Uberalles_gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, έχω μία σελίδα και θέλω όταν ο άλλος πατάει view page source να μην βλέπει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ source της σελίδας μου ΑΛΛΑ κάτι άλλο το οποίο είναι άσχετο με το source. Γίνεται αυτό?
Seldimi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μπορείς να βάλεις κάτι σαν και το http://www.weblockpro.com Αν και σπάει αρκεί να ασχοληθεί κάποιος με το site
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αν και σπάει αρκεί να ασχοληθεί κάποιος με το site Δεν χρειάζεται καν να ασχοηθείς... Βάζεις στο firefox το addon "Web Developer Toolbar" και πας από τις επιλογές του addon: "View Source" -> "View Generated Source" και συνειδητοποιείς ότι ο κύριος Chen μας κοροϊδεύει (49.95$ ζητάει)
Seldimi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αυτό εννούσα.. ο μπαμπάς σου ή η μάνα μου δεν θα είχαν την Web Developer Toolbar. Edit: Ο παραγόμενος δεν βγάζει το javascript, πρέπει να αποκωδικοποιήσεις και αυτόν
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ο μπαμπάς {μ,σ,τ}ου και η μάνα {μ,σ,τ}ου πολύ πιθανόν να ρωτήσουν, όπως κάνουν οι περισσότεροι... Γιαυτό δεν έχει νόημα να ψάχνεις τέτοιες λύσεις... Όποιος θέλει κάτι, θα βρει τρόπο... Όσον αφορά την js, είναι η js που χρησιμοποιεί για το obfuscation...τι να το κάνεις αυτό; σε ενδιαφέρει το content
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Τότε μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.