Προς το περιεχόμενο

Advanced Multiple Filtering in PHP - Mysql

Spiral

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα έτοιμο σκριπτάκι για multiple filtering σε βάση mysql.

Περίπου σαν και αυτό του e-shop.gr http://bit.ly/aGqhQe πάνω πάνω τα πολλαπλά φίλτρα).

Η κάποιο παρεμφερές εργαλείο?

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Δημοσ.

αν θες eshop το magento παρέχει αυτή τη λειτουργία. (με ότι μειονεκτήματα μπορεί να χει το magento) Τώρα σαν μεμονομένη λειτουργία δεν νομίζω να βρεις κάτι γιατί αυτό το κάτι που ψάχνεις που θα ξέρει ποια είναι τα στοιχεία που θες να φιλτράρεις?

Δημοσ.
αν θες eshop το magento παρέχει αυτή τη λειτουργία. (με ότι μειονεκτήματα μπορεί να χει το magento) Τώρα σαν μεμονομένη λειτουργία δεν νομίζω να βρεις κάτι γιατί αυτό το κάτι που ψάχνεις που θα ξέρει ποια είναι τα στοιχεία που θες να φιλτράρεις?

Δεν θέλω e-shop (παρέθεσα το link για να δείξω πάνω κάτω τι χρειάζομαι).

Απλά ψάχνω για ένα τέτοιου τύπου module, το οποιο θα ψάχνει στη View (που έχω ήδη φτιάξει), θα κάνει retrieve Distinct τα δεδομένα και θα τα παραθέτει με μορφή multilist (i checkboxes) (η checkboxes) (το οποιο το έχω κι αυτό ήδη φτιάξει).

Ο χρηστης απλά θα επιλεγει με κλικ στα checkboxes τις τιμές που τον ενδιαφέρουν και εφόσον κάνει apply τα φίλτρα, θα ψάχνει στο View και θα κάνει fetch τα rows με τις τιμές τιμές που μόλις έκανε κλικ (εκεί είναι που κολλάω).

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί php code generators με παρόμοιες λειτουργίες (όπως το PHPMaker η το PHP Code generator for MySql), αλλα δεν προσφέρουν κάτι τέτοιο.

Θα κοιτάξω το Magento, αλλα αμφιβάλλω στο κατά ποσο μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση.

Ευχαριστώ πάντως. Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια καλοδεχούμενη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...