vaha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς αυτό το μήνυμα?? Keyboard Error Or No Keyboard Present Το βγάζει όταν κάνει boot. Έχει σχέση με την μπαταρία που είναι στη μητρική?? την έβγαλα για λίγο και την ξαναέβαλα
TheELF Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αυτό το μήνυμα έχει να κάνει με το πληκτρολόγιο,δες αν είναι βαλμένα σωστά,βγάλε και βάλε τα ξανά,αν έχεις ασύρματο έλεγξε και της μπαταρίες. Αν έβγαλες την μπαταρία πριν εμφανιστεί το πρόβλημα τότε ενδέχεται να άλλαξε κάποια ρύθμιση στο BIOS,προφανώς κάποια που έχει σχέση με το πληκτρολόγιο.
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Που δε ρώτησα για ολόκληρο το σύστημα λες; :Ρ
vaha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αφαίρεσα την cmos battery για να κάνω reset την μνήμη του και την ξαναέβαλα και μου εμφανίζει το μήνυμα αυτό Keyboard Error Or No Keyboard Present Δοκίμασα 2 keyboards το ένα με usb το άλλο όχι αλλά το κάνει και με τα 2. Όταν αφαιρώ την μπαταρία και την ξαναβάζω στο πρώτο boot όλα πανε καλά αλλά στο δεύτερο το εμφανίζει πάλι. Δοκίμασα και με άλλη μπαταρία αλλά το ίδιο γίνετε. Γνωρίζει κανείς τίποτα να με βοηθήσει?
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αφαίρεσα την cmos battery για να κάνω reset την μνήμη του και την ξαναέβαλα και μου εμφανίζει το μήνυμα αυτό Keyboard Error Or No Keyboard PresentΔοκίμασα 2 keyboards το ένα με usb το άλλο όχι αλλά το κάνει και με τα 2. Όταν αφαιρώ την μπαταρία και την ξαναβάζω στο πρώτο boot όλα πανε καλά αλλά στο δεύτερο το εμφανίζει πάλι. Δοκίμασα και με άλλη μπαταρία αλλά το ίδιο γίνετε. Γνωρίζει κανείς τίποτα να με βοηθήσει? δεν σου λεει το τραγελαφικο "Press F1 to continue..." (παιζει να εχω σπασει 3 πληκτρολογια -κάποια απο το γελιο, άλλα απο τα νευρα, once upon a time για αυτό το μύνημα...)
vaha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Όxi…!! ότι και να πατήσω δεν επικοινωνεί το keyboard
Palm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522779 Ενα χρονο το εχω και ετοιμαζομαι να το στειλω πισω !! Keyboard / interface error Αγορα απο Πλαισιο !! (τυχαιο ?? δε νομιζω)
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Όxi…!! ότι και να πατήσω δεν επικοινωνεί το keyboard διελυσε το και ξαναστηστο. εαν συνεχίσει να το κάνει στείλε το RMA (εφόσον εχεις εγγυηση ακόμα)
The_Judas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Οταν μπορέσεις να μπεις στο bios, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τα πάντα σχετικά με usb, κυρίως την επιλογή usb legacy devices... μήπως και γίνει τίποτα.
Palm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Οταν μπορέσεις να μπεις στο bios, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τα πάντα σχετικά με usb, κυρίως την επιλογή usb legacy devices... μήπως και γίνει τίποτα. Μα φιλοι μου αφου ειπαμε ,δε μπορεις να μπεις στο bios,αυτο ειναι αλλωστε και το προβλημα ,τουτεστιν αχρηστη η μητρικη !!!! Ευτυχως που τα asus εχουν 3 χρονια εγγυηση απο το Πλαισιο ..
TheELF Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αφαίρεσα την cmos battery για να κάνω reset την μνήμη του και την ξαναέβαλα και μου εμφανίζει το μήνυμα αυτό Keyboard Error Or No Keyboard PresentΔοκίμασα 2 keyboards το ένα με usb το άλλο όχι αλλά το κάνει και με τα 2. Όταν αφαιρώ την μπαταρία και την ξαναβάζω στο πρώτο boot όλα πανε καλά αλλά στο δεύτερο το εμφανίζει πάλι. Δοκίμασα και με άλλη μπαταρία αλλά το ίδιο γίνετε. Γνωρίζει κανείς τίποτα να με βοηθήσει? Μια χαρά μπορεί να μπει στο BIOS όχι πάντα,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. vaha το γεγονός ότι όταν βγάζεις την μπαταρία επανέρχεται έστω και για ένα μποοτ,ενισχύει την υποψία ότι φταίει κάποια ρύθμιση του BIOS ή κάποιο πρόβλημα στην διατήρηση αυτόν (χαλασμένο bios άδεια μπαταρία)
vaha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 1.Δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση η RAM 2.Και γιατί να είναι άχρηστη η μητρική?? 3.Όπως λες TheELF κάτι παίζει με τα BIOS αλλά τι?? όσο για την άδεια μπαταρία δοκίμασα τρεις μεταχειρισμένες φυσικά
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Που δε ρώτησα για ολόκληρο το σύστημα λες; :Ρ Ε ναι για (ή δίαιτα, ή άρρωστος ή παίζει γκόμενα :ρ) Βαχα, τη φορά που καταφέρνεις και μπαίνεις στο BIOS setup, βρες (στο πρώτο-δεύτερο υπομενού του είναι συνήθως) και όρισε την επιλογή "hold on no errors", ή έστω την "hold on all but keyboard errors" και δες τί γίνεται έτσι μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.