Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια στιγμή βλέπω ταινία, όλα μια χαρά και το αφήνω για 1 ώρα και ξανά επιστρέφω και δεν άνοιγε. Με το που πατάω το κουμπί έναρξης κάνει force shutdown την στιγμή που ακούγεται ο ήχος του optical drive. Η οθόνη δεν ανοίγει καν. Όταν πατάω κ κρατάω το κουμπί το φωτάκι του status αναβωσβήνει για λίγο και μετά ξανά κλείνει.

Το αφήνω να φορτίσει μήπως φταίει αυτό αλλα τίποτα. Ψάχνω στο internet και βρήκα κάποιες λύσεις παρομοίων προβλημάτων,

Έκανα τα εξής :

• Άλλαξα τον σκληρό δίσκο με καινούριο.
  • Άλλαξα την RAM και έβαλα αύτη που είχε απο την "μαμά" Apple.
  • Reset the PRAM.
  • Reset the SMC.

Και ακόμα τίποτα. Αυτο μπορεί να σημαίνει οτι έχει καεί το logic board?

Υπάρχει κάποια λύση σε αυτο το θέμα?

Είναι μοντέλο του 2007 non-unibody και η αλλαγή RAM (απο 2GB σε 4GB) κ σκληρού έγινε πέρυσι και όχι πρίν πάθει την ζημιά.

Ευχαριστώ

Πηγές απο εκεί που έψαξα :

http://support.apple.com/kb/TS1365?viewlocale=en_US

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=395417

Δημοσ.

Ποιά κάρτα γραφικών έχει;Πριν να σβήσει σου παρουσίαζε πρόβλημα με τα γραφικά;Γιατί μερικά μοντέλα που εχουν την nvidia 8600GT δεν ανοίγει η οθόνη τους.Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, απλά κοίτα και αυτή την περίπτωση.Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δημοσ.

σιγουρα εχεις την 8600GTM και έχεις καμένο Logic Board

η Apple έχει βγάλει ανακοίνωση για δωρεαν αντικατάσταση και εκτός εγγυήσης.

παθών. σε 3ς μέρες ξεμπέρδεψα, είχα γνωστό στην Elite γιαυτό.

Δημοσ.

Ρε Παιδιά πολλα προβλήματα δεν παρουσιάζει το pro? αν δείτε το φόρουμ είναι γεμάτο με κάηκε/χάλασε /πρόβλημα με το pro. Η apple δεν δίνει εγγύηση;

Δημοσ.
Ρε Παιδιά πολλα προβλήματα δεν παρουσιάζει το pro? αν δείτε το φόρουμ είναι γεμάτο με κάηκε/χάλασε /πρόβλημα με το pro. Η apple δεν δίνει εγγύηση;

Δες και αυτό http://www.apple.com/support/ κάτω δεξιά έχει ένα κουτάκι που γράφει για extension programs...(Πιστεύω οσοι έχουν πραγματικά προβλήματα το έχουν δει...)εγώ τουλάχιστον όταν μου αλλάξανε το motherboard στο MBP χωρίς να δώσω ευρώ,ήταν επειδή είδα αυτη την σελίδα....και πάντα την κοιτάω πριν έρθω να ταλαιπωρήσω τα παιδιά στο forum...για κάθε θέμα...

Δημοσ.
σιγουρα εχεις την 8600GTM και έχεις καμένο Logic Board

η Apple έχει βγάλει ανακοίνωση για δωρεαν αντικατάσταση και εκτός εγγυήσης.

παθών. σε 3ς μέρες ξεμπέρδεψα, είχα γνωστό στην Elite γιαυτό.

Επικοινώνησα με την Elite και περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωχ μην ακούω τέτοια...

Δημοσ.

Χαλαρωστε ρε παιδια, αυτο το προβλημα ειναι γνωστο κ καλυπτεται απ την Apple και ας ηταν κατασκευαστικο λαθος της nVidia.. Ακομη και αν δεν εχετε εγγυηση και το παθετε,θα σας το αλλαξουν! Αυτη η σειρα των MBP με την 8600 ήταν η μονη στην ιστορια των Mac που εβγαλε αργα ή γρηγορα προβλημα σε ολους! Αλλα εφοσον καλυπτεται, μην αγχωνεστε!

Δημοσ.

Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα μερικες φορες... αλλα το πηρα μεταχειρισμενο.

Που πρεπει να παω ή να παρω τηλεφωνο ?

Δημοσ.

Κάτσε ρε άνθρωπε. Τι σχέση έχει η εταιρία με το αν βγήκε ελλατωματική μια σειρά κάρτες γραφικών.Εγώ έχω vaio με σειρά που είχε ανακοινωθεί πρόβλημα, εμένα δεν μου έτυχε προς το παρόν να χαλάσει αλλά τι φταίει η sony, η apple κτλ αν η nvidia εκανε λαλακία..?

Αλλη φορά να σκεφτόμαστε κ λίγο πριν ποστάρουμε ότι μας κατέβει. πιο κομψά δεν μπορώ να το θέσω.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια!! λενε οτι σου κανουν αντικατασταση καρτα γραφικων και σε καλυπτουν εως 4 χρονια..εμενα ομως εχοθν περασει τα 4 χρονια απ την αγορα και στα multirama που πηρα τηλεφωνο γιατι απο κει το ειχα αγορασει μου ειπαν οτι δε μπορει να αλαχτει η καρτα αλλα ολη η μυτρικη γιατι η καρτα ειναι κολημενη στη μυτρικη και κανει 600 euro τουλαχιστον!!!με λιγα λογια καταστραφικα αν ισχυει αυτο !!2500 χιλιαρικα το ειχα παρει το μηχανημα!!ημαρτον!!τι να κανω???σας παρακαλω αν εχετε σχετικες πληροφοριες βοηθηστε με!!ευχαριστω!!!

Δημοσ.

παιδια!! λενε οτι σου κανουν αντικατασταση καρτα γραφικων και σε καλυπτουν εως 4 χρονια..εμενα ομως εχοθν περασει τα 4 χρονια απ την αγορα και στα multirama που πηρα τηλεφωνο γιατι απο κει το ειχα αγορασει μου ειπαν οτι δε μπορει να αλαχτει η καρτα αλλα ολη η μυτρικη γιατι η καρτα ειναι κολημενη στη μυτρικη και κανει 600 euro τουλαχιστον!!!με λιγα λογια καταστραφικα αν ισχυει αυτο !!2500 χιλιαρικα το ειχα παρει το μηχανημα!!ημαρτον!!τι να κανω???σας παρακαλω αν εχετε σχετικες πληροφοριες βοηθηστε με!!ευχαριστω!!!

http://www.apple.com/uk/buy/locator/map.html?tySearch=1&viaProduct=4&viaSpecial=-1&strCountry=GRC&q=athens ρώτα και αυτούς δεν χάνεις τίποτα

Δημοσ.

παιδια!! λενε οτι σου κανουν αντικατασταση καρτα γραφικων και σε καλυπτουν εως 4 χρονια..

Είναι για συγκεκριμένα μοντέλα και κάρτες γραφικών τα 4 χρόνια και όχι για όλα τα mac γενικά. Ποιο μοντέλο έχεις και με ποια κάρτα γραφικών;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα στα καλα καθουμενα το μακ αιρ σταματησε να ανταποκρινεται παγωσε! Το εκανα επανεκινηση και τωρα ανοιγει και μου βγαζει ενα φακελο με ενα ερωτηματικο το οποιο αναβοσβηνει ! Τι κανω ? Παπαλα το μακ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...