπεζικης εγκρισης.....).

Ε για φαντασου η πλασμα που στο ιντερνεςτ βγαινει 423 -20%338 ευρω.

Θα επαιρνα αλλημια ετσι για το σαλονι...

ΟΚ αλλα τιμη ιντερνετ λεει 649,80 οποτε....παλι δε βγαινει το 423 που λες, εκτος κι αν παλι δε καταλαβα

---------- Προσθήκη στις 15:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:30 ----------

sorry... παρεξηγηση μιλας για τη 42" και εγω λεω για τη 50" τωρα το καταλαβα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...