MeSiaSs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας αλάνια καινούριο μέλος είμαι και θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας.Θέλω να πάρω ένα λαπτοπ και είμαι ανάμεσα σε κάτι τέτοιο http://www.getitnow.gr/prod/eidi-spitioy/gia-ton-foititi-mathiti/gia-ton-foititi/lenovo-g560a-core-i3-330m-213-ghz-156-tft-mayro/prod253121pp/ και http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/toshiba-satellite-t130-10g-pentium-dual-core-su4100-13-ghz-133-tft-mayro/prod508129/ Η εταιρία getitnow είναι αξιόπιστη? γνωρίζει κανείς? πιο πολύ το χρειάζομαι για internet και να παίζει κανά παιχνίδι π.χ σαν το AION. Είναι καλές επιλογές? η πρωτείνεται μου κάτι εσείς που να μην ξεπερνά τα 600 ευρώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
stefoss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Tα παιχνίδια με το δεύτερο ξέχασε τα. Η κάρτα γραφικών του είναι τραγική. Με το πρώτο κάτι γίνεται. Έχε υπ όψη ότι το πρώτο το είχε προσφορά πριν κανα-δυο βδομάδες στα 399 το getitnow. Γενικά δύσκολα να βρεις σοβαρή κάρτα γραφικών για παιχνίδια στα 600 ευρώ. Η καλύτερη που θα βρεις (εκτός καμιας τρελής προσφοράς) είναι ή ΑΤΙ 5470 (σαν αυτό που σου προτείνω παρακάτω) ή NVIDIA G310 (όπως η πρώτη σου επιλογή) Η πρόταση μου είναι αυτό. Πολύ καλό για τα δεδομένα της αγοράς. Καλύτερος επεξεργαστής και καλύτερη κάρτα γραφικών και απ τα δύο. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10074531
xristoforos89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 αν θες για τετοια παιχνιδια(στυλ aion) το πρωτο ειναι απλα καλο,απο αποψη καρτας γραφικων.σαν κατασκευη ειναι πολυυ καλο. το toshiba ουτε να το σκεφτεσαι.ουτε pro δεν παιζει! τωρα για το hp..χμμμ. δεν θα διαλεγα hp προσωπικα..μονο ενα χρονο εγγυηση και βγαζουν πολλα προβληματα.(κοιτα και τις αγγελιες.. )
MeSiaSs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ωραίο φαίνεται το HP πολύ καλό θα έλεγα μάλιστα.Ισχύει ότι παρουσιάζουν προβλήματα; Αν όχι, να το αποκτησω μιας και προτιμώ να το πάρω από τον κοτσοβολο που είναι σίγουρα εμπιστο μαγαζί όχι ότι το άλλο μπορεί να μην είναι απλώς δεν έχω πληροφορίες για αυτό.
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 δεν εχει καμια σχεση το μαγαζι.ουτως η αλλως αν σου παθει κατι,δεν θα πας σε αυτους αλλα θα σε στειλουν στην επισημη αντιπροσωπεια τους.αν δεις ,στην εγγυηση αναφερει ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ και πχ οχι ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΩΤΣΟΒΟΥΛΟΥ.αυτο σημαινει πως σε στελνουν σε αλλο μερος.. τωρα που λες για τα προβληματα,τι να σου πω.Προσωπικα εχω ακουσει ατομα να εχουν HP λαπτοπ 6-7 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα,και ατομα που στο διμηνο το λαπτοπ το αλλαξαν 2-3 φορες. ειναι να μην σου τυχει.
livetech Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα MeSiaSs. Tα Lenovo γενικά είναι πολύ καλά. Καλό θα ήταν για το συγκεκριμένο μοντέλο που αναφέρεις να ρωτήσεις την επεκτασιμότητα της RAM, μέχρι πόσο δηλαδή μπορεί να φτάσει. Κατά τα άλλα, ανάμεσα στα 2 που λες (Lenovo, Toshiba) θα επέλεγα Lenovo.
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα MeSiaSs. Tα Lenovo γενικά είναι πολύ καλά. Καλό θα ήταν για το συγκεκριμένο μοντέλο που αναφέρεις να ρωτήσεις την επεκτασιμότητα της RAM, μέχρι πόσο δηλαδή μπορεί να φτάσει. Κατά τα άλλα, ανάμεσα στα 2 που λες (Lenovo, Toshiba) θα επέλεγα Lenovo. Ακριβως.Ρωτα μεχρι ποσο μπορει να ανεβει η ραμ γιατι πουθενα αλλου δεν υπαρχει αυτο το λαπτοπ με την ονομασια αυτη(ουτε στο site της hp).
MeSiaSs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ένα παιδί μου πρότειναι και αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L650D-11E-PSK1SE-00R006GE.htm έχει 3gb ram και καλή κάρτα γραφικών νομίζω, αλλά δεν ξέρω αν ο επεξεργαστής είναι καλός... Τι λέτε εσείς??? αν είναι καλός θα καταλήξω σε αυτόν κατά πάσα πιθανότητα.
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειναι και ο καλυτερος επεξεργαστης,αλλα για τα χρηματα του κατι γινεται. το θετικο:toshiba το αρνητικο:512mb ram(αλλα καλη καρτα γραφικων) και ο επεξεργαστης ειναι κατι καλο.απλα καλο ομως.
MeSiaSs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Συνοψίζοντας με όλα τα παραπάνω που έχουμε πει τι επιλογή θα έκανες εσύ Χριστόφορε ?
xristoforos89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον παμε μια στα γρηγορα: το hp οχι.Ο λογος:με 2 giga ram δεν πας πουθενα. toshiba:οχι.δεν θα ανοιγει καν bluray ταινιες των 8gb.Για παιχνιδια δεν το συζητω.. lenovo ναι.εχω και εγω κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.και παιχνιδια θα παιξεις,και τον καλυτερο επεξεργαστη εχει(το hp αν θυμαμαι καλα εχει καλυτερο,αλλα ειναι μηδαμινη η διαφορα). ---------- Προσθήκη στις 00:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:13 ---------- αν καταληξεις στο lenovo,κανε το παραγγελια απο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907099 γιατι αφενος εχει 2 χρονια εγγυηση(ολα τα αλλα καταστηματα το εχουν με 1 χρονο εγγυηση)και αφετερου δεν θα πρεπει να τρεχεις σε αντιπροσωπειες αλλα στο κοντινοτερο καταστημα eshop.
MeSiaSs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον παμε μια στα γρηγορα:το hp οχι.Ο λογος:με 2 giga ram δεν πας πουθενα. toshiba:οχι.δεν θα ανοιγει καν bluray ταινιες των 8gb.Για παιχνιδια δεν το συζητω.. lenovo ναι.εχω και εγω κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.και παιχνιδια θα παιξεις,και τον καλυτερο επεξεργαστη εχει(το hp αν θυμαμαι καλα εχει καλυτερο,αλλα ειναι μηδαμινη η διαφορα). ---------- Προσθήκη στις 00:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:13 ---------- αν καταληξεις στο lenovo,κανε το παραγγελια απο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907099 γιατι αφενος εχει 2 χρονια εγγυηση(ολα τα αλλα καταστηματα το εχουν με 1 χρονο εγγυηση)και αφετερου δεν θα πρεπει να τρεχεις σε αντιπροσωπειες αλλα στο κοντινοτερο καταστημα eshop. Αυτό στα e-shop έχει Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics...το τελευταίο toshiba με κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5145 δεν θα παίζει τπτ?? νόμιζα πως είναι καλή κάρτα.
xristoforos89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ακυρο!μολις τωρα το ειδα και εγω και ημουν ετοιμος να σου στειλω. το getitnow που πουλα το lenovo,εχει πολυ καλη καρτα γραφικων. στο eshop εχει διαφορετικη!(δεν σηκωνει τιποτα). οποτε αν καταληξεις σε lenovo,μονο απο getitnow. Οσον αφορα το toshiba,εγω σου εγραψα για αυτο που αναφερεις στο πρωτο σου ποστ. Μια χαρα ειναι η 5145 και απο τις πιο ''φρεσκες''.Το μονο αρνητικο ειναι τα 512mb μνημης. το λαπτοπ:[ame]http://www.youtube.com/watch?v=1K3HrmmapZE[/ame] τα γραφικα σε βαρυ παιχνιδι:[ame]http://www.youtube.com/watch?v=mq2LQx446lc[/ame]
jose Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 xristoforos89 το HP δεν εχει 512 RAM, 3GB εχει, μήπως λες για την μνήμη τις VGA ? και εγώ ψάχνω για laptop έως 600 euro... lenovo δεν λέω μπορει να ειναι καλά αλλα τα φοβάμαι είναι η αλήθεια... toshiba και dell βλέπω πλέον αλλα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο! οποτε βρίσκω κάτι, κάτι θα λείπει. όπως καλο θα είναι όταν προτείνουμε κάτι να μην το προτείνουμε επειδή το δικό μας βγήκε καλο!
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 xristoforos89 το HP δεν εχει 512 RAM, 3GB εχει, μήπως λες για την μνήμη τις VGA ?και εγώ ψάχνω για laptop έως 600 euro... lenovo δεν λέω μπορει να ειναι καλά αλλα τα φοβάμαι είναι η αλήθεια... toshiba και dell βλέπω πλέον αλλα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο! οποτε βρίσκω κάτι, κάτι θα λείπει. όπως καλο θα είναι όταν προτείνουμε κάτι να μην το προτείνουμε επειδή το δικό μας βγήκε καλο! αν ξαναδιαβασεις το ποστ μου αναφερω οτι εχει 512mb αυτονομης μνημης, δεν αναφερομαι σε καμια ram. εγω δεν ειπα στο παιδι να παρει lenovo επειδη ΕΓΩ το θεωρω καλο. Στην Αμερικη(απο εκει ειναι οι ριζες του..)δες ποσες επιχειρησεις εχουν ibm υπολογιστες..η IBM λοιπον φτιαχνει και τα lenovo.Μπορει στην Ελλαδα να μην ειναι ακομα γνωστα,ναι συμφωνουμε.Εχω δουλεψει,και ακομα δουλευω σε ibm desktop και ειναι απιστευτα desktop. Αλλα ποτε εγιναν γνωστα τα dell και η apple?Μολις αρχισε η διαφημιση απο τα μεγαλα μαγαζια.Θα δεις τι θα γινεται σε λιγο καιρο και με τα lenovo,μιας και τωρα τα μεγαλα μαγαζια δεν φερνουν ακομα(σε εξαιρεση με το eshop,ακομα και το you.gr εχει αρχισει να εισαγει full).Αλλα οτι και να λεω εγω,του παιδιου ειναι η αποφαση! Οσον αφορα την δικη σου αγορα,αν δεν βιαζεσαι περιμενε κανενα μηνα ακομα.Θα πεσουν και αλλο οι τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.