jose Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 αν ξαναδιαβασεις το ποστ μου αναφερω οτι εχει 512mb αυτονομης μνημης,δεν αναφερομαι σε καμια ram. εγω δεν ειπα στο παιδι να παρει lenovo επειδη ΕΓΩ το θεωρω καλο. Στην Αμερικη(απο εκει ειναι οι ριζες του..)δες ποσες επιχειρησεις εχουν ibm υπολογιστες..η IBM λοιπον φτιαχνει και τα lenovo.Μπορει στην Ελλαδα να μην ειναι ακομα γνωστα,ναι συμφωνουμε.Εχω δουλεψει,και ακομα δουλευω σε ibm desktop και ειναι απιστευτα desktop. Αλλα ποτε εγιναν γνωστα τα dell και η apple?Μολις αρχισε η διαφημιση απο τα μεγαλα μαγαζια.Θα δεις τι θα γινεται σε λιγο καιρο και με τα lenovo,μιας και τωρα τα μεγαλα μαγαζια δεν φερνουν ακομα(σε εξαιρεση με το eshop,ακομα και το you.gr εχει αρχισει να εισαγει full).Αλλα οτι και να λεω εγω,του παιδιου ειναι η αποφαση! Οσον αφορα την δικη σου αγορα,αν δεν βιαζεσαι περιμενε κανενα μηνα ακομα.Θα πεσουν και αλλο οι τιμες. ελπίζω να μην τo πήρες προσωπικά αυτό που είπα! απλά επειδή έχω διαβάσει πολλά post από πολλούς users και είναι ένα κακό συνήθειο που δεν τo κρύβω, πολλές φορες τω έχω και εγώ...οπως '' έχω k εγώ aser είναι καλο k πάρτω ! '' τα lenovo όντως φαίνονται πολύ αξιόλογα, όπως και τα παλιά IBM, αλλα δυστυχώς δεν ξέρω τι k πως...τα φοβάμαι. γιαυτο και βλεπω dell που ξέρω ότι έχουν σίγουρη ποιότητα! βεβαια ποτε μην λες ποτε! ακόμα και τα audi πηγαίνουν στα συνεργεία!!!!
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ελπίζω να μην τo πήρες προσωπικά αυτό που είπα! απλά επειδή έχω διαβάσει πολλά post από πολλούς users και είναι ένα κακό συνήθειο που δεν τo κρύβω, πολλές φορες τω έχω και εγώ...οπως '' έχω k εγώ aser είναι καλο k πάρτω ! '' τα lenovo όντως φαίνονται πολύ αξιόλογα, όπως και τα παλιά IBM, αλλα δυστυχώς δεν ξέρω τι k πως...τα φοβάμαι. γιαυτο και βλεπω dell που ξέρω ότι έχουν σίγουρη ποιότητα! βεβαια ποτε μην λες ποτε! ακόμα και τα audi πηγαίνουν στα συνεργεία!!!! τρελος εισαι?γιατι να το πηρα προσωπικα?εδω ολοι γνωμες λεμε! Ειναι απλα να μην σου τυχει.ολες οι μαρκες καλες ειναι και ειναι τελειως υποκειμενικο για το αν ειναι καλο κατι ή οχι.Και η κοπελα μου Dell εχει και μια χαρα ειναι.Βεβαια ειναι πολυ καλο μοντελο και..πολυ ακριβο! αλλα οτι πληρωνεις,παιρνεις!Εκτος και αν βρεις καμια καλη προσφορα!
MeSiaSs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Την Δευτέρα θα κάνω την παραγγελία και όπως όλα δείχνουν καταλήγω στον Toshiba τον οποίο μάλιστα τον βρήκα εδώ 509 Ευρώ http://www.electroniki.gr/electroniki/el_computers/pc/laptop/toshiba-l650d-11e.php και επίσης στο ίδιο μαγαζί έχουν σε προσφορά το SONY VAIO E3E1E στα 594 Ευρώ http://www.electroniki.gr/electroniki/el_computers/pc/laptop/sony-vaio-e3e1e-amd-15-5.php Το SONY πιστεύεται ότι αξίζει περισσότερο??? Η κάρτα γραφικών που έχει το VAIO είναι χειρότερη απο αυτή του Toshiba σωστά??? Υ.Αν το παραγγείλω απο την Ηλεκτρονική είναι οκ?το λέω επειδή το πλαίσιο το έχει 100 ευρώ πιο ακριβά..
xristoforos89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Την Δευτέρα θα κάνω την παραγγελία και όπως όλα δείχνουν καταλήγω στον Toshiba τον οποίο μάλιστα τον βρήκα εδώ 509 Ευρώ http://www.electroniki.gr/electroniki/el_computers/pc/laptop/toshiba-l650d-11e.php και επίσης στο ίδιο μαγαζί έχουν σε προσφορά το SONY VAIO E3E1E στα 594 Ευρώ http://www.electroniki.gr/electroniki/el_computers/pc/laptop/sony-vaio-e3e1e-amd-15-5.php Το SONY πιστεύεται ότι αξίζει περισσότερο??? Η κάρτα γραφικών που έχει το VAIO είναι χειρότερη απο αυτή του Toshiba σωστά??? Υ.Αν το παραγγείλω απο την Ηλεκτρονική είναι οκ?το λέω επειδή το πλαίσιο το έχει 100 ευρώ πιο ακριβά.. ναι η καρτα του σονυ ειναι πολυ χειροτερη σε σχεση με του toshiba. η 4250 ειναι παλιοο μοντελο. βλεπω κατεληξες σε amd ε?φθηνα και οικονομικα! Απο οπου και να το παρεις το ιδιο ειναι. Αν σου παθει κατι στην αντιπροσωπεια θα πας και στις 2 περιπτωσεις(ειτε η αγορα γινει απο πλαισιο ειτε απο ηλεκτρονικη).Αυτοι δεν εχουν σχεση με τις εγγυησεις των αντιπροσωπειων. Απλα το πλαισιο,πιανει πελατες -κυριως- ατομα που δεν ξερουν απο τεχνολογια και εκει ειναι που τους.. ξεζουμιζει..
jose Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 δεν είχα δει καθόλου την ηλεκτρονική. καλές τιμές έχει πάντως... τo toshiba με τα 509 είναι καλο.... τo μονο μείον είναι ο AMD πάλι... όπως πρωτο είπα πάντα θα υπάρχει κάτι που να με ξινίζει... και τo sony καλο αλλα πουλάει μούρη!
MeSiaSs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Τόσο χάλια δλδ είναι ο επεξεργαστής?Εμένα κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι πια η amd είναι ισάξια της intel και το ότι επειδή δεν είναι ακριβοί οι επεξεργαστές σαν αυτούς της intel δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο?? επειδή αύριο θα κάνω την παραγγελία αν είναι τόσο χάλια να μην το πάρω τελικά... Υ.Στην Ηλεκτρονική είναι εξαντλημένο το προϊον αρα θα αν γίνει θα γίνει απο το πλαίσιο που κοστίζει 599 ευρώ.
xristoforos89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 θα συμφωνησω οτι ειναι ισαξιοι στους τετραπυρηνους στα desktop. αλλα στα λαπτοπ θεωρω πως intel ειναι must.!
jose Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 θα συμφωνήσω k εγώ ότι μπορεί να είναι ισάξιοι.. είχα k εγώ παλαιότερα amd, αλλα από την δικη μου εμπειρία θα προτιμήσω τον intel! γιαυτο k είπα ότι ψάχνω από core2duo η i3 δεν 8α εδινα 600€ για AMD (Εγω)
xristoforos89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Τον εχουμε πρηξει τον ανθρωπο! Δεν θα μπορει να καταληξει στο τελος! χαχαχαχα
jose Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 στην ίδια φάση είμαι k εγώ... θέλω ένα μηχανάκι τέτοιο που θα καλύπτει τις ανάγκες μου. και αυτό είναι είναι dell η toshiba, που να έχει cpu core2duo η i3, RAM 3GB και πάνω, δίσκο 250GB και πάνω, vga είμαι διαχασμενος, ανάλογα τα χρήματα, να μην είναι ενσωματωμένη. να έχει full keyboard και σίγουρα HDMI αυτά είναι τα στάνταρ μου! γιαυτο και περιμένω μήπως και βρω κάτι. τo μονο που έχω βρει είναι τo DELL ΙΝΣΠΙΡΟΝ Η5010 Ι3-370M/3GB απλά δεν έχει VGA (τo οποιο μου αρέσει k πολύ σαν κατασκευή) αναμονή... μάλλον θα αξίζει...
MeSiaSs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 πω μπερδεύτηκα πιο πολύ τώρα.... Να βάλω 80ευρώ παραπάνω και να πάρω αυτό εδώ??? http://www.shop13.gr/dell-inspiron-n5010-kokkino-i3-350m-4gb-320gb-hd5470-p-92900.html ????
xristoforos89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρα ειναι! θα σου προτεινα και αυτο εδω,αλλα λεει προσωρινα μη διαθεσιμο!! http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-core-i3-350m-226-ghz-156-tft-led-mayro/prod420121pp/
MeSiaSs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 παίρνω τον Dell τελικά αφού τον εγκρίνεις και εσύ.Τι λες μαύρο η κόκκινο?
jose Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 πω μπερδεύτηκα πιο πολύ τώρα.... Να βάλω 80ευρώ παραπάνω και να πάρω αυτό εδώ??? http://www.shop13.gr/dell-inspiron-n5010-kokkino-i3-350m-4gb-320gb-hd5470-p-92900.html ???? και εγώ αυτό θέλω. αλλα δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά! θα περιμένω λίγο ακόμα είναι η αλήθεια! πάρτο όμως είναι πολύ καλο!
xristoforos89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 καλυτερα σε μαυρο θα σου προτεινω γιατι το κοκκινο θα φαινεται πολυ ''πλαστικουρα'' στον φως του ηλιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.