Safer777 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εγώ είχα βρει κάτι ταινίες που μπορείς να επιλέξεις εικονίδια(μενού δηλαδή)ενώ παίζουν,σαν interactive δηλαδή και να αλλάξει σκηνές και διάφορα άλλα τέτοια.To πρόβλημα είναι ότι εγώ μπορούσα να τα παίξω με ένα DVD Power που είχα και να επιλέξω τα εικονίδια,και διάφορες γωνίες λήψης και τέτοια.Μετά χάλασε ο υπολογιστής,τον πήγα για φτιάξιμο και τα σβήσαν όλα.Έχασα και το power dvd που είχα.Τις ξαναβρήκα πρόσφατα αυτές τις ταινίες.Δεν έχω τον δίσκο δηλαδή,μόνο την ταινία.Τώρα τα προγράμματα που έχω όπως KMP player,VLC player την παίζουν την ταινία κανονικά,προχωράει δηλαδή η ταινία αλλά δεν μπορώ να επιλέξω αυτά τα μενού,γιατί την παίζουν σαν απλή ταινία.Δεν μπορώ να επιλέξω τα εικονίδια να κάνω κάτι.Και κατέβασα και το power DVD 9,κάτι codeks κιόλας,ανοίγει η ταινία αλλά δεν δείχνει τίποτα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι.Πρέπει να κάνω κάποια μετρατροπή ή κάτι τέτοιο?Ή να βρω κανένα άλλο πρόγραμμα?Η ταινία είναι σε μορφή AVi.Ευχαριστώ...
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Φίλε Safer777, ατύχησες. Δεν είναι πρόβλημα στα προγράμματα που χρησιμοποιείς, απλά οι ταινίες σε μορφή AVI δεν υποστηρίζουν καθόλου μενού και άλλα τέτοια κολπάκια. Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Safer777 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλώς σας βρήκα.Μα λέω και εγώ να μην δουλεύει τίποτα?Δηλαδή πρέπει να κάνω κάποια μετατροπή του αρχείου σε κάποιο άλλο έτσι?Μπορείς να μου πεις μήπως σε τι και πώς να το κάνω?
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι θέμα εκ των υστέρων μετατροπής σε νέο format. Τα δεδομένα που αφορούν μενού και τα παραφερνάλιά τους υπήρχαν στους πρωτότυπους δίσκους DVD από τους όποιους έγινε η μετατροπή σε AVI. Με τη μετατροπή σε AVI, αυτά πάνε, χάθηκαν, γιατί όπως σου ανέφερα ήδη το AVI format δεν υποστηρίζει τέτοια κόλπα. Δε βρίσκονται κρυμμένα μέσα στα AVI σου, ώστε να μπορούν με κάποια μετατροπή να έρθουν στην επιφάνεια, όπως υπονοείς.
oneofthem Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 δεν ξέρω αν σε πρόλαβα δεν γίνεται με τα αρχεία που έχεις τώρα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να βρεις τα σωστά αρχεία αν αυτό θέλεις προκειμένου λοιπόν να βρεις τις δυνατότητες αυτές θα πρέπει να ξαναβρείς τις ίδιες ταινίες αλλά σε dvd μορφή και όχι σε dvdrip, ok?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.