Προς το περιεχόμενο

Windows xp η windows 7 σε παλιό υπολογιστή

vaha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να βάλω Windows xp η windows 7 σε παλιό υπολογιστή με πεντιουμ4 και 1GB RAM??

Πρόσθεσε άλλο 1GB μνήμη και τα Win7 θα "πετάνε".

Και με το 1GB μπορείς αλλά θα δυσκολεύεται το PC.

Δημοσ.
Πρόσθεσε άλλο 1GB μνήμη και τα Win7 θα "πετάνε".

Και με το 1GB μπορείς αλλά θα δυσκολεύεται το PC.

1. Και τα XP με το Service Pack 3 με 1GB θα σέρνεται αρκετά.

2.Pentium4 με pentium4 έχουν διαφορά αν είναι από τους πρώτους στα 1.3GHz δεν πρόκειται να "πετάξει" ούτε με XP SP3 ούτε με win7 θα πηγαίνει όμως αξιοπρεπώς με ΧP SP2,μπορείς να δοκιμάσεις και με Win7 basic να δεις πως πηγαίνουν.

• Moderators
Δημοσ.
1. Και τα XP με το Service Pack 3 με 1GB θα σέρνεται αρκετά.

XP SP3 στο τριτο PC εδω:

Chrome 12 tabs ανοιχτα, msn, windows media player για μουσικουλα, κι ενα Office Word.

Ram usage: 640ΜΒ.

Σιγα μην σερνεται με XP και 1 GB. Μονο αν θελει κανενα παιχνιδι ή καποιο βαρυ προγραμμα θα εχει προβλημα, που ετσι κι αλλιως θα εχει λογω CPU.

Προτεινω 7 με άλλο 1GB ram ή και XP χωρις καμια αλλαγη.

Δημοσ.
XP SP3 στο τριτο PC εδω:

Chrome 12 tabs ανοιχτα, msn, windows media player για μουσικουλα, κι ενα Office Word.

Ram usage: 640ΜΒ.

Σιγα μην σερνεται με XP και 1 GB. Μονο αν θελει κανενα παιχνιδι ή καποιο βαρυ προγραμμα θα εχει προβλημα, που ετσι κι αλλιως θα εχει λογω CPU.

Προτεινω 7 με άλλο 1GB ram ή και XP χωρις καμια αλλαγη.

Ναι όντος,τώρα που το ξανασκέφτομαι από μνήμη μια χαρά θα είναι.

Δημοσ.

Έκανα format έβαλα XP και παει καλά όμως δεν έβαλα το office. έχω μόνο το office 7 δεν ξέρω αν παει με XP και γενικά πρέπει νάνε βαρύ πρόγαμα

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι!! γενικα τι ειναι καλυτερα να εχεις xp ή 7???

εγω απο προσωπικες εμπειριες πιστευω πως και για gaming και για να εχεις οτι προγραμμα γουσταρεις ειναι καλυτερα τα 7!!!

εσεις τι λετε?

Δημοσ.

το CPU ειναι pentium4 sta 2GH εχω βαλει 1GM RAM μνυμη. Εβαλα XP και παει καλα. ακομα δεν εβαλα to office. αρααγε τοoffice 7 μπορει να μπει?

Δημοσ.
παιδια να ρωτησω κατι!! γενικα τι ειναι καλυτερα να εχεις xp ή 7???

εγω απο προσωπικες εμπειριες πιστευω πως και για gaming και για να εχεις οτι προγραμμα γουσταρεις ειναι καλυτερα τα 7!!!

εσεις τι λετε?

Αν αντέχει το σύστημά σου τα 7 σίγουρα είναι καλλίτερα ιδίως για παιχνίδια,αφού βλέπει DirectX 11 αντί για 9.(Σημαντική βελτίωση στα γραφικά)

το CPU ειναι pentium4 sta 2GH εχω βαλει 1GM RAM μνυμη. Εβαλα XP και παει καλα. ακομα δεν εβαλα to office. αρααγε τοoffice 7 μπορει να μπει?

Office 7 Δεν υπάρχουν(αν υπήρχαν θα ήταν αρχαία και θα έτρεχαν μια χαρά.Τώρα που βλέπω είναι τα Office95)

Δημοσ.

Τα w7 χρειάζονται 750 mb από την RAM άρα πρέπει να έχεις 2gb RAM τουλάχιστον και η CPU ας ειναι και 2.5Ghz

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...