klipitiklopos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γεια χαρα σε ολους! Μια ερωτηση παλληκαρια! Σε συστημα με XP service pack2, μπορω να εγκαταστησω απο πανω τα 7 ultimate, xωρις να χασω τις ρυθμισεις; Eπισης αν θελησω να κρατησω και τα 2 λειτουργικα, μπορω να εγκαταστησω τα 7 σε αλλο partition, και να επιλεγω λειτουργικο κατα την εκκινηση;
kostastnt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καταρχήν πες τι μηχάνημα έχεις να δούμε αν σηκώνει τα 7... Μπορείς να τα βάλεις και από πάνω και σε δεύτερο partition και ότι θες... Το καλύτερο θα ήταν αν τα σηκώνει το μηχάνημα να τα κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση από την αρχή.. Ποιές ρυθμίσεις δεν θες να χάσεις βασικά?
klipitiklopos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καταρχήν πες τι μηχάνημα έχεις να δούμε αν σηκώνει τα 7... Μπορείς να τα βάλεις και από πάνω και σε δεύτερο partition και ότι θες... Το καλύτερο θα ήταν αν τα σηκώνει το μηχάνημα να τα κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση από την αρχή.. Ποιές ρυθμίσεις δεν θες να χάσεις βασικά? Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση, το μηχανημα σηκωνει σιγουρα τα 7, γιατι αρχικα ειχα εγκαταστησει vista, αλλα δεν τα πηγαινα με τιποτα. Ειναι διπυρηνο (core 2 duo)στα 2,6, με 2GB μνημη, και σκληρο 1TB. Επειδη το χρησιμοποιω για media center, δεν θελω να ξαναπερναω τις ρυθμισεις των προγραμματων audio (foobar), και video (zoom, km, κλπ.) καθως και τις προσωπικες ρυθμισεις του mozilla π.χ. passwords. Ενας λογος σημαντικος που εβγαλα τα vista, ηταν οτι δεν μπορουσα να παραμετροποιησω την taskbar σε εμφανιση οπως ηθελα (μεγαλα εικονιδια, και μπλε χρωμα. Στα 7 εχω ακουσει οτι γινεται αυτο.
klipitiklopos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα και παλι. Εγκατεστησα λοιπον εχθες τα 7 σε ξεχωριστο partition, κανενας απο τους drivers των vista δεν ειναι συμβατος, ευτυχως βρηκα και κατεβασα τους περισσοτερους, εκτος απο εναν της μητρικης (asus p5qle) που αντιστοιχει στις θυρες usb, και επειδη εχω εκει usb ασυρματη καρτα δικτυου δεν εχω internet.(δεν την βλεπει). Καμια ιδεα κανεις;
rafail1994 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μπες εδω πανε στην καρτέλα download-->>βαλε το λειτουργικό σύστημα σου και αν είναι 32bit η 64bit και κατέβασε τα παρακάτω Chipset AUDIO LAN
klipitiklopos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μπες εδω πανε στην καρτέλα download-->>βαλε το λειτουργικό σύστημα σου και αν είναι 32bit η 64bit και κατέβασε τα παρακάτω Chipset AUDIO LAN Tους εχω ηδη κατεβασει, αλλα 2 συσκευες (η μια ειναι το ενσωματωμενο usb hub) δεν δουλευουν... Στον συγκεκριμενο μαλιστα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι κατασκευασμενος για αυτην την πλατφορμα... Αλλωστε ειναι απο 17/7/2009 τελευταια ενημερωση. Καμια αλλη ιδεα;
rafail1994 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Mήπως είναι controller usb σε θύρα pci ;Και θέλει επιπλέον drivers
klipitiklopos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Oλα καλα! Τελικα ηταν ο driver της ασυρματης καρτας δικτυου. Βρηκα συμβατο με τα 7, και αυτο συνδεοντας κατ'ευθειαν επανω τον router, οποτε εχοντας πλεον προσβαση στο ιντερνετ, κατεβασα και τα updates. To Οutlook Express που πηγε ρε παιδια; Οπως και η αναζητηση;
patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δεν εχει outlook express στα 7, εχει ενα αλλο windows mail νομιζω λεγεται; αναζητηση κανε με συνδυασμο πληκτρων window key (το κουμπι στο πληκτρολογιο σου διπλα στο ctrl ή το alt) και F
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.