Προς το περιεχόμενο

Τι παιζει με το router της Pirelli που δινει η Cyta ???

CmdShepard85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι περνει και σκληρο δισκο και καταγραφει τις κλησεις? Κατι log καταγραφει, κατι κανει με τον σκληρο!? Και δινουν και ενα Thomson λεει, λιγο μεγαλυτερο απο του ΟΤΕ. Αλλα εμενα με ενδειαφερει το Pirelli! Τι ταχυτητες πιανει? Εινε 802.11n? Και η Cyta τι τσουτσεκι παριστανει???

Δημοσ.

συνηθως σε thomson δινουν 780,784 οι εταιρειες.ειναι πιο μεγαλο απο του οτε οπως λες κοινως πιο μεγαλο απο το 585 επειδη εχει και voip.τωρα για την cyta καλα λογια λενε καποιοι.για τις κλησεις και σκληρο δεν ξερω.το thomson απλα εχει log Με τις κλησεις που εκανες οχι κατι αλλο.τα Thomson 780.784 ειναι g οχι n.εγω thomson θα προτιμουσα παντως οχι Pirelli.για να παιξεις n αν υποστηριζει θες και αντιστοιχη καρτα.

Δημοσ.
Εχω ακουσει οτι περνει και σκληρο δισκο και καταγραφει τις κλησεις? Κατι log καταγραφει, κατι κανει με τον σκληρο!? Και δινουν και ενα Thomson λεει, λιγο μεγαλυτερο απο του ΟΤΕ. Αλλα εμενα με ενδειαφερει το Pirelli! Τι ταχυτητες πιανει? Εινε 802.11n? Και η Cyta τι τσουτσεκι παριστανει???

'Εχω cyta εδώ και 2 χρονια σχεδόν(Πτολεμαίδα). Είναι καλή και αξιόπιστη εταιρεία με καλά pings και γρήγορες ταχύτητες. Το router που δίνει δεν έχει σκληρό και είναι γρήγορο αξιόπιστο και χωρίς προβλήματα :-D

Δημοσ.
Δίνει και ωραίο laptop στα 325 ευρώ αν κάνεις συμβόλαιο για 2 χρόνια:-)

Το πήρα και αυτό :-D Για απλή χρήση είναι οτι πρέπει :P

Δημοσ.

2 xronia δεσμευση ειναι καμποσο βεβαια.απο την αλλη αυτο που λεει ο φιλος για σκληρο το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να παιρνει Usb σκληρο πανω και να τον κανει ethernet>και τα Thomson εχουν πανω μια η δυο Usb 784,787 μοντελα.για καταγραφη κλησεων δεν το εχω ακουσει ποτε για ρουτερ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το router που δίνει δεν έχει σκληρό και είναι γρήγορο αξιόπιστο και χωρίς προβλήματα :-D

Άμα αντέχει για gaming εγώ cyta ο λοταχως, μόνο σαν του ΟΤΕ να μην είναι που σφαζω ζομπια στο l4d και σβήνει μόνο του…

Δημοσ.

γενικως τα δωρεαν που δινει η καθε εταιρεια με εξαιρεση μερικα δεν ειναι οτι καλυτερο ειδικα για καποιον που θελει αρκετα απο το ρουτερ του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...