konandrio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ωραιος τιτλος, τρεξτε!!!!! Λοιπον θελω να αγορασω ενα μηλο 4, εχω συμβολαιο wind εγω και η γυναικα μου με παγιο και τα 2 στα 130€ περιπου, οπου να ναι τελειωνει το συμβολαιο, θα ηθελα να κανω καινουριο σε μια απο τις αλλες 2 εταιρειες αλλα να παρω την συσκευη οσο το δυνατον ποιο φτηνα, εχεται καμια ιδεα? να αρχισω να παζαρευω ποια θα μου δωσεις συσκευη τσαμπα, οταν την στιγμη της φορητοτητας θα αρχισουν τα παζαρια?
basilis222 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ωραιος τιτλος, τρεξτε!!!!!Λοιπον θελω να αγορασω ενα μηλο 4, εχω συμβολαιο wind εγω και η γυναικα μου με παγιο και τα 2 στα 130€ περιπου, οπου να ναι τελειωνει το συμβολαιο, θα ηθελα να κανω καινουριο σε μια απο τις αλλες 2 εταιρειες αλλα να παρω την συσκευη οσο το δυνατον ποιο φτηνα, εχεται καμια ιδεα? να αρχισω να παζαρευω ποια θα μου δωσεις συσκευη τσαμπα, οταν την στιγμη της φορητοτητας θα αρχισουν τα παζαρια? Τσάμπα δεν την δεινει καμία. Με 70€ η vodafone μόνο αλλα 200€ το πάγιο. Υπάρχει ένας τρόπος να το πάρεις Τσάμπα. Αλλα δεν στον λέω.
ChrisAce Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου www.insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: * Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.