Προς το περιεχόμενο

Κωτσόβολος -20% και 20 άτοκες στις T.V

LEF13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη επι 3 μερες κοιταω τις τιμες για τηλεορασεις και ειχα σημειωσει καποια μοντελα και απο το site του Κωτσοβολου...βλεπω οτι οι τιμες ηταν οι ιδιες με αυτες που δηθεν εχουν τωρα με την προσφορα.

Πως το εξηγειτε αυτο ...μηπως μας δουλευουν.....??

Δημοσ.
Ρε παιδια επειδη επι 3 μερες κοιταω τις τιμες για τηλεορασεις και ειχα σημειωσει καποια μοντελα και απο το site του Κωτσοβολου...βλεπω οτι οι τιμες ηταν οι ιδιες με αυτες που δηθεν εχουν τωρα με την προσφορα.

συμφωνω... κι εγω το ιδιο παρατηρω!

Δημοσ.

.......

Τι να πεις κανεις...Αρα μουφα η προσφορε ε?:mad:

Δημοσ.

εκτός κι αν πάιζει κάτι με τη διαφορα τιμής καταστήματος και ιντερνετ... δηλαδη 629 τιμή καταστήματος - 20%=503 τιμή ιντερνετ... Δηλαδη μαλλον απευθύνονται σε...

Δημοσ.

Τελικά πουλάνε 10% πάνω απο την τιμή που πουλά η μαμά Dixons στην Αγγλία.

Κάτι η μικρή διαφορά στο ΦΠΑ, κάτι το κόστος των δόσεων, δεν απέχουν πολύ.

Δημοσ.

Καταγγελια θελουν.......ειναι μαλλον φουμαρα και αυτοι...δυστυχως με την εξαπλωση των on line αγορων μου φαινεται οτι μεγαλωνει και η κοροιδια απο την πλευρα των καταστηματων!

Δημοσ.

κλασσικος κωτσός... 21% πάνω οι τιμές, 20% έκπτωση και βγάζουν και τη διαφήμιση... ρε μακρια λεμε. αλητες ειναι και ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΥΝΗΣΑΡΑ

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=407479

Εγώ έκανα καταγγελία αλλά όσα μάθατε εσείς τόσα έμαθα και εγώ.

Μάλλον τα παραθυράκια τύπου αλλάζουμε τις τιμές χωρίς προειδοποίηση και όπως θέλουμε του καλύπτουν για τα καλά.

Οπότε το θέμα είναι απλό. Εγώ δεν ξαναπατάω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...