Προς το περιεχόμενο

προβλημα με 9800GTX

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια Palit 9800GTX εχω το εξης θεμα εκει που σερφαρω ας πουμε ξαφνικα σβηνει η οθονη σαν να μην παιρνει σημα απο την καρτα γραφικων τοτε ακουω τον ανεμιστηρα της καρτας γραφικων να δουλευει στο full αυτο για 2 δευτερολεπτα και μετα σταματαει μετα απο δυο δευτερολεπτα παλι το ιδιο δηλαδη φουλαρει σταματαει εναλλαξ. τωρα οτα;ν τον ξαναανοιγω περνω μια μπλε οθονη που μου αναφερει σφαλμα με το αρχειο

nvlddmkm.sys για να μπορεσει να λειτουργησει ξανα πρεπειι να αφησω το pc για 20 λεπτα κλειστο τον ανοιγω και πεζει καλα τωβρα οταν τον ανοιγω καμια φορα δουλευει ο ανεμιστηρα δουλευεις στο φουλ τοτε μετα απο λιγο παλι σβηνει η οθονη θερμοκρασια καρτας γραφιωνω σε idle 65 βαθμους κελσιου εχω βαλει τους τελευταιους drivers

Δημοσ.

Αφου σβήνει δεν εχει νόημα να τρέξει furmark..

Αν την εχεις πολύ καιρό την κάρτα, βγάλτε την έξω και φύσηξε την με αέρα να φύγει η σκόνη, ισως το πρόβλημα να είναι απο κακή ψύξη του πυρήνα της κάρτας.

Απο airflow πως τα πας, τι κουτί εχεις ?

Οταν βγάλεις την κάρτα για να την καθαρίσεις κοίτα αν ολα είναι φυσιολογικά, αν κάτι πχ κουνιέται κτλ !

Δημοσ.

το τροφοδοτικο μου ειναι ενα ATX XPOWER 550 watt εχω ενα No Name κουτι τωρα θα φυσηξω την καρτα γραφικων να δω αν θα γινει κατι πατως πιθστευω οτι ειναι λογω σκονης η κατι με τους drivers γιατι το εχουν πολλοι αυτο το σφαλμα

Δημοσ.

Η κάρτα σου εχει ενα ή δυο 6πινα για τροφοδοσία ?

Εχω την εντύπωση οτι η 9800gtx θέλει περίπου στα 24 ampere ενω το τροφοδοτικό σου βγάζει στα +12Volt /20Αmp οπότε αν εχεις ενα 6πινο για τροφοδοσία μάλλον έχουμε εδω ενα θέμα !

*Φυσικά αν δεν παίζεις κάποιο παιχνίδι για να τραβήξει ρεύμα η κάρτα και στο κάνει στο άσχετο πχ οταν σερφάρεις τότε εδώ πάμε στις πρώτες δοκιμές, φύσημα την σκόνη κτλ

Δημοσ.

νομιζω εχει 2 6πινα ειναι η 9800gtx της Palit. Οταν εβαλα το τροφωδοτικο που εχω τωρα οηρα απο το προηγουμενο τροφοδωτικο το 6πινο καλωδιο για να τον συνδεσω στην καρτα γραφικων γιατι ειχε μονο ενα. τωρα εαν η καρτα δεν επαιρνε σωστα ρευμα θα μου εβγαζε μυνημα πιστευω ειναι λογω σκονης

Δημοσ.

24A είναι 288W όταν μιλάμε για τη 12άρα γραμμή, έτσι;

Η 9800GTX απαιτεί γύρω στα 10-15Α (πάρα πολύ βαριά το 15άρι), όχι παραπάνω.

24Α μάλλον εννοείς ότι απαιτεί ένα μέσο σύστημα με τη συγκεκριμένη vga.

Δημοσ.

παιδια παλι τα ιδια κανει καθαρισα την καρτα γραφικων αλλα τιποτα λετε να τα εφτυσε το τροφοδοτικο?

---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:23 ----------

το τροφοδοτικο μου ειναι το Xilence Atx Xpower 500watt. πιστευω οτι υπερκαλυπτει την καρτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...