Προς το περιεχόμενο

2 ερωτήσεις σχετικά με joomla (mysql και php-kunena forum)

apoel1926

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή πρόσφατα ξεκίνησα να μαθαίνω joomla και χωρίς να έχω γνώσεις php, css,... (ακόμα λύκειο είμαι) έχω κάποιες ερωτήσεις.

1. Έκανα μια ιστοσελίδα σε dedicated server (νομίζω έτσι λέγετε :P) που έχει ο αδερφός μου αλλά χωρίς δικό της domain, ήταν μέρος κάποιας άλλης ιστοσελίδας απλά είχε πολύ συγκεκριμένο path (π.χ server.myserver.com/~othersite/myname/mysite), αργότερα αγόρασα domain και ζήτησα από αυτούς που διαχειρίζονται τον σέρβερ να μου μετακινήσουν τα αρχεία, έκανα νέο mysql, έκανα εισαγωγή (import) το παλιό mysql , το site δούλευε κανονικά, μετά από λίγες μέρες συνειδητοποίησα ότι ξέχασα να αλλάξω το configuration.php , είχα δηλαδή εκεί το παλιό mysql αντί το καινούργιο (αυτό που δημιούργησα και έκανα import) και μόλις πήγα να βάλω το καινούργιο δεν δούλευε η σελίδα.

(Σημείωση: έχω directadmin και έκανα ξεχωριστό user όταν πήρα το domain)

2. Σχετικά με το kunena(φόρουμ) , αν και νομίζω είναι περισσότερο γνώσεις php, έβαλα το 1.6 kunena και θέλω να αλλάξω το default registration link να μην είναι αυτό του joomla αλλά άλλο που έκανα με το ajaxregistration.

νομίζω ο κώδικας που έχει να κάνει με αυτό που θέλω βρίσκεται στο kunena.login.php (/components/com_kunena/lib/)

>function getRegisterLink() {
	$login = KunenaFactory::getLogin();
	if (!$login) return '';
	$url = $login->getRegistrationURL();
	if (!$url) return '';
	return CKunenaLink::GetHrefLink($url, JText::_('COM_KUNENA_PROFILEBOX_CREATE_ACCOUNT'));

Ευχαριστώ :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...