Uberalles_gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να μετατρέψω κάποια HTML σελίδα σε εικόνα, pdf? Υ.Γ. θέλω μέσα από κώδικα να το κάνω
isay Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 1.πληκτρο print screen και επικολληση σε προγραμμα επεξεργασιας εικονας 2.Εγκαθιστας το cutepdf writer και τυπώνεις την ιστοσελιδα επιλέγοντας εκτυπωτή το cutepdf
Spiral Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Google it: convert html to pdf or convert html to jpg - έχει πολλά online εργαλεία για την περίπτωση σου.
antonl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Επειδή είναι στην κατηγορία "Web Design - Development" μήπως εννοεί κάτι σχετικό; πχ κάποιο script που να κάνει αυτή τη δουλειά για το δικό σου site...
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Επειδή δεν ήμουν ξεκάθαρος θέλω να το κάνω μέσα από κώδικα.. PHP ίσως? Έχω ψάξει στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι που να με βολεύει.. Το πρόβλημα μου ήταν στα Ελληνικά και ότι σε πολλά που είχα βρει δεν λειτουργούσε το css που είχε η σελίδα Υ.Γ. με πρόλαβες antonl
Uberalles_gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για το link αλλά πάλι έχω πρόβλημα με τα Ελληνικά σε 2 που βρήκα... Σε κάποιο άλλο που είχα βρει για να παίξει τα Ελληνικά έπρεπε να βάλω μία συγκεκριμένη font-family
VitamineQ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 παλιά είχαμε χρησιμοποιήσει αυτό http://www.tecnick.com/public/code/cp_dpage.php?aiocp_dp=tcpdf δυστυχώς δεν έχω καν τα αρχεία του project πια για να σου πω με σιγουριά
Uberalles_gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο αλλά είχα βρει ότι για να παίζει τα ελληνικά ήθελε μια συγκεκριμένη γραμματοσειρά και δεν μου έκανε...
alexandr0s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλό είναι το TCPDF, το χρησιμοποίησα πρόσφατα. Του δίνεις HTML σε σχετικά απλή μορφή και σου φτιάχνει το PDF. Αν κολλήσεις κάπου πες μου να δω τα settings μου.
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Βασικά πράγματι είναι πολύ καλό αλλά εκεί που είχα κολλήσει και το είχα παρατήσει είναι ότι για να παίξουν τα Ελληνικά χρησιμοποιούσα την γραμματοσειρά "dejavusans" και δεν μου έκανε αυτό γιατί μου χαλάσε αρκετά το τελικό οπτικό αποτέλεσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.