alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ενα μόνο θα σου πώ: Σύγκρινε το Nokia 6600 που βρήκε το 2003, με οποιοδήποτε άλλο high-end μοντέλο της SE της ίδιας περιόδου. Το ένα παραμένει και σήμερα ενα ικανό smartphone, ενώ τα αντίστοιχα high-end της SE (π.χ το Τ610i) μοιάζουν απωλιθώματα. Και το λεω εγώ που εδώ και δέκα χρόνια ήμουν με SE κινητά και αμετανόητο SE fanboy. Βρες μου έναν που να κρατάει τόσα χρόνια το κινητό του (εκτός του firewalker)
mdr21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 9 στους 10 που παιρνουν apple το παιρνουν επειδη ειναι της μοδας. Βρε στειλε το email , κλωτσας την τυχη σου , υπαρχει μια θεση CEO για εναν αναλυτη σαν και σενα! (Παιδια ξερω don't feed the )
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 apple vs nokia/lg/samsung σα να συγκρινουμε πορτοκαλια εναντιων μπαμιες, ποιο ειναι το καλυτερο
Nikosgiann Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια,ο καθενας αγοραζει αυτο που του ταιριαζει και βασταει η τσεπη του.τι καθεστε και αναλυετε τα μηλα και τα νοκια... ειναι μια defacto ειδηση.η μια εχει τοσες πωλησεις,η αλλη ανεβηκε επισης ψηλα. η πρωτη γιατι πουλα χρονια σε διαφορες κατηγοριες,η αλλη λογω marketing ανεβαζει το μοντελο της. τι αναλυεται...αφου στο τελος θα γινει τσακωμος παλι.. συνεχιζουμε
REDODIN7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ίσως η Nokia τον τελευταίο καιρό να κάνει λαλακιες αλλά παλιότερα έκανε εξαιρετικη δουλεία ( ελπίζω να ανάκαμψη σύντομα ) εγώ έχω το Ν95 8G από το 2007 και δεν μου κάνει αίσθηση να το αλλάξω :-)
basilis222 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Η νοκια Έχει βγάλει 173848373 τηλέφωνα και η apple 4. Άμα βγάλει και αλλα μοντέλα εκτός iPhone πχ apple n8 πια θα είναι πρώτη;
papajo_r Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Για τα HTC δεν είδα να μιλάει κανένας Εγώ πιστεύω ότι βάση απόδοση/τιμή η και σκέτο απόδοση δεν υπάρχει αντίπαλος ειδικά τώρα που θα βγει το HTC HD3 ( Αν είχε και την ανάλυση κάμερας που έχει το n8 πραγματικά δεν θα υπήρχε κανένα κινητό που να νικάει το HTC είτε στο σύνολο χαρακτηριστικών είτε μεμονωμένα) Αν και είμαι σίγουρος ότι η ποιότητα φωτογραφιών, αν όχι καλύτερη, θα είναι εφάμιλλη του N8 και ας έχει μεγαλύτερη ανάλυση
andypolitis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Για τα HTC δεν είδα να μιλάει κανένας Εγώ πιστεύω ότι βάση απόδοση/τιμή η και σκέτο απόδοση δεν υπάρχει αντίπαλος ειδικά τώρα που θα βγει το HTC HD3 ( Αν είχε και την ανάλυση κάμερας που έχει το n8 πραγματικά δεν θα υπήρχε κανένα κινητό που να νικάει το HTC είτε στο σύνολο χαρακτηριστικών είτε μεμονωμένα) Αν και είμαι σίγουρος ότι η ποιότητα φωτογραφιών, αν όχι καλύτερη, θα είναι εφάμιλλη του N8 και ας έχει μεγαλύτερη ανάλυση Δεν μιλάει γιατί πολύ απλά η είδηση αναφέρεται στο market share.Αμά δεις το ποσοστό της htc θα καταλάβεις...Προσωπίκα,αυτό που δεν μου αρέσει στην htc είναι ότι τώρα τελευταία βγάζει διάφορα μοντέλα χωρίς ουσιαστικές διαφορες μεταξύ τους.
Ntinaras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ενώ 9 στους 10 που παίρνουν android κινητό το παίρνουν για να μπαίνουν με ssh στον server τους. Απλά 9 στους 10 που παίρνουν κινητό, το διαλέγουν βάσει hype. Δεν είναι κατακριταίο. ισως αλλα ποσοι παιρνουν apple και ποσοι android? ειναι πολυ πιο πιθανο να παρει καποιος android επειδη θα το χρησιμοποιησει αρκετα παρα να παρει apple...
elteo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Η νοκια Έχει βγάλει 173848373 τηλέφωνα και η apple 4. Άμα βγάλει και αλλα μοντέλα εκτός iPhone πχ apple n8 πια θα είναι πρώτη; και αν ο πάγκαλος έτρωγε λιγότερο θα ήταν παπανδρέου...
thanocaster Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ισωςαλλα ποσοι παιρνουν apple και ποσοι android? ειναι πολυ πιο πιθανο να παρει καποιος android επειδη θα το χρησιμοποιησει αρκετα παρα να παρει apple... Τί εννοείς «επειδή θα το χρησιμοποιήσει αρκετά»; Τί παραπάνω θα κάνει από το να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει μηνύματα; Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως όταν κάποιος θέλει καινούργιο κινητό, βλέπει ποια είναι μέσα στο μπάτζετ του, και παίρνει όποιο του αρέσει περισσότερο. Και το ίδιο βράδυ όταν του πουν μεγειά το τηλέφωνο, θα αρχίσει να τα πρήζει στους υπόλοιπους, δείχνοντάς τους πόσο φοβερό είναι. Είτε είναι Νόκια, είτε Apple, είτε Μπαχατέλ.
REDODIN7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ισωςαλλα ποσοι παιρνουν apple και ποσοι android? ειναι πολυ πιο πιθανο να παρει καποιος android επειδη θα το χρησιμοποιησει αρκετα παρα να παρει apple... To θέμα για μένα είναι ότι 1η περίπτωση μιλαμε για ένα λογισμικό ενώ στην 2η για ένα τηλέφωνο και εκεί είναι η μεγάλη διαφορά . Αν θες να δουλέψεις με IOS θα πρέπει να πάρεις μόνο iPhone ενώ αντίθετα η επιλογές για συσκευής στο android είναι απεριόριστες
bad_freddy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ενα μόνο θα σου πώ: Σύγκρινε το Nokia 6600 που βρήκε το 2003, με οποιοδήποτε άλλο high-end μοντέλο της SE της ίδιας περιόδου. Το ένα παραμένει και σήμερα ενα ικανό smartphone, ενώ τα αντίστοιχα high-end της SE (π.χ το Τ610i) μοιάζουν απωλιθώματα. Και το λεω εγώ που εδώ και δέκα χρόνια ήμουν με SE κινητά και αμετανόητο SE fanboy. Καλό θα ήταν να συγκρίνουμε ίδιας κατηγορίας μοντέλα της εποχής εκείνης... Συνεπώς δεν νομίζω οτι το high end Nokia 6600 συγκρίνεται στο ελάχιστο με το high end της τότε εποχής SE P900... Το T610 ήταν midrange συσκευή με κόστος περίπου 250 ευρώ τότε και πολύ τίμιο για τα χρήματα του.
VampireKiSS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Όσα nokia είχα μου βγήκαν πάρα πολύ ποιοτικά και ανθεκτικά στο χρόνο γι' αυτό δε θεωρώ τυχαίο το ότι βρίσκεται εκεί. Ούτε απορώ που δεν βλέπω ψηλά τη SE με την επίσης τεράστια γκάμα της οποίας όμως εδώ και χρόνια κάθε της μοντέλο είναι πιο προβληματικό από το προηγούμενο. Μακάρι και το iphone να μου βγει γερό όπως τα nokia
Dias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εγω κατι γνωστους που ειχα και πηραν sony-ericcson , το έδωσαν π'ισω γιατι δεν μπορουσαν να δουλεψουν το gps- πλοήγηση , κάτι που η nokia δίνει δωρεαν.Kαι δεν ξέρω και αν υπάρχει και εφαρμογή για sony-ericsson.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα