vellamos_power Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 γεια σας παιδια.. εχω ενα τεραστιο προβλημα με ενα usb στικακι.ειναι σχετικα παλιο αλλα εκει εχω περασμενα ολα τα αρχεια μου που ειναι σχετικα με την δουλεια μου καθως ειναι 8 γιγα και χορανε.αλλα σημερα ξαφνικα οταν εβαλα το στικακι να τροποποιησω νεα δεδομενα το στικακι ειναι "αδειο" αλλα και δεν ειναι.οταν κανω κλικ στις ιδιοτητες μου δειχνει οτι υπαρχουν αρχεια μεσα.. πως μπορω να τα παρω γτ ειναι πολυ σημαντικα αρχεια και με πολλες ωρες δουλειας..ειναι κυριως αρχεια απο photoshop και project για σημαντικες δουλειες:cry:
giorgosnp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα φίλε μου. Μήπως να δοκίμαζες κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων; Googlάροντας το file recovery θα βρεις τέτοια software και κάποια δωρέαν.
vellamos_power Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 δεν το ειχα σκεφτει. θα το δικιμασω και θα δουμε ---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:26 ---------- τιποτα δεν εκανε. ολο αρχεια τχτ εβρισκε με κατι κινεζικα γραμματα ---------- Προσθήκη στις 14:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:54 ---------- πηαγα απο cmd και μου εβγαλε αυτο C:\Users\mike>dir h:\douleies Ο τόμος στη μονάδα δίσκου H δεν έχει ετικέτα Ο αριθμός σειράς του τόμου είναι 18E3-A0F8 Κατάλογος του h:\ Το αρχείο δεν βρέθηκε
The_Judas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε το getdataback for fat32 (λογικά το φλασακι fat έχει). Τα φλασάκια δεν είναι για σοβαρά backup... μόνο για μεταφορά αρχείων. Γενικά τα μεγάλης χωρητικότης είναι ψιλο-αχρείαστα, λόγω πολύ χαμηλής ταχύτητας.
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Τα φλασάκια δεν είναι για σοβαρά backup... ...ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι για σοβαρό "backup",,,αν είναι μόνο του. Τεσπα όχι για "backup" (=αντίγραφα), αλλά για αποθήκευση/διατήρηση. Είναι εμφανές ότι ο vellamos_power, έκανε τη δουλειά του στο φλασάκι, χωρίς να κρατάει αντίγραφα. <--...μέγιστη, τραγική παράλειψη φίλε vellamos_power. Όσο για την "ταμπακέρα", δεν ανέφερες οπιό πρόγραμμα χρησιμοποίησες και δεν είχες το επιθυμητό αποτέλεσμα - προσωπικά πάντως προτείνω Active File Recovery, αντί του GDB. To θεωρώ πιο "ολοκληρωμένο" ως πρόγραμμα (ΤΟ ΠΙΟ ολοκληρωμένο, για την ακρίβεια). Δεν είναι freeware (κανένα από τα "καλά"/"ολοκληρωμένα" προγράμματα ανάκτησης δεν είναι) - οπότε είτε το πληρώνεις (αφού δοκιμάσεις την "κουτσουρεμένη" δωρεάν έκδοσή του, που δεν σου δίνει δυνατότητα ανάκτησης των όσων βρει), είτε το βρίσκεις σπασμένο στο internet... Aν ούτε αυτό σου ανακτήσει τα αρχεία σου, χωρίς μάλιστα να παρεμβάλλεται ο Τενγκ-Χσιάο-Πινγκ, τότε λάβε τουλάχιστον το μάθημα ότι από 'δω και πέρα, για τα σοβαρά αρχεία έχουμε ΠΑΝΤΑ αντίγραφα...
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.