Spyrosss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καταλαθος αντι να παραγγειλω ενα παιχνιδια πατησα να μου φερουν τρια ιδια.Μετα μολις το καταλαβα πατησα ακυρωση και των τριων.Απ την τραπεζα με ειδοποιησανε οτι εχουν γινει δυο προσπαθιες και το παιχνιδι εκανε 32 ευρω.Και θελω να μαθω μηπως μου στειλουν και τα τρια η επειδη ειπε μονο 32 ευρω που εκανε μονο το ενα παιχνιδι μου στειλουν ενα. ---------- Προσθήκη στις 15:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:54 ---------- τους εστειλα μηνυμα λεγοντας τους αν υπαρχουν 3 αγγελιες τισ 2 να τις ακυρωσουν.Θα αργησουν να μου απαντησουν?
isay Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καταλαθος αντι να παραγγειλω ενα παιχνιδια πατησα να μου φερουν τρια ιδια.Μετα μολις το καταλαβα πατησα ακυρωση και των τριων.Απ την τραπεζα με ειδοποιησανε οτι εχουν γινει δυο προσπαθιες και το παιχνιδι εκανε 32 ευρω.Και θελω να μαθω μηπως μου στειλουν και τα τρια η επειδη ειπε μονο 32 ευρω που εκανε μονο το ενα παιχνιδι μου στειλουν ενα. Για να δούμε τι μας λεει η απλη λογική. Έχουμε ένα προϊόν που κοστίζει 32 ευρώ. Μετά την αγορά μας (οτιδήποτε κι αν εχουμε κάνει λάθος ή σωστό) βλέπουμε ότι ο λογαριασμός/κάρτα μας έχει χρεωθεί 32 ευρώ. Με βάση αυτά, πόσα προϊόντα αγοράσαμε και πόσα προϊόντα θα μας στείλουν; Και άντε δεν είμαστε σίγουροι. Στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας (αν στέλνει) πόσα τεμάχια εμφανίζονται;
Spyrosss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Για να δούμε τι μας λεει η απλη λογική. Έχουμε ένα προϊόν που κοστίζει 32 ευρώ. Μετά την αγορά μας (οτιδήποτε κι αν εχουμε κάνει λάθος ή σωστό) βλέπουμε ότι ο λογαριασμός/κάρτα μας έχει χρεωθεί 32 ευρώ. Με βάση αυτά, πόσα προϊόντα αγοράσαμε και πόσα προϊόντα θα μας στείλουν; Και άντε δεν είμαστε σίγουροι. Στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας (αν στέλνει) πόσα τεμάχια εμφανίζονται; δεν εστειλαν email επιβαιβεωσης αλλα στο status στα orders μου γραφει ''CANCELLED (no money has been taken)''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.