Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
apple vs nokia/lg/samsung

σα να συγκρινουμε πορτοκαλια εναντιων μπαμιες, ποιο ειναι το καλυτερο

Το αρθρο δεν κανει συγκριση ποια εταιρια ειναι καλυτερη , αναφερει τις πωλησεις κινητων των εταιριων.

Καποιοι βλεπουν οτι η ΝΟΚΙΑ,Samsung (με 20χρονια δραστηριοτητα στα κινητα και 50 διαφορετικα μοντελα απο 20-600E , να πωλουνται συγχρονως) παραμενουν πρωτες στις πωλησεις , ενω καποιοι αλλοι βλεπουν την apple με 4χρονια δραστηριοτητα στα κινητα και με ενα μονο μοντελο (κοντα στα 700Ε) να πωλειται , να εχει καταλαβει την 4η θεση , ξεπερνωντας κολοσσους οπως SE , motorola , HTC αντιστοιχους με αυτους των πρωτων θεσεων.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα από την ΝΟΚΙΑ μου άρεσε φοβερά το NCAGE που είχε πάρει τότε.Φοβερό κινητό κ φοβερή κονσόλα(με 3 παιχνίδια)

Δημοσ.

τι συμπερασμα μπορει να βγαλει κανεις απο μια λιστα που σου μετραει σε τεμαχια , το ποσοστο των τεμαχιων που κατεχει η καθε εταιρια στην αγορα

Την στιγμη που μια εταιρια απο αυτες πουλαει μονο ενα κινητο των 700 ευρω, ενω οι υπολοιπες πουλανε κινητα των 60 ευρω, και παλι τις περναει!!

ΑΝ βγαζει καποιος ενα συμπερασμα, ειναι οτι η εταιρια που πουλαει μονο ενα κινητο των 700 ευρω και παρολαυτα βρισκεται στην 4 θεση σε τεμαχια ειναι και πολυ ΓΑΜΑΤΗ

Δημοσ.
Τί εννοείς «επειδή θα το χρησιμοποιήσει αρκετά»; Τί παραπάνω θα κάνει από το να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει μηνύματα; Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως όταν κάποιος θέλει καινούργιο κινητό, βλέπει ποια είναι μέσα στο μπάτζετ του, και παίρνει όποιο του αρέσει περισσότερο. Και το ίδιο βράδυ όταν του πουν μεγειά το τηλέφωνο, θα αρχίσει να τα πρήζει στους υπόλοιπους, δείχνοντάς τους πόσο φοβερό είναι. Είτε είναι Νόκια, είτε Apple, είτε Μπαχατέλ.

μα αυτο λεω

κατα 99% η χρηση θα ειναι κλησεις και μηνυματα

αντε να παιξει και κανα παιχνιδι τη πρωτη βδομαδα να χαρει.

εγω ειχα ενα κ800 και ο μονος λογος που το αλλαξα και πηρα το Ν5800 ηταν επειδη ηθελα και gps,δε με χαλασε βεβαια και το wifi να μπαινω μια φορα στο τοσο,αλλα δεν θα δινα τοσα λεφτα για ενα κινητο που απλα εχει μεγαλυτερη οθονη...

Δημοσ.
τι συμπερασμα μπορει να βγαλει κανεις απο μια λιστα που σου μετραει σε τεμαχια , το ποσοστο των τεμαχιων που κατεχει η καθε εταιρια στην αγορα

Την στιγμη που μια εταιρια απο αυτες πουλαει μονο ενα κινητο των 700 ευρω, ενω οι υπολοιπες πουλανε κινητα των 60 ευρω, και παλι τις περναει!!

ΑΝ βγαζει καποιος ενα συμπερασμα, ειναι οτι η εταιρια που πουλαει μονο ενα κινητο των 700 ευρω και παρολαυτα βρισκεται στην 4 θεση σε τεμαχια ειναι και πολυ ΓΑΜΑΤΗ

Εγώ πιστεύω ότι τα ποσοστά αυτά βγήκαν βάση του τζίρου και όχι των τεμαχίων που πουλήθηκαν.. δηλαδή πχ η Apple είναι πιο πάνω από την SE γιατί ναι μεν η apple πούλησε μονο πχ 5 κινητά και η SE 15 αλλα η Apple έβγαλε (5x700) 3500 euro ενώ η SE (15x60)μονο 900

( φυσικά τα νούμερα αυτά είναι καθαρά πλασματικά για να καταλάβετε τι θέλω να πω με το παράδειγμα )

Δημοσ.
μα αυτο λεω

κατα 99% η χρηση θα ειναι κλησεις και μηνυματα

αντε να παιξει και κανα παιχνιδι τη πρωτη βδομαδα να χαρει.

εγω ειχα ενα κ800 και ο μονος λογος που το αλλαξα και πηρα το Ν5800 ηταν επειδη ηθελα και gps,δε με χαλασε βεβαια και το wifi να μπαινω μια φορα στο τοσο,αλλα δεν θα δινα τοσα λεφτα για ενα κινητο που απλα εχει μεγαλυτερη οθονη...

Ενώ όσοι παίρνουν κάποιο άλλο κινητό τί παραπάνω κάνουν; Γιατί οι μεν το παίρνουν για μόστρα και οι δε επειδή είναι γνώστες; Έχω την εντύπωση πως το 99% παίρνει κινητό μόνο επειδή του αρέσει. Και χέστηκε για τις δυνατότητες.

Πχ, λόγω εταιρικού είχα ΜΕΓΑΛΗ επιδότηση. Πήρα το iphone χωρίς να το ψάξω. Ένας φίλος όταν το είδε άρχισε να μου λέει για την κάμερά του που έχει λίγα μεγκαπίξελ και πως το εξπέρια είχε 300 εκατομμύρια μεγκαπίξελ. Πετάχτηκε ένας άλλος και άρχισε να λέει πως το εξπέρια δεν έχει καλό φακό και πως το τάδε είναι καλύτερο κλπ. Χεστήκαμε πατόκορφα. Εμένα αυτό μου άρεσε και αυτό πήρα. Το έχω ενάμιση χρόνο και είμαι ικανοποιημένος. Αν στο μέλλον αποδειχτεί μαλακία θα το αλλάξω. So simple. :-)

Δημοσ.
Ή οτι αυτοί που αγοράζουν κινητό των 700 ευρώ είναι πολύ μαλ@κες

παντα ολοι οι αλλοι ειναι μαλ@κες , εκτος απο μας ;)

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω ότι τα ποσοστά αυτά βγήκαν βάση του τζίρου και όχι των τεμαχίων που πουλήθηκαν.. δηλαδή πχ η Apple είναι πιο πάνω από την SE γιατί ναι μεν η apple πούλησε μονο πχ 5 κινητά και η SE 15 αλλα η Apple έβγαλε (5x700) 3500 euro ενώ η SE (15x60)μονο 900

( φυσικά τα νούμερα αυτά είναι καθαρά πλασματικά για να καταλάβετε τι θέλω να πω με το παράδειγμα )

Όχι σε μονάδες αναφέρεται. 'Οχι στον τζίρο. Αναφέρει συγκεκριμένα "Units shipped".

Δημοσ.
για οποιον οπως εμενα θελει το κινητο για χρηση μονοως τηλεφωνο η νοκια θα ειναι παντα κορυφαια επιλογη

Γιά όποιον θέλει ένα κινητό για χρήση μόνο ως τηλέφωνο όλες οι επιλογές θα είναι το ίδιο καλές!Ακόμα και με ενά alcatel 10 ετίας θα είναι κομπλέ!

Δημοσ.

Έχει μια βάση αυτό που λες αλλα δεν είναι σωστό.. γιατί παίζουν πολλά πράγματα ρολο το καθαρό σήμα η ποιότητα φωνής (που δεν επηρεάζεται μονο από το σήμα) πόση ώρα αντέχει η μπαταρία αναγνώριση κλήσεων και ταξινόμηση τους ποσο βάρη σου είναι στο χέρι κτλ κτλ ένα κινητό 10αιτίες η έστω περσινό υστερεί σε σχέση με αλλα...ακόμη και αν σε ενδιαφέρει το κινητό μονο για να κανεις κλήσεις

Δημοσ.

εγω θελω κινητο για κλησεις και φωτογραφιες

Εχω το κ810 εδω και 3 (?) περιπου χρόνια και είμαι απολυτα ευχαριστημενος. Αν θελησω να το αντικαταστησω ποια απο αυτες τι εταιριες μου προσφρει αυτες τις δυνατοτητες σε προσιτη τιμη?

Δημοσ.

Εχω το κ810 εδω και 3 (?) περιπου χρόνια και είμαι απολυτα ευχαριστημενος. Αν θελησω να το αντικαταστησω ποια απο αυτες τι εταιριες μου προσφρει αυτες τις δυνατοτητες σε προσιτη τιμη?

Να αντικαταστισεις το Κ810... χμ... ΟΛΕΣ!

Δημοσ.

http://www.google.com/products/catalog?oe=UTF-8&gfns=1&q=nokia+5800&um=1&ie=UTF-8&cid=14144138348685906232&ei=k1LUTLSHB5L24gbdsNm3BA&sa=X&oi=product_catalog_result&ct=result&resnum=3&ved=0CDEQ8wIwAg#

Μακράν το καλύτερο all around κινητο της αγοράς αυτή τη στιγμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...