Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Οταν κανω τερματισμο και εχω ανοιχτο τον msn ή αλλη εφαρμογη με ρωτανε αν επιμενω να κλεισει ο υπολογιστης και προηγουμενως η ανοιχτη εφαρμογη . Λογικο θα μου πειτε...Γινεται ομως αν θελω να κανει τερματισμο χωρις αυτη την ερωτηση ? Ευχαριστω.
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα Γιαννη Χωρις να κανει την ερωτηση δεν το ξερω. Αν θες να σου κανει force shutdown ομως αμεσως, οτι και ναχεις ανοιχτο, μπορω να σου πω να πειραξεις ενα-δυο πραγματα στη registry αν θες και θα σου κλεινει επιτοπου, χωρις κινδυνο να χασεις κατι ή να μην αποθηκευτει κατι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα Γιαννη Χωρις να κανει την ερωτηση δεν το ξερω. Αν θες να σου κανει force shutdown ομως αμεσως, οτι και ναχεις ανοιχτο, μπορω να σου πω να πειραξεις ενα-δυο πραγματα στη registry αν θες και θα σου κλεινει επιτοπου, χωρις κινδυνο να χασεις κατι ή να μην αποθηκευτει κατι. Καλημερα και ευχαριστω.Αναμενω οδηγιες...
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Για δωσε αυτες...., θες restart [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop] "AutoEndTasks"=dword:00000001 "LowLevelHooksTimeout"="1000" "WaitToKillAppTimeout"="1000"
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω.Στην διαδρομη που λες αλλες επιλογες βρισκω.
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 To γνωριζω. Ξεχασα αλλη μια που χρειαζεται ForegroundLockTimeout=dword:000003e8
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 To γνωριζω. Ξεχασα αλλη μια που χρειαζεται ForegroundLockTimeout=dword:000003e8 Που θα βρω τις επιλογες "AutoEndTasks"=dword:00000001 "LowLevelHooksTimeout"="1000" "WaitToKillAppTimeout"="1000" ???????????????
oneofthem Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 μήπως ο φίλος σου λέει να τις προσθέσεις φίλε μου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 μήπως ο φίλος σου λέει να τις προσθέσεις φίλε μου? Θα το δοκιμασω.
_Anonymous_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αυτο εννοω. Σε αυτες που δε σου γραφω dword:χχχχχχχχ, ειναι strings και οχι dwords. Αν κανεις δεξι κλικ για να προσθεσεις..... θα καταλαβεις τι εννοω
_Anonymous_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν απαντησες αν σε βοηθησε αυτο φιλε Γιαννη
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Σωστα αλλα φοβηθηκα να πειραξω την registry.....
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν απαντησες αν σε βοηθησε αυτο φιλε Γιαννη Ν απαντήσω κι εγώ :> Τελευταία κάποια gadgets τρώγαν κολλήματα στο shutdown κι έπρεπε να τα κάνω force terminate. Προσέθεσα τις 3 επιλογές που λες (η μία υπήρχε ήδη) αλλά δεν άλλαξε κάτι. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι έχω Win7 64 και γι αυτό υπάρχουν δύο ειδών dwords (32 & 64). Για τα νέα entries που ήταν τύπου dword χρησιμοποίησα το dword32. Καμιά ιδέα;
_Anonymous_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Λαθος Αντωνη. dword64 θα βαλεις. Και αυτη που λες οτι υπηρχε ηδη.... δε πρεπει να ειχε την ιδια τιμη με αυτες που εδωσα εγω. βαλτες ολες με τα νουμερα που εδωσα. Αν δυσκολευεσε πες μου να στο δωσω σε reg script και απλα να το τρεξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.