konandrio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον θελω να αγορασω ενα μηλο 4, εχω συμβολαιο wind εγω και η γυναικα μου με παγιο και τα 2 στα 130€ περιπου, οπου να ναι τελειωνει το συμβολαιο, θα ηθελα να κανω καινουριο σε μια απο τις αλλες 2 εταιρειες αλλα να παρω την συσκευη οσο το δυνατον ποιο φτηνα, εχεται καμια ιδεα? να αρχισω να παζαρευω ποια θα μου δωσεις συσκευη τσαμπα, οταν την στιγμη της φορητοτητας θα αρχισουν τα παζαρια? @Mod θα μπορουσες να κανως ενα edit τον τιτλο εαν σε ενοχλουσε, θα ηταν ποιο ευγενικο νομιζω.
darknemus01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μπα τι βλεπω? Και αλλος ψαχνει με οποιοδηποτε τροπο να αποκτησει αυτο το "ελλατωματικο" κινητο;
nikoskon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μπα τι βλεπω? Και αλλος ψαχνει με οποιοδηποτε τροπο να αποκτησει αυτο το "ελλατωματικο" κινητο; It ain't a phone, it is a gadget! (Δεν γινόταν στα ελληνικά...) Αν προτείνω Galaxy S θα είμαι off topic ε;! Πάντως με μια αίτηση φορητότητας ίσως πετύχεις καλύτερη επιδότηση από Wind και το πάρεις σχεδόν τζάμπα...
konandrio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μπα τι βλεπω? Και αλλος ψαχνει με οποιοδηποτε τροπο να αποκτησει αυτο το "ελλατωματικο" κινητο; Καλα ρε αδερφφε δεν ψοφαω κι ολας, μονο για λογο ντιζαϊν εχω κολλησει. Μαλλον ειναι οτι ποιο ομορφο κυκλοφορει. Τωρα αρχιστε τα περιεργα.......
isaias1983 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αν κανεις 2 συνδεσεις με 130 ευρω παγιο συνολικα θα το παρεις τσαμπα στην vodafone. Εγω με unlimited με internet 45(46 ευρω παγιο) το πηρα στα 243 ευρω δλδ επιδοτηση 416 ευρω.Εσυ αν θα εχεις 130 ευρω παγιο πιστευω πολυ παραπανω επιδοτηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.