sb01053 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εχω την LG LH9000 7 μήνες,και ενώ έπαιζε κανόνι τα πάντα, ξαφνικά άρχισαν να αλλάζουν θέση τα ψηφιακά κανάλια από μόνα τους!!!Εκανα και update το firmware αλλά πάλι τα ίδια.Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 LG 32LF2510 (full hd με mpeg4) εδω, ειχα το ιδιο bug με τα ψηφιακα. Ξαφνικα ενω εβλεπα ANT1, "αλλαξε" καναλι μονη της και με πηγε στον Alpha. Εκπληκτος παρατηρησα οτι τα δυο αυτα καναλια ειχαν αλλαξει θεση! Ευτυχως εγινε μονο μια φορα. Τις πταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εχω την LG LH9000 7 μήνες,και ενώ έπαιζε κανόνι τα πάντα, ξαφνικά άρχισαν να αλλάζουν θέση τα ψηφιακά κανάλια από μόνα τους!!!Εκανα και update το firmware αλλά πάλι τα ίδια.Καμιά ιδέα? Κατι πρεπει να συμβαινει με την αυτοματη ταξινομηση των ψηφιακων καναλιων.Δεν ξερω αν εχει επιλογη καταργηση της. Επισης ισως να υπαρχει προβλημα με το σημα που λαμβανει ο δεκτης της τηλεορασης Μαλλον θα πρεπει να εποικινωνησεις με το service και να τους αναφερεις την βλαβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εχω επικοινωνησει ηδη εγω και ειναι προβλημα της digea το οποιο και θα λυσουν συντομα οπως μου ειπαν απο την digea Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb01053 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εχω επικοινωνησει ηδη εγω και ειναι προβλημα της digea το οποιο και θα λυσουν συντομα οπως μου ειπαν απο την digea Sent from my iPhone using Insomnia.app και γιατι γινεται μόνο σε lg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Τωρα τι να σου πω δεν εχω ρωτησει αν γινετε και σε αλλες τηλεορασεις Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john113 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=414636 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.