georg123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Αγόρασα πρόσφατα ένα καινούργιο modem-router της Belkin και συγκεκριμένα το F5D8636-4 για να αντικαταστήσω το παλιό που μου καταστράφηκε (επίσης Belkin) και δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο Internet. Συγκεκριμένα, μου αναφέρει ότι έχουν πρόβλημα οι παράμετροι που έχω ορίσει, ενώ είναι ολόιδιες με του προηγούμενου μοντέλου που συνδεόταν μια χαρά και τις έχω διπλοτσεκάρει αν τις έχω βάλει σωστά... Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; :shifty:
mastor10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 σιγουρα τα εχεις βαλει σωστα? vpi: 8 vci: 35 pppoe llc
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 κακη επιλογη το belkin για μενα αλλα λεμε.εταιρεια?ειχα δει παλια δυο belkin δεν θυμαμαι μοντελο αλλα δεν επαιρναν Ip με καποια συγκεκριμενη εταιρεια.απο εκει και περα δες για firmware update για το ρουτερ.
georg123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ναι, τα έχω βάλει σωστά και το έχω προσπαθήσει ένα σωρό φορές, αλλά δε συνδέεται με τίποτα και μου λέει ότι δεν δέχεται τις πληροφορίες. Και έχω πάρει 3 φορές την Tellas και τις έχω τριπλοτσεκάρει. Το προηγούμενο μου modem-router ήταν πάλι Belkin και συνδεόμουν μια χαρά, οπότε γι' αυτό είπα να ξαναπάρω της ίδιας εταιρείας.. Καμιά ιδέα τι να κάνω; Firmware update πως κάνω;
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 αν τα εχεις κανει ολα σωστα.Pppoe/llc vpi 8 vci 35 τοτε μπες στο site της εταιρειας και δες για firmware update.Κατεβαζεις αρχειο και μετα το κανεις update μεσα απο το μενου.αν δνε παιξει δοκιμασε και Pppoa/vc mux μηπως παιξει αλλιως βλεπω ασυμβατοτητα και μιλα με belkin μηπως σου δωσουν κανα beta firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.