Independent Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδια! ΕΙναι το 1ο μου ποστ στο φορουμ και νοιωθω περιφανος Λοιπον ακουσατε ακουσατε... Στις 9 Νοεμβριου εχει γενεθλια μαζι με εμενα η πρωη κοπελα μου (η οποια ειναι ακομα λιγο τσιμπιμενη) και σκεφτηκα οτι καλο θα ηταν να της επαιρνα ενα δωρακι... Λοιπον η κοπελα ειναι 15 χρονων... Την ξερω αρκετα χρονια... Τι δωρο θα μπορουσα να της αγορασω και να ειναι λιγο πρωτοτυπο; Ευχαριστω!
Independent Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 μμμ παρα πολυ ωραιο... ---------- Προσθήκη στις 18:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:50 ---------- Κοκκινο string Ε δεν κρατηθηκα σορρυ ετσι και σου πω οτι το σκεπτομαι ; αλλα δεν τα εχουμε...
slygeo87 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ε δεν κρατηθηκα σορρυ Εντάξει κουλ. Τι να της πάρει μαλλί της γριάς;
Anubis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει κουλ. Τι να της πάρει μαλλί της γριάς; Υπαρχουν και αλλα λιγοτερο "extreme" δωρα ;)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Χαιρομαι που ποσταρω στην 1η σελιδα ενος thread με τεραστιο potential.
slygeo87 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Υπαρχουν και αλλα λιγοτερο "extreme" δωρα ;) Ναι οκ, αλλά ψήνεις 15χρονο. =ρ
Tenshi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Την αγάπη σου και ένα λουλούδι... Και ας σε πούνε τσίπη
Garnele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πάρτης μία χυλόπιτα. =ρ Μην κάνετε μαλακίες σε δεκαπεντάχρονες σκορπίνες, θα μεγαλώσει και θα γαμήσει όλες τις ψυχολογίες του κόσμου. Σοβαρά, γιατί να της πάρεις κάτι, επειδή σε γουστάρει; Δώρο παίρνεις όταν γουστάρεις εσύ.
Independent Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Την αγάπη σου και ένα λουλούδι... Και ας σε πούνε τσίπη αυτο μαλιστα... και σας παρακαλω! εντος ολιγων ημερων 16! ---------- Προσθήκη στις 19:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:30 ---------- Πάρτης μία χυλόπιτα. =ρ Μην κάνετε μαλακίες σε δεκαπεντάχρονες σκορπίνες, θα μεγαλώσει και θα γαμήσει όλες τις ψυχολογίες του κόσμου. Σοβαρά, γιατί να της πάρεις κάτι, επειδή σε γουστάρει; Δώρο παίρνεις όταν γουστάρεις εσύ. αυτο με τις ψυχολογιες το εχασα :/ υποτιτλους; φιλε και εγω ψηνομαι
Pantelwolf Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ξερει τι λεει το γκαρνελε, γκομενακι ειναι κι αυτο, τα εχει περασει. Ειναι και πρωην σου οπότε μπλέκει το πράγμα. Αν επιμένεις όμως πάρε να'χεις: Λοιπον, ξεκινάω σοβαρές προτάσεις σε νορμαλ τιμές: 1) Slanket Eίναι χειμώνας, θα κρυώνει.. Αυτό το δώρο πάει και σε πιο μεγάλα κοριτσάκια και φέρνει χαμόγελα. 2) Αρκούδος από τα τζαμπο. Ωλ ταιμ κλασσικ. 3) Ονομασία ενός αστεριού Μούφα είναι δεν είναι αναγνωρισμένο αλλά είναι οτι πρέπει για να κάνεις κομμάτι. Μόνο για ΠΟΛΥ ρομαντικά κορίτσια. Έχετε υπόψιν οτι έίχα στο νού μου την ηλικία της δεσποινίδος όταν πρότεινα. Κι εσύ γκαρνέλε δε μας εχεις πει το ζώδιό σου. Χεχε
Lucifer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μην κάνετε μαλακίες σε δεκαπεντάχρονες σκορπίνες, θα μεγαλώσει και θα γαμήσει όλες τις ψυχολογίες του κόσμου. You take the U out of FUN, biatch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.