Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Στα Αγγλικά έχει πληθυντικό, προφανώς.
kage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 me s ο μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρε
slygeo87 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Στα Αγγλικά έχει πληθυντικό, προφανώς. Ωραίος. Μου θυμίζεις λίγο τι άλλο μπορεί να γίνει ένα ρήμα με την κατάληξη -ing εκτός από ουσιαστικό; Ξέρω 'γω απαρέμφατο; Μετοχή; Τι; Παίζει κάτι τέτοιο;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εγώ ψάχνω τώρα να βρω πού θα μετακινήσω όλο αυτό το offtopic.
slygeo87 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αν μπορείς να μου το εξηγήσεις με pm. Thanks.
zimitroula Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 δεν υπαρχει περιπτωση να βγαζω εξω τη γλωσσα μου και να δειχνω το σκουλαρικι.
salliara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 αγγλικά piercings ειναι σιγουρα. επισης, zimitroula, σε καποιους ποναει και σε καποιους οχι.λενε. εισαι αισιοδοξη η απαισιοδοξη?
zimitroula Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 θελω πολυ να την κανω αλλα φοβαμαι λιγο. βασικα καποιος μου ειπε οτι αν σου βαλουν Ξυλοκαϊνη δεν θα πονεσω. ισχυει αυτο?
salliara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 αρα τη βελονα δεν την γλιτωνεις ουτως η αλλως, αλλα οπως και να χει η ξυλοκαινη που δινουν στο εμποριο ειναι 2% και δεν κανει και καμια ιδιαιτερη δουλεια. τον πονο παντως μην τον υπολογιζεις για εκεινη την στιγμη, τις επακολουθες 10 μερες σκεψου.
zimitroula Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 εμενα εκεινη τη στιγμη με νοιαζει μετα θα παιρνω κανα panadol και θα ειμαι οκ
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα .. Εχω χασει τις μπιλιτσες για πιρσινγκ αφαλου. Ξερετε αν γινεται να αγορασω απο καταστημα με πιρσινγκς μεμονωμενες μπιλιτσες ή δν δινουν ??
Garnele Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Φυσικά και δίνουν. Σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί σε ακτίνα 300 μέτρων από τη ναυαρίνου θα βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.