Προς το περιεχόμενο

Περιεργο Κολλημα..

Mixail-1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκιναω πολυ απλα παραθετοντας ολο το ιστορικο που κοντευει να με τρελανει..Το PC ενος φιλου ειχε το εξης προβλημα,καποιες στιγμες δουλευε κανονικα και ξαφνικα ενω πηγαινες να κλεισεις ενα παραθυρο αυτο δεν εκλεινε,επισης μπορει να συνεβαινε το εξης, να πατιωνται τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας αλλα οχι τα εικονιδια στην μπαρα εργασιας η' και το αντιστροφο..Βεβαια αν παταγα το alt-ctrl-del και απλα παταγα ακυρο (δηλαδη δεν εκανα εναρξη διεργασιων) τοτε ως δια μαγειας ολα ξεκολαγαν.Υπεθεσα με ενα format οτι ολα θα πηγαιναν καλα αλλα παλι τα ιδια.Μαλιστα καποιες φορες χωρις λογο τα παραθυρα εκαναν σαν να ειχαν χτυπους καρδιας (δηλαδη εκαναν κατι διαστολες συστολες) και μπορει και καμια φορα να ανοιγαν καμια 10αρια παραθυρα χωρις ομως να κανω κλικ..Ξαναεκανα format και ολα οκ.Ξαφνικα αφου εκανα σχεδον ολες τις εγκαταστασεις παω να κανω επανεκκινηση και μου ζηταγε λειτουργικο..Αλλαξα δισκο και στον προηγουμενο ετρεξα ολα τα διανωστικα της WD και ολα εδειξαν οκ.Εκανα το memtest 2 φορες χωρις errors και τωρα εχω επανω εναν αλλο δισκο αλλα παλι εχω τα πρωτα συμπτωματα.Τι μπορει να φταιει βρε παιδια? Να αναφερω οτι εβγαλα την cpu και ειδα λιγη παστα να εχει παει στα πινακια και την καθαρισα αλλα εχει μεινει καποια πολυ ελαχιστη σε καποια στην ακρη.Μιλαμε βεβαια για δειγμα και οχι τιποτα τρομερο.Υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο?Γενικα οποιαδηποτε ιδεα,βοηθεια ευπροσδεκτη!!

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει με καινούργιο ποντίκι;Όταν χαλάει ελαφρός το ποντίκι μπορεί να εμφανίσει ακριβός τα συμπτώματα που αναφέρεις.

Μια άλλη εκδοχή να έχεις κολλήσει κάποιο ιό/malware,όταν λες format με ξεκίνημα από το CD/dvd ή μέσα από τα windows;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...