Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 τόσο πολύ έχει πέσει η Sony Ericsson?
andypolitis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 τόσο πολύ έχει πέσει η Sony Ericsson? Ε,το είχε παρακάνει για ένα διάστημα..Έβγαζε 100 και καλά νέα μοντέλα που ήταν ακριβώς ίδια με τα προηγούμενα.
REDODIN7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 τόσο πολύ έχει πέσει η Sony Ericsson? Φυσικό δεν είναι αν κρίνεις από την υποστηρίξει ( που δεν :mrgreen: έχει ) κλασικό παράδειγμα τα Xperia 10 , mini και Pro ενώ άλλα έχουν την 2.2 αυτά τώρα παίρνουν την 2.1 :-( και χωρίς multitouch :mad:
mdr21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ενω η apple αν δε ξοδευε το 90% του budget σε marketing Και διαφημισεις θα ειχε πανω απο 5 πωλησεις νομιζεις? WOW ωστε ετσι τα καταφερνει η apple!! Γιατι δεν στελνεις ενα email στις nokia/samsung/SE/LG/RIB/Motorola να αυξησουν και αυτες το ποσοστο του budget τους για το μαρκετινγκ , να γλιτωσουμε απο την κακια και μισητη apple??
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 τόσο πολύ έχει πέσει η Sony Ericsson? Και εσύ se fan, ε; και εγώ... αλλά δεν βοηθάει η μαλάκο
kurkosdr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Και εσύ se fan, ε; και εγώ... αλλά δεν βοηθάει η μαλάκο Βασικα το μεγαλο προβλημα της ειναι οτι δεν εχει μια smartphone πλατφόρμα που να αρεσει. Κατι η αποτυχημενη επιλογη του symbian UIQ, κατι η λαθος επιλογη να μεινει στο 1.6 του android για τοσο καιρο, και εμεινε πισω στον αγωνα των smartphones. Επισης μερικα feature phones στο low end δεν ηταν προσεγμενα, και ειχαν μερικα bugs εδω και εκει. Συν το οτι πολλα feature phone μοντελα της στο mid/hi-end δεν ξεχωριζουν το ενα απο το αλλο, οπως ειπε ο andypolitis. Αλλα αμα δεν ενδιαφεροσουν για smartphone και ηξερες να διαλεγεις (πχ W995) μπορουσες να παρεις κατι πολυ καλο απο τη se σε καλη τιμη. Χρησιμοποιω παρελθοντικο χρονο γιατι πλεον ολοι θελουμε smartphone.
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Πάνω σε αυτό που λες kurkosdr, ακούγεται έντονα ότι θα βγάλουν και windows phone 7 τηλέφωνο το 2001
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Και εσύ se fan, ε; και εγώ... αλλά δεν βοηθάει η μαλάκο not really, απλά νόμιζα ότι πουλάει.... ακούγεται έντονα ότι θα βγάλουν και windows phone 7 τηλέφωνο το 2001 και χρονομηχανή ταυτόχρονα?
Ntinaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 WOW ωστε ετσι τα καταφερνει η apple!! Γιατι δεν στελνεις ενα email στις nokia/samsung/SE/LG/RIB/Motorola να αυξησουν και αυτες το ποσοστο του budget τους για το μαρκετινγκ , να γλιτωσουμε απο την κακια και μισητη apple?? 9 στους 10 που παιρνουν apple το παιρνουν επειδη ειναι της μοδας.
thanocaster Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 9 στους 10 που παιρνουν apple το παιρνουν επειδη ειναι της μοδας. Ενώ 9 στους 10 που παίρνουν android κινητό το παίρνουν για να μπαίνουν με ssh στον server τους. Απλά 9 στους 10 που παίρνουν κινητό, το διαλέγουν βάσει hype. Δεν είναι κατακριταίο.
alexhs gk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ποσο χαιρομαι που η apple ειναι τελευταια και η sony δεν ειναι πρωτη.... :devil::devil:
Tilemaxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 τόσο πολύ έχει πέσει η Sony Ericsson? Εδώ και 7-8 χρόνια είχε πέσει στην δεύτερη θέση. Πλέον δεν υπάρχουν τα κινητά της. Εκτός του οτι π.χ ενα κινητό της με 200€ είναι πολύ κατώτερο απο το αντίστοιχο Nokia στην ίδια τιμή, η ανθεκτικότητα τους είναι της πλάκας. Λίγο να ζοριστεί η οθόνη τους σπάει. Το τελευταίο μου SE κινητό ήταν το W910i. Να πω οτι απο την day1 είχε προβλήματα με freezing και restarts. Τα κουμπιά μετά απο κάποιο διάστημα άρχισαν να κολλάνε. Περιττό να πω οτι ούτε 8 μήνες δεν το κράτησα. Πήρα το Nokia 5800 και βρήκα την υγειά μου...
alexhs gk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εδώ και 7-8 χρόνια είχε πέσει στην δεύτερη θέση. Πλέον δεν υπάρχουν τα κινητά της. Εκτός του οτι π.χ ενα κινητό της με 200€ είναι πολύ κατώτερο απο το αντίστοιχο Nokia στην ίδια τιμή, η ανθεκτικότητα τους είναι της πλάκας. Λίγο να ζοριστεί η οθόνη τους σπάει. Το τελευταίο μου SE κινητό ήταν το W910i. Απο να πω οτι απο την day1 είχε προβλήματα με freezing και restarts. Τα κουμπιά μετά απο κάποιο διάστημα κόλλησαν. Περιττό να πω οτι ούτε 8 μήνες δεν το κράτησα. Πήρα το Nokia 5800 και βρήκα την υγειά μου... Συμφωνω απολλητα μαζι σου...τα κινιτα της SE πια δεν αξιζουν για τα λεφτα που κοστιζουν...
Tilemaxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ενα μόνο θα σου πώ: Σύγκρινε το Nokia 6600 που βρήκε το 2003, με οποιοδήποτε άλλο high-end μοντέλο της SE της ίδιας περιόδου. Το ένα παραμένει και σήμερα ενα ικανό smartphone, ενώ τα αντίστοιχα high-end της SE (π.χ το Τ610i) μοιάζουν απωλιθώματα. Και το λεω εγώ που εδώ και δέκα χρόνια ήμουν με SE κινητά και αμετανόητο SE fanboy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα